Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő
Állapot: legkeresettebb × Minden törlése ×

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Kerékpár-tartozékok, alkatrészek és kütyük

Úgy tűnik, nem sok kell a biciklizéshez, magán a biciklin és egy kényelmes ruhán kívül. A szabadidős lovaglást kellemesebbé, vagy a versenyszerű edzések megkönnyítésére szolgálják azonban a különféle kerékpáros kiegészítők . A kínálatunkban megtalálható kerékpár-tartozékok olyan apróságok, mint a kerékpár világítás és a kerékpárosok számára készült különféle kütyük, amelyek hasznosak lehetnek az úton.

Kerékpáros kiegészítők profiknak és amatőröknek

Az üzletünkben megtalálható kerékpáros kiegészítők profik és amatőrök számára egyaránt alkalmasak. A kínálatunkból származó kerékpár-tartozékok minden biciklis felszerelésébe kerüljenek, aki értékeli a kényelmet és a kényelmet, valamint a biztonságot minden útvonalon. Az általunk kínált kerékpár-tartozékok a különféle felszerelések széles választékát kínálják, amelyek megkönnyítik a szabadidős és professzionális kerékpározást, valamint a jármű gondozását és karbantartását.

Kerékpáros tartozékok az Ön biztonsága érdekében

Kínálatunkban megtalálja többek között olyan kerékpáros kiegészítők, mint mindenféle sisak és kiegészítő védőruházat. A tartós és ütésálló anyagból készült erős sisakok magas szintű biztonságot garantálnak bármilyen útvonal leküzdése közben. Azt sem szabad elfelejteni, hogy kerékpáros bukósisakot nem csak extrém hegyi ereszkedéshez vagy országúti sprinthez érdemes viselni, hanem a mindennapi szabadidős túrákhoz is. Nélkülözhetetlen kelléke egy kerékpárnak, amely baleset esetén életét mentheti.

Hasznos kiegészítő, amely növeli a biztonságot vezetés közben, a könyökvédők, térdvédők és testvédők is. Leggyakrabban hegyi, cross és versenykerékpározásban használják.

Milyen egyéb kerékpár-tartozékok vannak pozitív hatással a vezetés közbeni biztonságra? Minden bizonnyal különféle típusú lámpákról, lámpákról és reflektorokról van szó, amelyek jelentősen növelik a láthatóságot, amelyeknek köszönhetően nem csak nappal, hanem sötétedés után is biztonságosan leküzdheti a későbbi utakat.

Kiegészítők a kerékpárhoz a vezetési kényelem növelése érdekében

Kínálatunkban különféle kiegészítőket is találhat a kerékpárokhoz , növelve ezzel az egyes utazások kényelmét. Ezek pl. kerékpár sárvédők, kivehető kormányfogantyúk, praktikus állványok és kosarak, valamint kerékpáros vizes palackok és tartók a rögzítéshez.

A kerékpáros kulacs az egyik alaptartozék, aminek köszönhetően egy kimerítő útszakasz után gyorsan feltöltheti a szervezet folyadékszintjét. A csomagtartónak vagy az elülső kosárnak köszönhetően viszont nem csak a legfontosabb dolgokat szállíthatod könnyedén. A kosárban még néhány, a város körüli biciklizés során vásárolt élelmiszer is elfér.

Kerékpár karbantartási tartozékok

Végül kínálatunkban olyan kerékpáros kiegészítők találhatók, amelyek segítségével szakszerűen karbantarthatja járművét és megfelelően gondoskodhat róla. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy kerékpárja megfelelő állapotban marad, és bármilyen útvonalon tökéletes lesz. Az üzletünkben kapható kerékpáralkatrészek és kiegészítők között mindenféle bőr- és textilimpregnálást, kötélvágót, gumiabroncsot és többszerszámos szerszámot is talál.

Kiváló minőségű kerékpáros kütyük

Legyen szó dekoratív kosarakról, kulacsokról, praktikus ollókról vagy akár sisakokról, kerékpártartozékainkat a legmagasabb minőségi kidolgozás jellemzi. Erős és ellenálló anyagokból készült kerékpáros kiegészítőket kínálunk. A kínálatunkban található kerékpáros kütyük tökéletesek lesznek amatőr és profi utakra, megfelelve a legigényesebb kerékpárosok elvárásainak is.

Válasszon kerékpáros kütyüt ajándékba

Kerékpártartozékok kínálatában egyaránt talál praktikus termékeket - multiszerszámokat vagy gumiabroncsokat, valamint érdekes kerékpáros kütyüket, például kosarakat, amelyek tökéletesek ajándékba a kétkerekű szerelmeseinek. Ismerje meg kínálatunkat és válasszon kerékpár kiegészítőket magának vagy szeretteinek! 

Olvass tovább összeomlás