Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros készletek

Ahhoz, hogy a kerékpározás teljesen biztonságos és élvezetes legyen, érdemes minőségi felszerelésekkel, kiegészítőkkel, ruházattal felvértezni magunkat. A sportruházat legfontosabb elemei természetesen a kerékpáros nadrágok és a légáteresztő kerékpáros mezek. Beszerezheti az egyes elemek külön megvásárlásával, vagy vásárolhat egy kész és tetszetősebb kerékpárkészletet.

Kerékpáros ruházati készletek

Itt megtalálja a Mikesport.pl csapata által készített kerékpáros ruházati készleteket. A készletek mindegyike a gyártó, a funkcionalitás, a színváltozat és a javasolt használati idő figyelembevételével készült. Ne feledje, hogy komplett kerékpáros ruházat vásárlásakor kevesebbet kell fizetnie!

Kerékpárkészlet elemei

Üzletünkben különféle kerékpáros ruházatot talál. Ezek a készletek két vagy három összeillő darabot tartalmaznak. A kétrészes kerékpáros készletek légáteresztő mezből és kerékpáros rövidnadrágból, vagy kétféle kerékpáros mezből állnak - egy hosszú és egy rövid ujjú modellből. A kínálatban nadrágtartós kerékpáros rövidnadrágokkal és praktikus lábmelegítőkkel ellátott készletek is szerepelnek.

Átfogó kerékpáros felszerelés

Miért érdemes kész kerékpárkészletet választani? Praktikus és kényelmes megoldás, aminek köszönhetően egy vásárlással több kiváló minőségű kerékpáros ruha elemet kapunk. Egy háromrészes vagy két kétrészes szett kiválasztásával gyorsan fel tudjuk raktározni a kerékpáros ruhakészlet minden fontosabb részét. A kész készlethez elég kényelmes kerékpáros zoknit és kerékpáros kesztyűt venni, és már indulhat is az út!

Férfi és női kerékpár készletek

A kínálatunkban megtalálható férfi kerékpárkészletek és női kerékpárkészletek egyaránt a legjobb minőségű anyagokból készült termékek. Kivételes precizitással és körültekintéssel készültek, aminek köszönhetően minden útvonalon a legmagasabb szintű kényelmet garantálják. Kerékpárkészleteink minden eleme nemcsak kényelmes és könnyű, hanem erős és ellenáll a nagy igénybevételnek is. A szett részét képező rövidnadrágok és pólók jól bírják a kedvezőtlen és változékony időjárási viszonyokat is.

Legfontosabb részletek

Az üzletünkben megvásárolható kerékpárkészletek elemei a maximális kényelem és a vásárlói elégedettség jegyében készültek. Lapos és kényelmes varratok, kiváló minőségű cipzárak és praktikus zsebek ezenkívül növelik az öltözék kényelmét és funkcionalitását. A kerékpáros rövidnadrágok és mezek fontos elemei egyben fényvisszaverő elemek is - jól látható helyen elhelyezve hatékonyan növelik a láthatóságot az útvonalon. Ennek köszönhetően nem csak nappal, hanem sötétedés után is biztonságos kerékpározás lehetséges.

Válassz stílust!

Minden általunk kínált kerékpárkészlet garanciát jelent a kiváló minőségre és a teljes kényelemre vezetés közben, de egyben egyedi megjelenést és érdekes stílust is, amely biztosan megfelel a kétkerekűek legigényesebb rajongóinak is. Szettjeink között mind a klasszikus, egyszínű, visszafogott palettával rendelkező modelleket, mind a mintákban és színekben bővelkedő ajánlatokat találsz. Széles választékunk van a fekete, univerzális készlettől a virág, állat vagy akár képregény témájú készletig.

Olvass tovább összeomlás