Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Kerékpáros nadrág)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Szex
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Láb hossz
 • A kerékpár betét típusa
 • Korcsoport
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros nadrág a kerékpárhoz

A speciális kerékpáros ruházat növelheti a hatékonyságot és a kényelmet a vezetés közben. Ez a felszerelés helyes megválasztásán kívül az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolja mind az edzés örömét, mind annak eredményeit. A kerékpáros rövidnadrágok lélegzőek, tapadnak a testszövetekhez, ennek köszönhetően termikus kényelmet nyújtanak, és a nedvességet kifelé szállítják. Az antibakteriális tulajdonságok megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, a speciális kialakítás pedig megakadályozza a kopást. A megfelelően megválasztott kerékpáros nadrág lehetővé teszi, hogy a leghosszabb útvonalon is haladjon.

Az általunk kínált kerékpáros nadrág csak jó hírű vállalatok szilárd gyártmányú terméke. Válasszon kerékpáros rövidnadrágot gél- vagy habpárnával, vagy vállpántos nadrágot a még jobb illeszkedés érdekében. Kínálatunkban minden modell kényelmes, rugalmas és könnyű. A lapos varratok vagy a csúszásgátló mandzsetta részletek, amelyeknek köszönhetően semmi sem vonja el a figyelmét lovaglás közben.

Meghívjuk Önt, hogy böngésszen a választékunkban. Itt csak megbízható rövidnadrágokat, kerékpáros mezeket és más típusú kerékpáros kiegészítőket talál. A széles választék azt jelenti, hogy mindenki talál magának valamit!

Kerékpáros rövidnadrág a MikeSport.pl oldalon

Az általunk kínált kerékpáros rövidnadrágok csak megbízható cégek masszív gyártású termékei. Válaszd a gél- vagy habbetétes kerékpáros rövidnadrágot, vagy a nadrágtartós kerékpáros rövidnadrágot a még jobb illeszkedés érdekében. Kínálatunkban minden modell kényelmes, rugalmas és könnyű. A lapos varratok vagy a csúszásmentes mandzsetták olyan részletek, amelyeknek köszönhetően semmi sem vonja el a figyelmét lovaglás közben.

Meghívjuk Önt, hogy böngésszen választékunkban. Itt csak megbízható kerékpáros rövidnadrágokat, valamint kerékpáros mezeket és egyéb kerékpáros kiegészítőket talál. A széles választék azt jelenti, hogy mindenki talál magának valót!

Kerékpáros rövidnadrág – miben különbözik?

A kerékpáros rövidnadrág a kerékpárosok egyik legfontosabb felszerelése. A jó minőségű rövidnadrág nem csak a lovaglás kényelmét növeli, hanem segít elkerülni a túlterhelés okozta fájdalmakat is. Az ilyen típusú sportruházat széles skálán kapható – a nagyon olcsótól az olyanig, amit csak a rendkívül szenvedélyes sportrajongók engedhetnek meg maguknak. Honnan jön ez az árkategória? Bár minden kerékpáros rövidnadrág nagyon hasonlónak tűnhet, minőségükben jelentősen eltérhetnek. Ezért, ha modellt választunk magunknak, érdemes többet megtudni a felhasznált anyagról, a betét típusáról vagy a varratok marási módjáról.

Jó minőségű kerékpáros rövidnadrág – honnan ismerhetjük meg?

Honnan lehet tudni egy jó minőségű kerékpáros rövidnadrágot? Először is az anyag. Olyan anyagból készüljenek, amely jól szállítja a hőt és a nedvességet, gyorsan szárad és "lélegző", vagyis szabad légáramlást biztosít. A kerékpáros rövidnadrágot is megfelelően kell vágni. Több vagy több anyagból készült modellek is elérhetőek a piacon. A legjobbak azok, amelyek sok összevarrt elemből állnak, mert tökéletesen illeszkednek a kerékpáros alkatához, és együtt dolgoznak a testtel, biztosítva a legnagyobb menetkényelmet. Egyes márkák különböző anyagokat is használnak a kerékpáros rövidnadrágok minden területén, hogy a legjobb szellőzést biztosítsák a legjobban izzadt területeken.

Kerékpáros rövidnadrág befejezése – ügyeljen a részletekre

Azt is fontos ellenőrizni, hogy a gyártó hogyan dönt az anyag egyes elemeinek varrása mellett. A hétköznapi ruhákból ismert szabályos varratok nem alkalmasak sportruházatra – dörzsölést és nyomást okoznak, ami megzavarja a sportolást. Ezért a legjobb, ha lapos varrású vagy varrat nélküli ruhákat választunk, amelyek a legnagyobb kényelmet biztosítják. Arra is érdemes figyelni, hogy a biciklis rövidnadrág belsejében a lábszár alján van-e szilikon bevonat. Az ilyen kivitel jelentősen befolyásolja a lovaglás kényelmét, mert a helyén tartja a rövidnadrágot, megakadályozva, hogy felhúzódjanak vagy felguruljanak.

