Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Keret színe
  • Lencsék
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros szemüveg korrekciós betéttel

Szemüveg kerékpárosoknak speciális korrekciós betéttel. Látássérült emberek számára készült. A korrekciós betétet ki kell egészíteni lencsékkel, majd a betétet a szemüveg belsejére kell felszerelni. Kívülről teljesen láthatatlan. Ez a megoldás teljesen biztonságos, mert a sportszemüveg rugalmas, könnyű és sérülésálló anyagokból készül, amelyek esés esetén minimalizálják a sérülésveszélyt a klasszikus szemüvegekhez képest.

A látásproblémákkal küzdő emberek gyakran kíváncsiak, milyen szemüveg lenne megfelelő a kerékpározáshoz. Sajnos a közönséges szemüveg a jóval alacsonyabb használati komfort miatt nem jó megoldás. A dioptriás kerékpáros szemüvegek segítenek jobb eredmények elérésében, ugyanakkor sokkal magasabb szintű biztonságot nyújtanak.

Korrekciós kerékpáros szemüveg - miben különböznek a kínálatunkban szereplő modellek?

A leírt tartozékoknak minden rövidlátásban, távollátásban vagy asztigmatizmusban szenvedő kerékpáros felszerelésének állandó részét kell képezniük. A dioptriás kerékpáros szemüveg egyrészt biztosítja a megfelelő látáskorrekciót, másrészt hatékonyan véd a káros UVA és UVB sugárzás, valamint a mechanikai tényezők, például a faágak vagy apró kövek ellen. További előny az erős szél elleni védelem, amely szemszárazsághoz és könnyezéshez vezet. Miben különböznek az ilyen típusú modellek a klasszikus objektívektől? Először is, sokkal tartósabbak. A kínálatunkban kapható termékek masszív vázzal rendelkeznek, amelyek hatékonyan ellenállnak a terheléseknek a gyors menet közben különböző felületeken. Egy másik jelentős különbség maguknak a lencséknek a sokkal nagyobb tartóssága. Következésképpen esés esetén a kerékpáros dioptriás szemüveg kisebb valószínűséggel törik el és károsítja a szemét.

Sportszemüveg dioptriás betéttel - mit találhat üzletünkben?

A választékban különféle márkák, köztük a Rockbros, a Force, a Tifosi, a Rogelli és az Alpina modellek széles választéka található. Mindegyik 100%-ban alkalmas gyakorlati tevékenységekre. Ezért nemcsak kerékpáros korrekciós szemüvegként használhatók, hanem futáshoz vagy trekkinghez is. A megfelelően profilozott ház és a szilárdan kialakított orrok és szárak még több órás vezetést sem okoznak. Kínálatunkban szerepel többek között polarizált változatai. Ez a típusú szűrő növeli a kép kontrasztját, ami jobb látásminőséget eredményez. Emellett hatékony védelemre számíthat a napsugárzás és a fényvisszaverődés ellen. Különböző színű lencsékkel rendelkező sportkorrekciós szemüvegeket kínálunk, amelyeknek köszönhetően mindenki könnyen talál magának megfelelő modellt nappali és éjszakai autózáshoz.

Dioptriás sportszemüveg – kényelmes vezetés minden körülmények között

A kínálatunkban kapható termékek könnyűek és rugalmasak, ugyanakkor nagyon nagy ütésállóságot és torzulást mutatnak. Egyes modelleken további szellőzőnyílások is találhatók a kereteken. Egyes dioptriás sportszemüvegek fotokróm lencsékkel vannak felszerelve, így a fény intenzitásától és az uralkodó körülményektől függetlenül kényelmes utazásra számíthat. További előnye a vonzó design. A készlet olyan elemeket is tartalmaz, mint egy szemüvegtáska, egy mikroszálas kendő, egy tárolótok, egy optikai keret a korrekciós lencsékhez és egy szalag a halánték helyett. A szemüvegek mellett a kerékpáros sisakok kínálatával is megismerkedhetsz.Olvass tovább összeomlás