A kerékpározás egy olyan tevékenység, amelyet egyre gyakrabban választanak szabadidő eltöltésének. Remek ötlet hatékony edzéshez, erőnlét és erőnlét javításához, valamint érdekes helyek felfedezéséhez két keréken járó városnéző túrák során. Az ilyen utakat feldobó kiegészítő a kerékpáros számítógép.

Kerékpárkomputer – megéri vagy sem?

Kerékpár számláló az egyik leggyakrabban választott kiegészítő kerékpáros kütyü. Érdemes választani, ha érdekel a megtett kilométerek ellenőrzése, az utazások időtartama és egyéb információk. A kiválasztott modelltől függően alapvető vagy bővebb funkciókkal rendelkező készülékek állnak a felhasználó rendelkezésére.

Kerékpárkomputerek jók kütyü kerékpáros kirándulások tervezéséhez.

Vezetékes és vezeték nélküli kerékpáros számítógépek

A legolcsóbb megoldás az vezetékes vezetékes mérő. Az ilyen eszközt leggyakrabban olyan emberek használják, akiknek nincs magas követelményük, és nem keresnek további, kiterjedt funkciókat. A vezetékes mérő munkája azon alapul adatátvitel kábelen keresztül. Előfordulhat, hogy az ilyen felszerelések nem kényelmesek hosszabb utak során, mert fennáll a kábel összegabalyodásának vagy sérülésének veszélye.

Vezeték nélküli mérők elv alapján működnek adatátvitel rádióhullámok segítségével. Az adatátvitel az érzékelő és a készülék központi egysége között történik. A vezeték nélküli mérőórák drágább alternatívát jelentenek. Azonban ez összefügg nagyobb kényelem a használat során vezetékek hiánya miatt. Az ilyen típusú mérőkészülékek jellemzően további funkciókat is kínálnak.

Kerékpár számítógépek GPS-szel

Egyre elterjedtebb megoldást jelentenek a kerékpáros számítógépek GPS funkció. Ez a megoldás mindkettőnél működik rövid és hosszú kerékpártúrák. Ezek a modellek felszerelhetők térképek, ami tovább növeli funkcionalitásukat. Ez egy népszerű lehetőség pálya navigációamely lehetővé teszi többek között hazatérni, amikor ismeretlen területekre merészkedünk.

A GPS-es kerékpáros számítógépeket fel kell szerelni nagy kapacitású akkumulátor futni, ameddig csak lehet. Ezen kívül érdemes odafigyelni, hogy használhatók-e töltés közben. Majd egy biciklitúra során egy powerbank formájában energiaforrással támogathatjuk magunkat.

SIGMA ROX 11.1 EVO ÉRZÉKELŐ KÉSZLET Kerékpárkomputer

A kerékpáros számítógépek funkciói

Kerékpárkomputerek felszerelhetők számos praktikus megoldás. Többek között itt beszélünk olyan funkciókkal, mint:

  • átlagos menetsebesség,
  • maximális menetsebesség,
  • aktuális menetsebesség,
  • megtett távolság,
  • magasság,
  • háttérvilágítás,
  • néz,
  • pedálfordulat (a hajtókar fordulatainak száma),
  • automatikus be- és kikapcsolás,
  • pulzusmérő (további érzékelő vásárlása szükséges - mellkasi heveder),
  • adatküldési lehetőség az alkalmazásba, például telefonon,
  • vízálló kivitel.

 

A kerékpáros számítógépek a kiegészítő funkcióknak köszönhetően nem csak a megtett távolságot vagy az átlagsebességet számláló eszközök. Ezek most egy bizonyos típusúak számítógépek, amelyek számos praktikus lehetőséget kínálnak a felhasználóknak.

Tekintse meg GPS kerékpáros számítógépeink és számítógépeink teljes kínálatát --->

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.