Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Kerékpáros nadrág)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Láb hossz
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Milyen kerékpáros rövidnadrágot válasszunk?

kerékpáros ruházat általában kerékpáros rövidnadrággal kezdjük, amit más néven kerékpáros rövidnadrágnak nevezünk. Miért ez az elem kerékpáros rövidnadrág? Általában, ha biciklivel megyünk egy hosszú útra, néhány óra múlva fájni kezd a feneke. Aztán elkezdi keresni a megoldást, mit tegyen, hogy lovagoljon, és a négy betűnk nem fájt annyira? Amikor egy baráti társaságban utazik, kap egy jelszótkerékpáros rövidnadrágot vásárolni.

Igen, kerékpáros nadrág. De melyiket válasszuk a sok modell közül?

Kerékpáros rövidnadrág közismert nevén kerékpáros rövidnadrág vagy kerékpáros rövidnadrág két típusra osztható

 • Az 1-es típus a kerékpáros rövidnadrág párnával ahol szűk a vágás, a testhez közel helyezkednek el. Elasztikus anyagból, a közmondás szerint a rövidnadrág Lycra-ból készült, gyerünk, ez az INVISTA márka által gyártott anyag fenntartott neve. Az ilyen rövidnadrág varratai laposak, csökkentve a súrlódás kockázatát. Mindig kényelmes kerékpáros betéttel vannak felszerelve, a legdrágább modellek a piacon elérhető legjobb minőségű anyagokból készülnek. A rövidnadrág testreszabott szabása, rugalmassága és légáteresztése, vagy inkább légiessége kényelmet és teljes mozgásszabadságot jelent, a további kényelmi eszközök, például a kis súly pedig gyakorlatilag nem érezhetővé teszik rajtad, könnyűek. A drágább modellekben jobb talpbetét van bevarrva, a jobb kerékpáros talpbetét a még nagyobb kényelem garanciája hosszú távon kerékpározáskor. A szűk és testhezálló anyagból készült modellek merevítővel és anélkül is kaphatók. A mindennapi munkába vagy a városba való lovagláshoz a kerékpáros rövidnadrág nem nagyon alkalmas. A hosszú biciklitúráknál más a helyzet, akkor nagy kényelemmel fizetnek vissza.Ne feledje, hogy a szűk kerékpáros rövidnadrág alatt NEM HASZNÁLJUK fehérneműt. Miért? Mivel a fehérnemű horzsolást okoz, lovaglás közben felgördül, kényelmetlenséget okozva.

 • A 2-es típus a bő kerékpáros rövidnadrág, amelyet közismert nevén kerékpáros rövidnadrág. A rövidnadrág bő kerékpáros rövidnadrág, gyakran elasztikus anyagból készült, véd a kopástól, mert sokszor mechanikai sérülésekre megerősített anyagú. Ezenkívül a szűk kerékpáros rövidnadrágokhoz hasonlóan teljes mozgásszabadságot garantálnak, és azoknak, akik nem szeretik a szűk rövidnadrágot, tökéletes megoldást jelentenek. A laza kerékpáros rövidnadrág belső kerékpáros rövidnadrágja lehet kerékpáros boxernek nevezett betéttel. Az ilyen kerékpáros boxerek kihúzhatók, lecsatolhatók, és nem csak kerékpározáshoz használhatók sportnadrágként. A kerékpáros rövidnadrág nem csak a hegyi túrákon, hanem a mindennapi kerékpározáson is bizonyítja majd magát.


Melyek a jó kerékpáros rövidnadrág legfontosabb tulajdonságai?

Íme a jó kerékpáros rövidnadrág legfontosabb jellemzői:

 1. Kényelem - a jó kerékpáros rövidnadrág puha és rugalmas anyagból készüljön, amely megfelelő tartást biztosít az izmoknak, ugyanakkor nem korlátozza a mozgást.

 2. Légáteresztő - a legjobb kerékpáros rövidnadrág lélegző anyagokból készül, ami lehetővé teszi a megfelelő testhőmérséklet fenntartását és a túlzott izzadás elkerülését.

 3. Kiváló minőségű anyagok - a kerékpáros rövidnadrágot tartós anyagokból kell készíteni, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek.

