Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő
Állapot: újdonság × Mindent kitöröl ×

Kerékpár kiegészítők és alkatrészek

Úgy tűnik, hogy a kerékpározáshoz nem kell sok, kivéve magát a biciklit és egy kényelmes ruhát. A különféle kerékpár-kiegészítők azonban a szabadidős lovaglás élvezetesebbé tételének vagy a versenyképes képzés megkönnyítésének egyik módját jelentik. A választékunkban kapható kerékpártartozékok nyilvánvaló csecsebecsék, például kerékpár világítás és különféle eszközök, amelyek hasznosak lehetnek az úton.

A kerékpáros sisak minden versenyző számára kötelező felszerelés. Jó, ha sisak van a fején, de szabadidős, turisztikai és városi lovaglás közben is. Veszélyes balesetek bárhol előfordulhatnak. A fényvisszaverők és a kerékpárlámpák minden kerékpáros biztonságát is befolyásolják, hosszabb utazások során pedig foltok, kulcsok és szivattyúk segítenek a kerékpár különböző alkatrészeinek vagy csomagtartóinak javításában. A kényelemről sem szabad megfeledkezni. A vizes palackok és a kulacsok kosarak lehetővé teszik a megfelelő hidratálás megfelelő fenntartását, a poharak védenek a nap ellen, a tokok és a burkolatok pedig megkönnyítik az elektronikus eszközök használatát.

A Mikesport.pl áruház gazdag kínálata sokszínűségével örvendeztet meg. Kerékpár-kiegészítőinket Krakkóban és az interneten értékesítjük, így Ön kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb vásárlási formát.

 

Olvass tovább összeomlás