Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros szemüveg, DH szemüveg

Nincs szórakoztatóbb, mint egy kerékpáros túra egy szép napsütéses napon. Azonban a napsugarak, amelyek jobban érzik magukat és energiát jelentenek, szintén zavaróak és károsak lehetnek. Ezért kétkerekű motorozáskor érdemes magával vinni a megfelelő kerékpáros kiegészítőket. A speciális kerékpáros szemüveg megvédi a szemét a sugárzástól, és lehetővé teszi a jobb látást.

Melyik kerékpáros szemüveget válassza? A legfontosabb kritériumok a jó UVA és UVB szűrők, a kényelem és az aerodinamikai forma. Az ilyen kerékpáros szemüvegek minden bizonnyal javítják az Ön kényelmét és hatékonyságát edzés közben vagy két keréken való kikapcsolódás közben. Igényeitől és preferenciáitól függően választhat fotokróm szemüveget egy kerékpár számára, amelynek lencséje növekvő fényerősséggel sötétedik, vagy cserélhető lencsével ellátott szemüveget egy kerékpár számára. Előnyük mindenekelőtt sokoldalúságuk és nagyszerű funkcionalitásuk. A polarizált kerékpáros szemüvegek szintén tökéletesek, tulajdonságaiknak köszönhetően csökkentik a fény tükröződését, javítják a látást és csökkentik a szem megerőltetését. Választékunkban megtalálja a látássérült emberek javító betétes modelljeit és a szemüveg hasznos kiegészítőit is.

Kerékpáros szemüveg - széles választék

Az üzlet kínálatában a kerékpáros szemüvegek széles választéka található, amelyek precíz kidolgozásukkal és tartósságukkal tűnnek ki. Az ergonómikus forma a kiváló minőségű anyagok használatával kombinálva nemcsak kényelmes viseletet garantál, hanem az eredeti megjelenés és tulajdonságok hosszú távú megőrzését is. Kizárólag bevált kerékpáros szemüvegeket kínálunk olyan neves márkáktól, mint a 100%, Tifosi, Rockbros, Alpina, Giro, Rogelli, UVEX, Arctia, Okbaby és mások. Vannak univerzális modellek, valamint nők, férfiak és gyermekek számára készült modellek.

Kerékpáros szemüveg - kényelem és biztonság

Üzletünk kínálatában könnyű, de nagyon tartós anyagokból készült kerékpáros szemüvegek találhatók. A mindennapi használat során ez fokozott ellenállást jelent a mechanikai sérülésekkel szemben, beleértve a hajlítást, valamint az UV-sugárzás káros hatásait. Ezenkívül a speciálisan kialakított szerkezet megakadályozza a párásodást és magas kényelmet garantál még hosszú vezetési órák után is. A szemüveg védi a szemet is, nem csak a széltől, hanem az ágaktól, homoktól, kavicsoktól és egyéb elemektől is.

Fotokróm kerékpáros szemüveg, tökéletes láthatóság minden körülmények között

A fotokróm lencsékkel ellátott kerékpáros szemüvegek legfontosabb előnye az a képesség, hogy gyorsan hozzáigazíthatja az árnyalatot az aktuális körülményekhez. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül használhatók napsütéses napon és éjszaka is. Az ilyen típusú kerékpáros szemüveg rendkívül rugalmas, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fej bármely méretéhez és alakjához. Ráadásul súlyuk olyan alacsony, hogy néhány perc múlva már nem veszi észre a jelenlétüket.

Különösen figyelemre méltóak a speciális hidrofób réteggel borított bicikliszemüvegek. Fő feladata a víz taszítása, aminek köszönhetően a szemüveg nagy esőben is kiváló láthatóságot garantál. Másrészt a párásodásgátló réteg hatékonyan csökkenti a páralerakódás nemkívánatos hatását az üvegek felületén.

Dioptriás kerékpáros szemüveg – tökéletes láthatóság vezetés közben

sportszemüveget is találhat kerékpárhoz , amely lehetővé teszi a korrekciós lencsék gyors és mindenekelőtt biztonságos felszerelését. Ideális ajánlat minden látássérült ember számára, aki kerékpározás közben szeretné megőrizni a teljes kontrollt. A modellek széles választéka különböző színváltozatokban megkönnyíti az elvárásoknak megfelelő szemüvegek megtalálását. Kerékpárhoz polarizált és fotokróm korrekciós szemüveg is létezik. A dioptriás szemüveg nem csak a nagyobb vezetési kényelmet, de legfőképpen a biztonságot biztosítja.

Kerékpáros szemüveg – biztonság, kényelem és láthatóság egyben

Ez a rész olyan kerékpáros szemüveget is tartalmaz , amely maximálisan széles látószöget és teljes szemvédelmet biztosít. Az állítható pánt lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést bármilyen méretű és alakú fejhez. Olyan modelleket kínálunk, amelyeket a mechanikai sérülésekkel szembeni nagy ellenállás és a lencsék cseréjének lehetősége jellemez.

A kerékpáros szemüveg többféle színben és különböző fényáteresztő képességgel kapható. A többpontos rögzítési rendszernek köszönhetően az objektívek szilárdan rögzítve vannak a keretben. Ez különösen fontos, ha egyenetlen felületen vagy nyomvonalon halad. Külön figyelmet érdemelnek a páramentesítő rendszerrel felszerelt modellek, mivel megakadályozzák a vízgőz felhalmozódását a lencsék felületén. Ezen kívül többrétegű habbal felszerelt védőszemüveget kínálunk, amely azonnal felszívja az izzadságot.

Polarizált kerékpáros szemüveg – tökéletes láthatóság napsütéses napokon

A polarizáló üvegek egyes modelljei elsősorban kategóriájukban, így az áteresztett fény mennyiségében térnek el egymástól. A 0. kategória 80%-ról akár 10%-ra állítja le a fényt, míg az 1. kategória 43%-ról 80%-ra gátolja. A 3. kategória a fény 8%-ról 18%-ára záró szemüveg, a 4. kategória pedig 3%-ról 8%-ra zárja le a fényt. A kínálatunkban kapható kerékpáros napszemüvegek UVA, UVB és UVC sugárzás ellen egyaránt védenek. Ezenkívül csökkentik a tükröződés kialakulását, amely többek között különösen napsütéses napokon. A polarizált szemüvegek többféle színben kaphatók. Érdekes ajánlatok azok a modellek, amelyekben lehetőség van az objektívek cseréjére.

Cserélhető lencsék, azaz a kerékpáros szemüveget az aktuális körülményekhez kell igazítani

A személy egy alkategóriája cserélhető lencsékből áll, amelyek kompatibilisek a kiválasztott kerékpáros szemüvegekkel. Nekik köszönhetően gyorsan kicserélheti a lencséket azokra, amelyek jelenleg a legjobban működnek. Egy adott modell kiválasztása előtt ne felejtse el ellenőrizni, hogy a lencsék passzolnak-e a szemüvegéhez. Cserélhető polarizált és fotokróm lencséket egyaránt kínálunk, valamint tükrös, színtelen és számos színváltozatban. Ha bármilyen kérdése van kerékpáros szemüveggel, védőszemüveggel vagy cserelencsével kapcsolatban, forduljon tapasztalt tanácsadóinkhoz. Meghívjuk Önt is, hogy ismerkedjen meg az üzletünkben elérhető sisakok széles választékával.Olvass tovább összeomlás