 4. Anatómiai forma – a jó formájú kerékpáros rövidnadrágnak alkalmazkodnia kell a test formájához, és megfelelő tartást kell biztosítania az izmoknak.

 5. Kényelmes fogszabályzó – a kerékpáros rövidnadrágban a nadrágtartó kényelmes legyen, és ne korlátozza a mozgást, ugyanakkor megfelelő támasztékot nyújtson a hátnak.

 6. Kényelmes kerékpáros alátét - a jó kerékpáros rövidnadrágot kényelmes kerékpáros betéttel kell felszerelni, amely megakadályozza a dörzsölést és további alátámasztást, valamint nagy kényelmet biztosít hosszú távon.

Érdemes megjegyezni, hogy a kerékpáros rövidnadrág kiválasztásakor nemcsak az ár, hanem mindenekelőtt a funkcionalitás és a minőség vezérelje.

Melyik kerékpáros rövidnadrág nadrágtartóval vagy anélkül?

 1. Kerékpáros rövidnadrág nadrágtartóval

  A kantáros rövidnadrág, más néven kantáros rövidnadrág, az egyik legnépszerűbb lehetőség a kerékpárosok körében, különösen a profik körében. Ezekre a rövidnadrágokra jellemző a rövid szár és a merevítők jelenléte, azaz a vállon átfutó és hátul összekapcsolódó rugalmas szalag. A nadrágtartók megakadályozzák, hogy a rövidnadrág kicsússzon a helyéről, és jobban illeszkedik a testhez. Ráadásul a nadrágtartós rövidnadrágok kényelmesebbek, mint a harisnya nélküliek, mert nem szorítják össze a derekát és nem korlátozzák a mozgást.
 2. Kerékpáros rövidnadrág nadrágtartó nélkül

  A nadrágtartó nélküli rövidnadrágok, más néven rövidnadrágok népszerűek az amatőr kerékpárosok körében. Rövid láb jellemzi őket, de nincs bennük a kart összekötő rugalmas szalag. Harisnyatartó nélkül a rövidnadrágot csak a derekánál tartják. Előnyük kétségtelenül a nagyobb mozgásszabadság és a könnyebb felépítés.

Kerékpáros rövidnadrág nadrágtartóval – miért?

Professzionális kerékpáros rövidnadrág, azok, amelyek elasztikus merevítőkkel vannak felszerelve. A kerékpáros rövidnadrágok nadrágtartói általában rugalmas hálós anyagból készülnek. A mesh egy háló, egy hálós szerkezetű anyag, tökéletes illeszkedést biztosít és garantálja a magas légáteresztő képességet, ami magas hőmérsékleten fontos.

A nadrágtartók megakadályozzák a kerékpáros rövidnadrág lecsúszását vezetés közben nem kell hébe-hóba felhúzni őket, nem gyűrődnek a derékban, mert nincs rugalmas derékpántjuk. A nadrágtartós női kerékpáros rövidnadrágok nadrágtartójában egy speciális csat található, amely lecsatolható, így könnyebb levenni az ilyen kerékpáros nadrágot, amikor a nőknek menniük kell. A srácoknak könnyebb dolguk van, mert nekik már csak a rövidnadrág elülső részét kell meghúzniuk.

A kerékpáros rövidnadrágok drágább modelljei rugalmas, széles szilikon szegélyekkel vannak ellátva a lábakon. Az olcsóbb modellek szilikon hevederrel is fel vannak szerelve, amelyet általában a lábszár belsejéből varrnak. Mindkét esetben egy ilyen bordázat megakadályozza, hogy a lábak kerékpározás közben felkeljenek.

A kényelmes talpbetét a magas kényelem kulcsa. A kerékpáros rövidnadrágok legdrágább modelljei Olaszországban gyártott kerékpáros betétekkel vannak felszerelve, vagyis abból az országból származnak, ahol a világ legjobb kerékpáros betétjeit gyártják, gyakorlatilag az összes vezető kerékpáros ruhagyártó számára.

