Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Nem
  • Szín
  • Vezető anyag
  • Nyereg típusa
Egy tudni Szűrő

Válassza ki a tökéletes kerékpárnyerget a Mikesport üzletben

a Mikesport áruházban kapható kerékpárnyergek széles választékát . Női kerékpárnyergeink és férfi kerékpáros nyeregeink minden típusú kerékpárhoz megtalálhatók – az országútitól az MTB-n és a murvákon át a városi és trekkingig. Nyergeink kényelmesek, stílusosak és funkcionálisak, így minden kerékpározást élvezetessé tesznek.

Kerékpárnyereg minden kerékpárosnak

kerékpár nyergeket talál , mint például: Sport nyereg országúti, MTB és murvás kerékpárhoz Városi nyereg városi kerékpárhoz Trekking nyereg trekking kerékpárhoz

Válassza ki a megfelelő párnázást és anyagot kerékpárnyeregéhez

többféle párnázattal és anyaggal kínálunk kerékpárnyeregeket : Memory hab nyergek Gél töltetű nyergek Műbőr vagy valódi bőr nyergek Nyergek többféle árban - az olcsótól a drágáig Nyergek különböző szélességben, beleértve a széles női kerékpárnyerget és a férfi kerékpáros nyereg prosztata

Férfi és női kerékpár nyergek

minden személy igényeire szabott női és férfi kerékpárnyergek találhatók . Válassz egy kényelmes női kerékpárülést vagy egy kényelmes férfi kerékpárülést , és élvezd a kényelmet vezetés közben.

Tartozékok kerékpárnyeregekhez

kerékpár üléshuzatokat és kerékpárülés huzatot is kínálunk , hogy növelje nyeregének kényelmét és védelmét.

A legjobb kerékpár nyereg márkák a Mikesportnál

Neves márkák kerékpárnyeregét kínáljuk, mint pl.

Selle Monte Grappa

WTB

Kényszerítés

Ergon

Wittkop

Selle Royal S

Ella Italia

Sportourer

Vicces

BMG

mindig

Mikesport üzlet – minden kerékpáros helye

A Mikesport üzletben a minőségre és vásárlóink elégedettségére helyezzük a hangsúlyt. A kerékpár nyergek és kiegészítők széles választékával , mint például a kerékpárülés huzatok és a kerékpárülés huzatok , meg vagyunk győződve arról, hogy minden kerékpáros talál magának valót. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg kínálatunkkal, és válasszon kényelmes kerékpárnyeregeket és kerékpárülés huzatokat a legjobb gyártóktól. Csatlakozzon a Mikesport áruház elégedett vásárlóinak csoportjához, és élvezze a kényelmes kerékpározást!

Női és férfi kerékpár nyergek

Érez-e valaha kellemetlenséget még egy rövid kerékpározás után is? A probléma megoldása egy kényelmes kerékpárnyereg. Ennek köszönhetően még a leghosszabb útvonal sem lesz probléma! A kerékpárnyereg számos változatban kapható. A férfi kerékpáros nyereg és a női kerékpárnyereg különbözik. Melyik modellt válasszuk? Kínálatunkban városi kerékpárokra, valamint országúti és mountain bike-ra szabott ajánlatokat talál. Ügyeljen a vezetés intenzitására és arra is, hogy milyen felületen fog leggyakrabban mozogni.

Női kerékpárnyereg: mire figyeljünk?

A testfelépítésbeli különbségek miatt a női kerékpárnyereg formája kicsit más, mint a férfié. A nőknek szánt modellek szélesebbek és valamivel rövidebbek, mivel a nőknek általában szélesebb az ülőcsontja. Professzionális kerékpárüzletekben méréseket végezhet, és ellenőrizheti az ülőcsontok távolságát. Általában azonban a kínálatunkban megtalálható standard modellek jól működnek. Cross kerékpárok esetén a túl széles nyereg horzsolást okozhat - a választásnál ne csak az anatómiai felépítés, hanem a kerékpár típusa és a vezetési stílus is vezessen.

Férfi kerékpárnyereg – melyiket válasszam?

A férfi kerékpárnyeregeket leggyakrabban keskeny, hosszú modellekhez kötik. Ez a megoldás remek terepvezetéshez. Leggyakrabban a cross kerékpárok tulajdonosai választják őket. Városi kerékpárok esetében az ülés kissé szélesebb lehet, különösen, mivel általában rövidebb útról van szó. Ügyeljen nemcsak a nyereg hosszára és szélességére, hanem a speciális bemélyedésekre, mélyedésekre is. Függetlenül attól, hogy a szakemberek melyik modellt ajánlják, ne feledje, hogy a nyeregnek mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. Tehát a nyereg kiválasztásakor a saját kényelme vezérelje.