Kerékpáros rövidnadrág zselés betéttel – a kényelmes utazás módja

A kerékpáros rövidnadrág nagyon fontos eleme egy jellegzetes betét, amely megakadályozza a fájdalmat a hosszan tartó nyeregben ülve. Különféle anyagokból készülhet. A legolcsóbb modellek pamutszerű anyagból készült vékony védőréteggel vannak felszerelve. Ez a megoldás azonban nem nyújt kellő védelmet, és nem nyeli el az ütéseket vezetés közben. Ezért a legjobb, ha jobb minőségű terméket választunk, például zselés betéttel ellátott kerékpáros nadrágot, amely jól illeszkedik a testhez, és véd az ütközéseken való vezetés hatásaitól. A gélbetét bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a kellemetlen szagok kialakulását. Ezenkívül lehetővé teszi az izzadság szabad eltávozását.

Kerékpáros rövidnadrág – merevítővel vagy anélkül?

Kerékpáros rövidnadrágokat kínálunk merevítővel és anélkül. Mindkét változatnak megvannak a maga előnyei, és a választás a motoros preferenciáitól függ. A nadrágtartó nélküli rövidnadrág nagyobb szabadságot biztosít, és tökéletes hosszú utakra – könnyen levehető és újra felvehető, például WC-használat közben. A heveder pedig segít a rövidnadrág megfelelő helyzetben tartásában, megakadályozza, hogy lovaglás közben elcsússzon, és nem tapad a hashoz.

Kerékpáros rövidnadrág zselés betéttel – a kényelmes utazás módja

A kerékpáros rövidnadrág nagyon fontos eleme egy jellegzetes betét, amely megakadályozza a fájdalmat a hosszan tartó nyeregben ülve. Különféle anyagokból készülhet. A legolcsóbb modellek pamutszerű anyagból készült vékony védőréteggel vannak felszerelve. Ez a megoldás azonban nem nyújt kellő védelmet, és nem nyeli el az ütéseket vezetés közben. Ezért a legjobb, ha jobb minőségű terméket választunk, például zselés betéttel ellátott kerékpáros rövidnadrágot, amely jól illeszkedik a testhez, és véd az ütközéseken való vezetés hatásaitól. A gélbetét bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a kellemetlen szagok kialakulását. Ezenkívül lehetővé teszi az izzadság szabad eltávozását.

Kerékpáros rövidnadrág – merevítővel vagy anélkül?

Kerékpáros rövidnadrágokat kínálunk merevítővel és anélkül. Mindkét változatnak megvannak a maga előnyei, és a választás a motoros preferenciáitól függ. A nadrágtartó nélküli rövidnadrág nagyobb szabadságot biztosít, és tökéletes hosszú utakra – könnyen levehető és újra felvehető, például WC-használat közben. A heveder pedig segít a rövidnadrág megfelelő helyzetben tartásában, megakadályozza, hogy lovaglás közben elcsússzon, és nem tapad a hashoz.

Kerékpáros rövidnadrág vagy esetleg hosszú?

A kerékpáros rövidnadrágot is az uralkodó időjáráshoz kell igazítani. Forró nyári napokra érdemes rövid lábú, légáteresztő anyagból készült modelleket választani, aminek köszönhetően kevésbé érezzük a magas hőmérséklet hatását. Ha azonban őszi vagy tavaszi időszakra tervezünk kirándulásokat, érdemes megfontolni a hosszú szárú, belül szigetelő nadrágot. Az ilyen nadrág télen is használható, ha a külső hőmérséklet pozitív.

Olyan körülmények között, amikor a hőmérő sávja nulla alá süllyed, vegyen fel kerékpáros nadrágot, amely nemcsak szigetelt, hanem szélálló is. Ezen kívül, ha kerékpáros rövidnadrágot keresünk rövid, hideg napokra, érdemes a világos színű anyagokból készült betétes modellek iránt érdeklődni. Az ilyen betétek reflektorként működnek, és biztonságot nyújtanak az utakon való mozgás során. Ügyeljen a varratokra A kerékpáros nadrág kiválasztásakor figyelembe veendő másik szempont a varratok típusa.

Az edzéshez használt kerékpáros nadrágon nem lehetnek a normál ruházatnál megszokott, magasított varrások. Intenzív edzés során egy ilyen varrás dörzsölheti az érzékeny bőrt, és zavarhatja az edzést. Jobb megoldás a lapos varrás, ami sokkal kevésbé tapintható, és nem hagy nyomot a testen. Vannak varrat nélküli kerékpáros nadrágok is a piacon, de nem árt észben tartani, hogy minél több szabású a ruha, annál jobban illeszkedik az alakhoz.

A legjobb kerékpáros rövidnadrág férfiaknak és nőknek

Kínálatunkban kizárólag bevált gyártók férfi és női kerékpáros rövidnadrágjai szerepelnek, melyeket magas minőség és gondos kidolgozás jellemez. Modellek és minták közül választhat, az öltözéket az alakjához, preferenciáihoz és szokásaihoz illesztve. Mindegyik nagy mozgásszabadságot és légáteresztő képességet biztosít, így kényelmes és biztonságos a kerékpározás. A zselés betétek megakadályozzák a kellemetlen szagok terjedését, a heveder és a szilikon díszítés pedig a megfelelő pozícióban tartja a rövidnadrágot az egész útvonalon. A kiváló minőségű anyagok azt jelentik, hogy mind a férfi, mind a női kerékpáros rövidnadrág nem okoz túlzott izzadást, és kényelmesen használható.Olvass tovább összeomlás