Női kerékpáros rövidnadrág

Mikesport üzletünk kínálatában a nők számára is találunk professzionálisakat női kerékpáros rövidnadrág. Ne feledje, hogy két fontos különbség van a férfi és női kerékpáros rövidnadrágok között.

 • Kivágott - rövidnadrág esetén jellemzően nőies fogszabályozó nélküli változat állapotuk sokkal magasabb, mint a férfi változatban. Merevítős változat egy további csattal is rendelkezhet, amely megkönnyíti a rövidnadrág levételét. A kerékpáros rövidnadrágok nadrágtartói is másképp vannak kialakítva, anélkül, hogy lovaglás közben túlságosan összenyomnák a mellrészt.

 • női kerékpáros rövidnadrág speciálisan kialakítottnői talpbetétMás a formája, anatómiai felépítése megvédi a nők legérzékenyebb testrészeit a horzsolásoktól és a túl nagy nyomástól.

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a női kerékpáros rövidnadrág alatt nem hordunk alsóneműt. A fehérnemű felkunkorodhat és kidörzsölődést okozhat. Alternatív megoldásként hordhat tangát, az anyag mennyisége olyan kicsi, hogy nem szabad, hogy az anyag felkunkorodjon.

Férfi kerékpáros kerékpáros rövidnadrág

Az amatőrök választanakkerékpáros rövidnadrág változat nadrágtartó nélkül, aki ismeri a kerékpáros ruházat témát és tudja, mit válasszon, vagyis aki sokat biciklizik és havonta több száz vagy több ezer kilométert tesz meg, az fog választaniverziók férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozóval. Függetlenül attól, hogy melyiket választod, a kerékpáros rövidnadrágban lesz betét, a kérdés csak az, hogy melyiket? Sajnos drágábbak kerékpáros rövidnadrág nadrágtartóval Minél jobbak az anyagok, annál jobb és kényelmesebb a kerékpáros talpbetét, ezért gondolja át, hogy szeretne-e olcsó kerékpáros rövidnadrágot vásárolni, vagy érdemes még 100 PLN-t hozzáadni, és olyan kerékpáros rövidnadrágot vásárolni, amelyet örömmel fog használni? A kényelmes kerékpáros talpbetét magas vezetési kényelmet jelent, de mindenekelőtt nincs horzsolás, nincs fájdalmas négy betű a hosszú kerékpáros táv után.

Bő kerékpáros rövidnadrág - egyébként MTB rövidnadrág

Bő kerékpáros rövidnadrág Elsősorban durva terepen való közlekedésre készültek, ahol a rugalmas anyagból készült hétköznapi kerékpárosok ezt már nem tudják megtenni. A biciklihez való bő kerékpáros rövidnadrág általában szintén rugalmas anyagból készül, de mechanikai sérülésekre megerősített szerkezettel, légáteresztő, légáramlást fokozó elemei vannak. Ahogy fentebb írtuk, lehet, hogy van náluk betétes belső kerékpáros rövidnadrág, más néven betétes kerékpáros boxer. Tulajdonképpen ilyen kerékpáros boxerek híján bármilyen szűk kerékpáros rövidnadrágot könnyedén használhatunk. Miért ? Mert az ilyen kerékpáros rövidnadrágokban sokkal kényelmesebb a kerékpáros betétünk, mint a boxer vagy a belső kerékpáros rövidnadrág. MTB kerékpáros rövidnadrág. A rövidnadrágot nagyon gyakran választják azok, akik mindennap kerékpárral járnak munkába, vagy egyszerűen nem szeretik a szűk, testhezálló kerékpáros ruházatot. Általában nem jelent fontos előnyt, hogy a lenge kerékpáros ruhák miatt könnyebben beleolvadunk a környezetbe. Különösen fontos, ha városba megyünk, és nem igazán akarunk lycra kerékpáros ruhát viselni.

Kerékpárbetét – a kényelem kulcsa

A legjobb kerékpáros talpbetétek Olaszországban készülnek. A kerékpáros rövidnadrágok legdrágább modelljei mindig olasz kerékpáros betéttel vannak felszerelve.