Városi kerékpár nyereg: széles és kényelmes

Melyik nyerget válasszam városi kerékpárhoz? A népszerű városi kerékpárok sok ember mindennapi közlekedési eszközei. Tekergetéskor a legfontosabb a kerékpáros kényelme, ezért a városi kerékpárokat leengedett váz, széles kormány és puha lengéscsillapítós kerékpárnyereg jellemzi. A városi kerékpárokat nagyon gyakran retro járműveknek stilizálják, amelyek tökéletesen illeszkednek a bőr nyergekhez. A városi kerékpár nyeregének szélesnek és puhanak kell lennie, hogy megtámassza az ülőcsontokat. Gélnyerget érdemes választani, mert elnyelik az ütéseket és megakadályozzák a csontok nyeregbe süllyedését. A műanyag ülések emellett speciális huzattal vannak rögzítve, hogy megvédjék őket a nedvességtől.

Mountain bike nyereg: törekedj a tartósságra

Új mountain bike nyeregre van szüksége? Az MTB nyergeket a lovas anatómiájához kell igazítani. Vegye figyelembe a vezetési pozícióját is. Igényes útvonalakon a keskeny, hosszúkás orrú, zselés kerékpárnyereg a legmegfelelőbb. Ez megkönnyíti az ergonomikus pozíció megtartását vezetés közben. Viszonylag vékony és egyben nagyon kényelmes. Kínálatunkban kiváló minőségű kerékpáros nyergeket talál további mélyedésekkel és kivágásokkal. A kényelmes nyereg elengedhetetlen hosszabb kerékpáros utak vagy egyenetlen terepen való terepen való terepre. Ha kerékpárján nincs professzionális ülés, fektessen be egy új nyeregbe, hogy növelje a vezetési kényelmet.

Kényelmes kerékpárülés: menjen a minőségért

Nem számít, hogy hosszabb kerékpárútra készül, vagy egy elhasználódott nyerget szeretne lecserélni – a minőség a lényeg! A tartós anyagokból készült nyergek egy szezonnál is tovább bírják. Érdemes neves márkák termékeit vásárolni. Üzletünkben női és férfi nyergek széles választékát találja. Városi, hegyi és cross kerékpárokhoz igazított modelleket kínálunk. Üzletünk kínálatában talál keményebb műanyag nyergeket, kiegészítő zselés töltetű üléseket és könnyű kerékpárnyeregeket a nehezebb terepen való közlekedéshez. Ha fontosnak tartja a magas minőséget vonzó áron, vásárlásra hívjuk! Nemcsak a nyeregek széles választékát kínáljuk, hanem a gyors és problémamentes szállítást is.

Útmutató: Hogyan válasszunk kerékpárnyerget?

K: Hogyan válasszunk kerékpárnyerget?

V: A megfelelő kerékpárnyereg kiválasztása számos tényezőtől függ, például a kerékpár típusától, a vezetési stílustól, a lovas nemétől és az egyéni preferenciáktól. Fontos, hogy a nyereg kényelmes legyen, jól illeszkedjen a test formájához és megfelelő tartást biztosítson.

K: Női kerékpárnyereg – hogyan válasszunk?

Női kerékpárnyereg kiválasztásakor érdemes odafigyelni a szélesebb, lágyabb töltetű, megfelelő formájú nyeregre, amely biztosítja a vezetési kényelmet. Az is jó ötlet, ha kifejezetten nők számára kialakított formájú nyerget választunk.

K: Melyik kerékpárnyerget válasszam?

kerékpárnyereg kiválasztása az egyéni igényektől és preferenciáktól függ. Figyelembe kell venni olyan tényezőket, mint a lovaglás típusa, az útvonalak hossza, a kerékpár használatának gyakorisága és a versenyző testalkata.

K: Hogyan kell megmérni a kerékpár nyerget - hogyan válasszuk ki a megfelelő szélességet?

V: Kerékpárnyereg méréséhez mérje meg a lovas ülőcsontjai közötti távolságot. Ezután érdemes körülbelül 2 cm-t hozzátenni az eredményhez, hogy megfelelő szélességű nyereg legyen.

K: Hogyan szereljünk össze egy kerékpárülést?

