Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Keret színe
  • Lencsék
Egy tudni Szűrő

Polarizált kerékpár szemüveg

Zavart a nap az edzés során? Szüksége lesz a megfelelő kerékpáros szemüvegre. A polarizált szemüveg a legjobb választás a sportolók számára. A felhasználói vélemények megerősítik, hogy a bennük való vezetés kiváló láthatóságot biztosít. A polarizált szemüveg kiküszöböli a tükröződést, így erős napsütésben is tökéletesen lát. A polarizált kerékpáros szemüveg nemcsak könnyebbé teszi az utazást, hanem védi a látását a káros sugárzástól. Választékunkban biztosan megtalálja kerékpárjának megfelelő napszemüveget. Az általunk kínált polarizált szemüveg kiváló minőségű kerékpártartozék, amely a sok vonzó formatervezés elérhetőségének köszönhetően könnyen adaptálható az Ön stílusához.

Hogyan működik a polarizáció szemüveggel?

A polarizált szemüvegek lencséi szűrővel vannak bevonva. Van függőleges és vízszintes polarizáció, amely a fénysugarak áthaladásának síkjához kapcsolódik. A szűrővel ellátott lencsék elnyelik a vízszintesen visszaverődő fényhullámokat, például az útról, hóról, tó felszínéről. A polarizált dioptriás szemüveget viselő személy észre fogja venni, hogy a függőlegesen vetített sugarak szeme általi rögzítésével a látható kép tisztább lesz. Bár a közönséges naplencsék kevésbé vakítóvá teszik a napot, nem korlátozzák a szemet érő hullámokat, és nem változtatják meg a megtekintett tárgyak színét. A polarizált lencsék blokkolják a tükröződést, de nem módosítják a látható színeket.

Polarizált sportszemüveg

A polarizált sportszemüveg nagyon népszerű a fizikailag aktív emberek körében. Függetlenül attól, hogy szenvedélye a futás, hegyi túrázás, síelés vagy kerékpározás, az akadálytalan kilátás a terepre növeli a kényelmet és a biztonságot. A polarizáló sportszemüveget a horgászok is nagyra értékelik, mert a napsugarakat visszaverő vízfelület hosszú órákon át tartó nézése nagyon megterhelő a látás számára. Ez a fajta szemvédő azoknak ajánlott, akik sok időt töltenek a volán mögött. A sofőr, akit nem vakítanak el a nedves vagy havas útról visszaverődő tükröződések és fény, koncentrált, ami biztonságosabbá teszi az utazást az utasok és a többi közlekedő számára.

Polarizált szemüveg kerékpárosoknak

A szűrővel ellátott kerékpáros szemüveg javítja a vezetési kényelmet, mivel elnyeli a sík felületekről visszaverődő fényhullámokat. A sportolás sokkal szórakoztatóbb, ha nem kell aggódnia a fáradt szemek, a könnyező szemek és a szemirritáció miatt. A polarizált sportszemüveg, még ha kerékpáros szemüvegnek is nevezik, más tevékenységekhez is tökéletes. Egyes modellek rögzítőhevederrel vannak ellátva, ami hasznos lehet például azoknak, akik úszás közben vagy sípályán használják. A kerékpáros polarizált szemüvegek kialakítása gyakran illeszkedik a férfiakhoz és a nőkhöz. Egyes modellek olyan szerkezettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szemüveg cseréjét az aktuális időjárási viszonyoktól és az egyéni igényektől függően.

Polarizált napszemüveg

A napszemüveg polarizáló lencséi nem csak az UVA, UVB és UVC sugárzás ellen nyújtanak védelmet. A bennük használt szűrő elnyeli a reflexeket és a tükröződést, a szemet érő fény pedig mentes a vízszintesen visszaverődő sugaraktól, amelyek fárasztják a látást és megnehezítik a látást. Eladó lencsés polarizált szemüvegek:

  • szürke és zöld - univerzális,

  • réz és barna - a vörös árnyalatú színek hangsúlyozása,

  • sárga - élénkíti a képet és növeli a kontrasztot.

Dioptriás szemüveg polarizáló szűrővel

Ha korrekciós szemüveget kell használnia, valószínűleg nem engedheti meg magának napszemüveget. Az éles fény és a visszaverődő tükröződések fárasztják a látást, és megnehezítik a megfigyelt tárgyakra való fókuszálást. Ha polarizált korrekciós szemüveget választ, nem kell kompromisszumot kötnie szemének a napsugarak elleni védelmében. A használt szűrőknek köszönhetően kombinálhatja a korrigált látást a fényhullámok elleni védelemmel, és így növelheti biztonságát az úton, kerékpárúton vagy sípályán.Olvass tovább összeomlás