Jó a zselés kerékpáros talpbetét? Ha a kerékpáros rövidnadrágban fontos a nagy kényelem, keressen egy nagy habsűrűségű betétet, lehetőleg több elemből, teljesen varratmentesen, az egyetlen varrás, amit látni fog, a kerékpáros betét rövidnadrággal való összekötése, amely tartósan varrva van. Felejtsd el azokat a találmányokat, ahol maga a betét is cserélhető, ha magas kényelmet garantálna, mindenki használná, főleg a profi kerékpáros csoportok. Azaz a kerékpáros betétnek varratmentesnek, kellemes tapintású szerkezetűnek kell lennie, minőségi, nagy sűrűségű habból készült (ekkor az ilyen hab nem törik össze teljesen nyomásra, helyet hagyva), a A betétnek rugalmasnak kell lennie, hogy alkalmazkodni tudjon a figura testéhez és a perforáció fontos funkciójához, azaz további lyukak legyenek, amelyek növelik a légáramlást, ami csökkenti a kopásveszélyt. Miért nem gél? Mivel a gél kemény, idővel alakot vált, nem engedi át a levegőt, a kerékpáros talpbetétben lévő hab maga sokkal jobb kényelmet biztosít, mint a gél és hab kombinációja.

Befejező kerékpáros rövidnadrág

A kerékpáros rövidnadrágok emellett fényvisszaverő elemekkel is kiegészíthetők, amelyek javítják a kerékpáros láthatóságát gyenge fényviszonyok között. A kerékpáros rövidnadrágok fényvisszaverő elemei általában nyomatok vagy pipák, azaz a kerékpáros rövidnadrágok szárába varrt keskeny csíkok.

Kerékpáros rövidnadrág vagy kerékpáros nadrág?

A kerékpáros rövidnadrág egyfajta kerékpáros rövidnadrág, amelyet kifejezetten kerékpározáshoz terveztek. Rövid lábuk térd felett ér véget, ami lehetővé teszi a levegő szabad áramlását a forró nyári napokon. A kerékpáros rövidnadrág elasztikus és légáteresztő anyagokból készült, ami biztosítja a kényelmet és a hűvösséget lovaglás közben.

A kerékpáros nadrágok viszont hosszú nadrágok, amelyeket szintén kifejezetten kerékpározáshoz terveztek. Hosszú lábuk van, amely megvédi a lábakat a hidegtől, ha nehéz körülmények között közlekedik. A kerékpáros nadrág is rugalmas és légáteresztő anyagokból készül, de további védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben.

Összefoglalva, a kerékpáros rövidnadrág a legjobb választás a nyárra és a melegebb időre, míg a kerékpáros nadrág jobban megfelel a hidegebb évszakokhoz vagy az igényesebb időjárási körülményekhez.

Érdemes speciális kerékpáros rövidnadrágot venni?

Igen, érdemes speciális kerékpáros rövidnadrágot viselni, mivel ez segít megelőzni a kényelmetlenséget és a fájdalmat kerékpározás közben, különösen hosszú utakon. A kerékpáros rövidnadrágba beépített kerékpárpárnák segítik a rezgések elnyelését és csökkentik a test intim részeire nehezedő nyomást, ami különösen fontos, ha egyenetlen terepen haladunk.

A hagyományos sportnadrágokhoz képest a kerékpáros rövidnadrágok speciálisan kialakított betétekkel rendelkeznek, amelyek megfelelő párnázást és védelmet biztosítanak kerékpározás közben. Ezenkívül a kerékpáros rövidnadrág speciális felülettel rendelkezik, amely megakadályozza a súrlódást és lehetővé teszi a szabad mozgást pedálozás közben.

Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a kerékpáros rövidnadrág kiválasztásakor ügyeljen a betét típusára, vastagságára és sűrűségére. Férfiak és nők esetében a betétek kissé eltérően vannak kialakítva, hogy megfelelően védjék a test privát részeit és az ülőcsontokat. Az olyan anyagokból készült betétek, mint a poliuretán hab vagy gél, nagyszerű kényelmet és párnázást biztosítanak, miközben lehetővé teszik a szabad levegőáramlást.

Összességében a speciális párnázott kerékpáros rövidnadrág megéri a befektetést, mivel kényelmes és védi a kerékpározást. Érdemes odafigyelni a betét minőségére és a gyártás során felhasznált anyagokra, hogy a legjobb élményt biztosítsuk kerékpározás közben.