V: A kerékpárnyereg összeszerelése abból áll, hogy egy megfelelő tartóval (tekercs) rácsavarjuk a nyeregcsőre. Ezután állítsa be a nyereg magasságát és dőlésszögét, hogy biztosítsa a kényelmet és a helyes lovaglási pozíciót.

K: Hogyan javíthatunk kerékpárülést?

V: A kerékpárnyereg javítása a sérülés típusától függ. Ha problémák merülnek fel a nyereg feltöltésével vagy felépítésével, akkor azt ki kell cserélni.

K: Hogyan válasszunk férfi kerékpár nyerget?

A férfi kerékpáros nyereg kiválasztása a kerékpár típusától, a vezetési stílustól és az egyéni preferenciáktól függ. Érdemes megfelelő formájú és töltetű nyerget választani, amely kényelmet és tartást biztosít az érzékeny helyeken, például az ülőcsontokon és a lépésközön.

K: Hogyan válasszuk ki a kerékpárnyereg méretét?

V: A kerékpárnyereg helyes méretének meghatározásához mérje meg a kerékpáros ülőcsontjai közötti távolságot, majd adjon hozzá körülbelül 2 cm-t az eredményhez. A jól megválasztott nyeregméret kényelmet és tartást biztosít lovaglás közben.

K: Milyen kényelmes kerékpárülést válasszak?

kényelmes kerékpárnyereg kiválasztása a kerékpáros egyéni preferenciáitól függ. Fontos, hogy a nyereg megfelelően illeszkedjen a test formájához, megfelelő töltetű legyen (pl. gél vagy hab), és megfelelő alátámasztást nyújtson az érzékeny helyeken.

K: Kerékpár üléshuzat - hogyan kell elkészíteni?

V: Kerékpárülés huzat készítéséhez használjon kopásálló és vízlepergető anyagot, például neoprént vagy poliésztert. Vágja le az anyagot a nyereg méretére, majd varrja le az oldalait, hogy kialakítsa a nyereg formáját. Hozzáadhat egy rugalmas szalagot vagy tépőzárat is, hogy a burkolat a helyén maradjon.

K: Hogyan szereljünk fel kerékpárnyerget?

V: A kerékpárnyereg beállításához be kell állítania annak magasságát, dőlésszögét, valamint előre vagy hátra váltást az optimális vezetési pozíció eléréséhez. A nyereg megfelelő illeszkedése lehetővé teszi a hatékonyabb pedálozást, és csökkenti az ízületek és az izmok terhelését.

K: Hogyan kell beállítani a kerékpárülést?

V: A kerékpárnyereg beállítása a nyereg magasságának, dőlésszögének és eltolási szintjének beállításából áll. A nyereg magasságának lehetővé kell tennie, hogy a pedál alsó helyzetében szinte teljesen kiegyenesítse a lábát, a dőlésszög közel legyen a vízszinteshez, a nyereg eltolása pedig lehetővé tegye az egyensúly megtartását pedálozás közben.

K: Melyik női kerékpár nyerget válasszam?

A női kerékpárnyereg kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni . Mindenekelőtt a nyeregnek szélesebbnek és lágyabb töltetűnek kell lennie, hogy jobban alkalmazkodjon a női test anatómiájához. Emellett érdemes kifejezetten nők számára kialakított formájú és szerkezetű nyerget választani, amely hozzájárul a kényelem növeléséhez lovaglás közben. Megfontolhatja azokat a lehetőségeket is, amelyekben zselés töltet vagy egy lyuk van a közepén, amelyek segítenek csökkenteni az érzékeny területekre nehezedő nyomást.

K: Milyen kerékpárnyerget válasszon egy férfi?

V: Amikor férfi kerékpárnyerget választunk , érdemes odafigyelni a kerékpár típusára és a vezetési stílusra. Országúti vagy sportkerékpárokhoz a keskenyebb és profilosabb nyereg, városi és trekking kerékpárokhoz pedig szélesebb és kényelmesebb nyerget érdemes választani. Ezenkívül fontos, hogy a nyereg megfelelően illeszkedjen a test formájához, és megfelelő párnázással, például zselével vagy habbal legyen ellátva a lovaglás kényelmének növelése érdekében.

K: Kerékpárnyereg lyukkal vagy anélkül?

V: A lyukas vagy anélküli kerékpárnyereg kiválasztása a kerékpáros egyéni preferenciáitól és igényeitől függ. A középső lyukkal ellátott nyergek segítenek csökkenteni a lépésközre nehezedő nyomást, ami előnyös lehet azoknak, akik lovaglás közben kényelmetlenséget tapasztalnak. Ezzel szemben a lyuk nélküli nyergek elég kényelmesek lehetnek más lovasok számára, ha megfelelő párnázattal és formával rendelkeznek.

