Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Kerékpár kosarak)
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Kerékpár kosarak

A kerékpárkosár egy rendkívül praktikus kiegészítő, amivel minden kétkerekűt szeretőnek rendelkeznie kell, aki kisebb-nagyobb csomagokat szeretne magával vinni. A kerékpárkosarat leggyakrabban a városi kerékpárokba szerelik be, melyeket minden nap használunk munkába vagy bevásárláshoz. A tágas és masszív kerékpárkosárban könnyen elfér egy hátizsák vagy kézitáska. Ennek köszönhetően nem kell őket a csomagtartóhoz rögzíteni, vagy kényelmetlenül a hátán hordani. A kerékpárkosarak jól használhatók az üzletben vásárolt élelmiszerek szállítására is. Funkcionalitásuk mellett a kétkerekűek díszítő elemei.

Kínálatunkban számos vizuálisan tetszetős kosarat találhat, amelyek minden eddiginél szebbé teszik kerékpárját. Kerékpáros kosarát különféle, szintén az üzletben kapható kiegészítőkkel is díszítheti.

Kormányos kerékpárkosár

Kínálatunkban az előlapra szerelhető modellek széles választékát találja. A kerékpárkormánykosarat minden olyan ember számára ajánljuk, aki könnyen hozzáférhet a csomagjaihoz. Minden kéznél van.

kormánykerékpáros kosár akkor működik jól, ha meglehetősen könnyű és nem túl nagy, átlagosan 5 kg-os tárgyakat szállítunk. Nehezebb tartozékok szállítása nem javasolt, mivel a kétkerekű kényelmes irányításának lehetősége korlátozott, ami egyúttal csökkenti a vezetési biztonságot.

Kínálatunkban találhat kerékpáros kosarakat kormányhoz különféle rögzítéssel. A legkönnyebben összeszerelhetőek a horgokkal felszerelt változatok. Előnyük a könnyű eltávolítás is. Használhatja őket kosárként egy holland kerékpárhoz . Az ilyen másolatok alternatívája a bicikli kosarak horgok helyett hevederekkel.

Kerékpárkosár betéttel és egyéb kormányra szerelhető modellek

Azok, akiknek fontos a szilárdabb összeszerelés, választhatnak egy kattintással ellátott kerékpárkosarat. Ebben az esetben a kerékpárkosár a gémre van felszerelve, amely a kormányhoz van csavarozva. A kerékpárral való kattintásos rendszerrel való kapcsolatnak köszönhetően biztosak vagyunk az erős tartásban. Egy ilyen kerékpárkosár gyorsan fel- és levehető.

Ezen kívül kínálatunkban első kerékpárkosarak is szerepelnek, melyek a tartóra és a keréktengelyre vannak felszerelve. Ez a legstabilabb megoldás, különösen ajánlott azoknak, akik nehezebb terepen mozognak. Következésképpen használhatod őket például kosárként egy mountain bike-hoz, miközben erdőben tekersz. Bár maga az össze- és szétszerelés valamivel több időt vesz igénybe, az ilyen első kerékpárkosarak is magas szintű biztonságot nyújtanak. Hogy még kényelmesebbé tegyük az utazást, kínálatunkból kerékpártükröket is ajánlunk.

Hátsó kerékpár kosarak

Azok, akik nagyobb terheket szeretnének szállítani, válasszák a kerékpárszállító kosarat . Ebben az esetben a teherbírás legfeljebb 12 kg. A kerékpártároló kosarak további előnye a nagyobb és magasabb tárgyak szállításának lehetősége, mert nem kell attól tartanunk, hogy részben lefedik a látóterünket. Az ilyen típusú hátsó kerékpárkosarak a nyereghez vannak rögzítve.

Kínálatunkban találhat egy hátsó kerékpárkosarat, amelyet könnyedén magával vihet a vásárláshoz, majd gyorsan rögzítheti a csomagtartóra. A kerékpártároló kosarak emellett kényelmes fogantyúval is fel vannak szerelve. Némelyikük horog, míg mások a csomagtartó rácsai mögé csúsznak. Ezen kívül kerékpártartó kosarat is kínálunk tartósan rögzítve, csavarokkal vagy speciális reteszekkel.

Kerékpárkosarak a mikesport.hu oldalon

A széles termékválaszték azt jelenti, hogy a kerékpár megjelenésétől függetlenül mindenki talál magának valót.

Rattan kerékpár kosarak

A városi kétkerekűek kedvelőinek, akik értékelik az esztétikát, rattan kerékpárkosarakat ajánlunk. Természetes megjelenésüket még jobban kiemeli, ha dekoranyag formájú betétes kerékpárkosarat választunk. Nyitott modelleket és zárt, tetővel ellátott kerékpárkosarakat egyaránt kínálunk.

Fém kosarak kerékpárhoz

Azok, akiknek elsősorban a tartósság fontos, fém kerékpárkosarat választhatnak. Gyakorlatilag minden kétkerekűhez illeszkednek, és különféle formákban kaphatók. Fém kerékpárkosár készülhet finom hálóból vagy vastagabb hálóból. Üzletünkben alumínium, anyagú és állati változatban is találsz.

Olvass tovább összeomlás