Hordanak nadrágot a kerékpárosok? Hordjon rövidnadrágot a kerékpáros rövidnadrág alatt?

Ha Ön kezdő kerékpáros vagy kerékpáros, valószínűleg azon töpreng, mit vegyen fel kerékpáros rövidnadrág alá. Szükséges-e a bugyi, vagy érdemesebb lemondani róla magának a betétnek?

Először is érdemes megjegyezni, hogy a kerékpáros rövidnadrág önmagában fehérneműként funkcionál. A professzionális rövidnadrág jól kivágott anyaggal és speciális betéttel rendelkezik, amely biztosítja a kényelmet lovaglás közben. Ennek köszönhetően szabadon mozoghatunk a kerékpáron. A betét lapos varratai a megfelelő helyeken elhelyezve nem irritálják a bőrt, ellentétben a fehérneművel, amely lovaglás közben elmozdulhat, és feleslegesen bőrkopást okoz. A kerékpáros rövidnadrág betétek többsége antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ügyesen kivezeti az izzadságot és a nedvességet kívülről, ami hatékonyan megelőzi az intim terület és a húgyutak fertőzéseit.

A fentieket szem előtt tartva nyugodtan kijelenthető, hogy a kerékpáros rövidnadrágban fehérnemű nélkül közlekedni teljesen biztonságos és higiénikus, ha betartunk néhány szabályt. Először is, a kerékpáros rövidnadrágot rendszeresen ki kell mosni, hogy megszabaduljon a potenciális baktériumoktól. Ha nincs ilyen lehetőségünk, akkor az intim higiénia érdekében érdemes legalább nedves törlőkendővel áttörölni a betétet.

Meg kell azonban jegyezni, hogy sok nő nem szívesen lovagol rövidnadrágban, pedig valójában nincs mitől félnie vagy szégyellnie magát. A laikusok nem tudják, hogy fehérnemű nélkül megyünk, mert egyszerűen nem látszik. A piacon az ilyen típusú bő kerékpáros rövidnadrágok és rövidnadrágok nagy választékát találja

Ha mégis inkább alsóneműben lovagolsz, és nem győzöd rövidnadrágban lőni, legalább fektess be a megfelelő sportbugyiba. Az ilyen fehérneműk jól lélegző és izzadságelvezető anyagokból készülnek.

Melyek a legjobb férfi/női kerékpáros rövidnadrágok?

Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb kerékpáros rövidnadrág férfiaknak és nőknek, nincs konkrét válasz, mert a megfelelő modell kiválasztása számos tényezőtől függ, mint például a preferenciák, a vezetési stílus, az útvonal hossza, az időjárási körülmények és még sok más. Vannak azonban olyan márkák és modellek, amelyek nagy népszerűségnek és elismerésnek örvendenek például a kerékpárosok körében Rogelli, kaymaq ,Kényszerítés, Biemme. Fontos, hogy minőségi anyagokból készült, egyéni igényekhez igazodó, ergonomikus rövidnadrágot válasszunk, amely megfelelő szellőzést, kopás- és ütésvédelmet, valamint lovaglás közbeni kényelmet biztosít. Érdemes odafigyelni az olyan részletekre is, mint a merevítők, a lábak körüli gumik vagy a betétek, hogy a legnagyobb kényelem biztosítható legyen a hosszú kerékpáros utak során.

Hogyan válasszuk ki a kerékpáros nadrág méretét?

A kerékpáros rövidnadrág megfelelő méretű kiválasztása kulcsfontosságú a kényelem és a hatékonyság szempontjából vezetés közben. Íme néhány tipp a megfelelő méret kiválasztásához:

 1. Ellenőrizze a mérettáblázatot: a legtöbb gyártó mérettáblázatot kínál rövidnadrágjához. Keresse meg a méreteit, és hasonlítsa össze a táblázattal, hogy megtalálja a legjobb méretet.

 2. Nézze meg más felhasználók véleményét: Ha online vásárol rövidnadrágot, olvassa el azon felhasználók véleményét, akik már megvásárolták a terméket. Értékes tanácsokat adhatnak a méretezéssel kapcsolatban.