K: Melyik kerékpárnyereg hosszú utakra?

V: Hosszú kerékpáros utakhoz érdemes olyan kényelmes kerékpárnyerget választani , amely jól illeszkedik a testalkathoz és optimális tartást biztosít. A zselé-, hab- és középlyukú nyergek ütéselnyelő tulajdonságaik és a perineális nyomás csökkentése miatt gyakran ajánlottak hosszú távú kerékpárosok számára.

Ha Ön amatőr sportoló, a megfelelő kerékpárnyereg kiválasztása vezetési stílusától, kerékpárjának típusától és egyéni preferenciáitól függ. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek a döntésben:

Kerékpár típusa : Országúti és hegyi kerékpárokhoz (MTB) érdemes megfontolni a keskenyebb és profilosabb nyergeket, amelyek segítenek a helyes testhelyzet és a pedálozás hatékonyságának megőrzésében. Városi, murvás vagy trekking kerékpárokhoz jobb megoldás lehet a szélesebb és kényelmesebb nyereg.

Párnázat : A zselés nyergek puhák és jó párnázást biztosítanak, ami előnyös lehet azoknak, akik lovaglás közben kényelmetlenséget tapasztalnak. A habszivacs nyergek könnyebbek és szellősebbek, nagyobb merevséget kínálnak, amit előnyben részesíthetnek azok a versenyzők, akik értékelik a támogatást és a pedálozás hatékonyságát.

Középső lyuk : A középső lyukkal ellátott nyergek csökkenthetik a lépésköz területére nehezedő nyomást, ami néhány ember számára előnyös lehet. Ha nem érez kényelmetlenséget lovaglás közben, lyuk nélküli nyereg is megfelelő lehet.

Anatómiai formák : A férfi vagy női anatómiát szem előtt tartva tervezett, ergonomikusan kialakított nyergek nagyobb kényelmet és támogatást nyújtanak lovaglás közben.

Anyagok : A nyereg gyártásához használt anyagok, például műbőr, valódi bőr és textíliák, befolyásolhatják a nyereg kényelmét, súlyát és tartósságát. Olyan anyagokat válassz, amelyek megfelelnek az elvárásainak, és megfelelnek az Ön vezetési körülményeinek.

Végső soron érdemes kipróbálni néhány nyerget, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Használhatja a szakértői tanácsokat

K: Gél vagy hab biciklinyereg?

és habszivacs kerékpárnyereg közötti választás a kerékpáros egyéni preferenciáitól és igényeitől függ. A zselés nyergek általában puhábbak és jobb párnázást biztosítanak, ami előnyös lehet azoknak, akik lovaglás közben kényelmetlenséget tapasztalnak. A zselés nyergek azonban nehezebbek és kevésbé lélegzőek lehetnek, mint a hab nyergek. A habszivacs nyergek viszont könnyebbek és légáteresztőbbek, ami hozzájárulhat a nagyobb kényelemhez a forró napokon. A habszivacs nyergek nagyobb merevséget is kínálhatnak, amit egyes versenyzők előnyben részesíthetnek a jobb alátámasztás és a pedálozás hatékonysága érdekében. Végső soron a gél és a hab nyereg közötti választás a saját preferenciáitól és a lovaglás kényelmével kapcsolatos elvárásaitól függ.

K: Hogyan vásároljunk kerékpárnyerget?

V: Kerékpárnyereg vásárlásához érdemes megfontolni a következő lépéseket:

Határozza meg kerékpárjának típusát és vezetési stílusát, hogy eldöntse, melyik nyereg a legmegfelelőbb az Ön számára.

Mérje meg az ülőcsontok közötti távolságot a megfelelő nyeregméret kiválasztásához.

Adja meg a töltőanyag (pl. gél vagy hab) és a nyereg közepén lévő lyuk meglétét.

Tekintse meg kerékpárnyereg kínálatunkat a különböző modellek és márkák összehasonlításával.

Indulás előtt tesztelje a nyerget a kerékpáron, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kényelmes és illeszkedik-e a testalkatához.

Ellenőrizze, hogy a nyereg kompatibilis-e a kerékpárral és a rögzítőrendszerrel. Ne feledje, hogy más kerékpárosok értékes véleménye és szakértői tanácsok segíthetnek a megfelelő kerékpárnyereg kiválasztásában.

Olvass tovább összeomlás