 3. Válassz lovaglási stílusodnak megfelelő rövidnadrágot: Ha a sportos pozíciót részesíted előnyben, a rövidnadrág legyen egyre szűkebb. Ha azonban jobban szereti a lazább kerékpáros ruházatot, választhatja az úgynevezett rövidnadrágot MTB kerékpáros rövidnadrág.

 4. Ellenőrizze az anyag rugalmasságát: A kerékpáros rövidnadrágnak rugalmasnak kell lennie, és alkalmazkodnia kell az Ön testéhez. Ellenőrizze, hogy az anyag rugalmas-e és alkalmazkodik-e a mozdulataihoz.

Ne feledje, hogy a megfelelő méretű rövidnadrág a lovaglás kényelmének kulcsa. A fenti lépések végrehajtásakor válassza ki a megfelelő méretet, amely kényelmet és hatékonyságot biztosít kerékpározás közben.

Megéri drágább kerékpáros rövidnadrágokba fektetni?

Érdemes drágább kerékpáros rövidnadrágokba fektetni, mert általában minőségibb anyagokból készülnek, ami a termék jobb minőségét és tartósságát jelenti. Ennek köszönhetően a rövidnadrág kényelmesebb a használata, jobb izomtartást biztosít, és minimálisra csökkenti a horzsolások és dörzsölődés kockázatát. Ezenkívül a drágább kerékpáros rövidnadrágok további funkciókkal is rendelkeznek, például speciális betétekkel, amelyek a maximális kényelmet biztosítják hosszabb távolságokon. Érdemes tehát drágább kerékpáros rövidnadrágokba fektetni, főleg ha intenzíven biciklizünk.

Végül, melyik kerékpáros rövidnadrágot válasszam?

Összefoglalva, a megfelelő kerékpáros rövidnadrág kiválasztása kulcsfontosságú a kerékpározás kényelme és kényelme szempontjából. A rövidnadrágoknak két fő típusa van: harisnyatartóval és anélkül. A kantáros rövidnadrág jobb tartást biztosít, és megakadályozza, hogy az anyag elmozduljon, így kényelmesebbé válik a hosszú túrák során. Másrészt a harisnyanadrág könnyebben fel- és levehető, mozgás szempontjából rugalmasabb.

Érdemes odafigyelni arra is, hogy milyen anyagból készül a rövidnadrág. Az anyagnak légáteresztőnek, nedvességelvezetőnek és kopásállónak kell lennie. Érdemes megjegyezni a rugalmas derékpánt és a lábak kényelmét is.

A megfelelő kerékpáros rövidnadrág kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az igényeit is. Az amatőrök és a kezdők az alacsonyabb árkategóriából választhatnak rövidnadrágot, míg a sok időt a bringán töltő profiknak érdemes jobb minőségű rövidnadrágba fektetni.

Végső soron az a legfontosabb, hogy a rövidnadrág kiválasztása az egyéni igényekhez és preferenciákhoz igazodjon, maximális kényelmet biztosítva kerékpározás közben.

Hogyan kell kimosni a kerékpáros rövidnadrágot?

A kerékpáros rövidnadrágot a gyártó címkéjén feltüntetett utasításai szerint kell mosni. Általában 30-40 Celsius-fokon ajánlott mosni, lehetőleg mosógépben, kényes anyagokra való programon. A mosást a többi ruhától elkülönítve és adalékanyagok, például öblítő vagy fehérítő nélkül kell végezni.

Ne szárítsa szárítógépben a rövidnadrágot, mert a magas hőmérséklet károsíthatja a rugalmasságát. Ehelyett levegőn kell szárítani, lehetőleg laposan, kerülve a közvetlen napfény hatását.

Mosás után a rövidnadrágok megfelelő tárolásáról is érdemes gondoskodni, például akasztóra akasztva, vagy speciális táskában tárolva. Ennek köszönhetően hosszabb ideig szolgálnak majd bennünket, megőrizve tulajdonságaikat és maximális kényelmet biztosítva kerékpározás közben.Olvass tovább összeomlás