Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Professzionális síszemüveg

A MikeSPORT-nál kapható sí- és snowboardszemüvegek olyan modellek, amelyek lejtőn jól működnek és olcsók. Kiegészítőket kínálunk a jól ismert márkák síelés rajongóinak, köztük a Cairn, Alpina, Giro. Kényelmes védőszemüveg és síszemüveg gondoskodik a biztonságról, a szem UVA és UVB sugárzás elleni védelméről és a professzionális megjelenésről.

Szerezzen védőszemüveget olyan technológiával, amely széles látómezőt és páramentes felületet biztosít, amely kompatibilis a kiválasztott sisakokkal. Férfi, női és gyerek modellek széles választékát kínáljuk. A vonzó árak és a rendelések gyors feldolgozása kínálatunk nagy előnye. Válassz színtelen vagy színes bevonatú síszemüveget, amely 100%-ban megfelel a következő szezonnak.

Stílusos és női Pearl SPX 3000 síszemüveg

A Cairn Pearl SPX 3000 női síszemüveg kifinomult kerettel és dekoratív fémlemezekkel rendelkezik az elején. Tökéletesen illeszkednek az arc formájához. A szín és a forma professzionális és szép megjelenést biztosít a lejtőn. Minden bizonnyal az egyik legnőiesebb síszemüvegnek tekinthetők. Tedd fel a sisakkal ellátott síszemüveget , és biztosítsd biztonságodat a lejtőn. Kínálatunkban megtalálja a megfelelő felszerelést, függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt síelő.

Kényelmes női szemüveg Cairn

A Pearl női szemüveg jól felszerelt! Dupla sűrűségű bársonyhabbal és 3-as kategóriás lencsével rendelkeznek a minden időjárási láthatóság érdekében, míg a gömb- és panoráma dupla lencse nagyon hatékony.

A harmadik kategóriájú objektív 9-ről 16 százalékra megy át. Napfény. A szemüveg kényelmes és széles panoráma látómezőt biztosít, belülről párásodásgátló réteg borítja, ami segít csökkenteni a lencsék párásodását. A Pearl mindent tartalmaz azoknak a nőknek, akik a stílus és a kiváló minőség kombinációját keresik.

Férfi síszemüveg

A MikeSPORT - egy speciális online áruház ismert márkák férfi síszemüvegeit kínálja . Az üzletben nagy kiegészítő katalógus található a kényelmes lesiklás és sífutás érdekében. A kedvező árak, a nagy választék és a rendelések gyors kiszállítása az üzletünkben való vásárlás előnye. Síszemüveget és fotokróm szemüveget ajánlunk hatékony polikarbonát lencsékkel és UV-szűrőkkel. Expansion View technológiával felszerelt modellek is kaphatók .

EXV – BŐVÍTÉSI NÉZET TECHNOLÓGIA Giro

A kiterjesztett megjelenítési technológiát a kaliforniai Santa Cruzban található K+F központban fejlesztették ki és fejlesztették tovább. Az új keretkialakítás nagyobb látómezőt biztosít. Ez áttörés sisakkompatibilis síszemüvegek területén . A keret anyaga jelentősen csökkent, és a Giro szemüveg keret nélküli zónákat kapott. A tervezők optimalizálták a hatalmas, gömb alakú lencséket, és így maximális perifériás látást értek el. A katalógus EXV kiterjesztett nézetű technológiával ellátott sí- és snowboardszemüvegeket tartalmaz , mint például a Giro Cruze Blue Wordmark és a Scan Gray Wordmark.

Scan síszemüveg - férfiaknak és nőknek egyaránt

A klasszikus Scan ™ síszemüvegben (férfiak és nők számára egyaránt kapható) minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy jól felkészüljön a sportra. A keret hagyományos stílusának és a továbbfejlesztett látómezőnek köszönhetően kényelmet és kiváló kilátást biztosítanak. Az Expansion View (EXV) technológia lehetővé teszi az akadályok és a többi felhasználó időben történő azonosítását a lejtőn. Ezenkívül a Scan modell fenomenális minőséget mutat a hengeres fröccsöntött szélvédőnek köszönhetően. A keret közepes méretű és kétrétegű habszivacsot tartalmaz. A Functional Scan szemüveg minden Giro sisakkal kompatibilis.

Síszemüveg vényköteles szemüveghez

Szüksége van síszemüvegre vényköteles szemüveghez ? A naponta szemüveget viselők számára adaptált szemüvegeket kínálunk . Ilyen modellek közé tartozik a Cairn Spirit OTG. A hab nagy oldalsó kivágása nagyban megkönnyíti a poharak oldalain való áthaladást. Ez megakadályozza, hogy nyomáspontok keletkezzenek a kereten. A szemüvegkeret mélysége viszont optimális szemüvegelhelyezést tesz lehetővé. A Cairn Spirit OTG mindig maximális látási kényelmet biztosít, még azok számára is, akik látássérültek. A Carin Spirit OTG síszemüveg ideális lejtőkhöz!

Gyermek síszemüveg

A gyermek síszemüveg szellőzőrendszerrel van felszerelve, amely pontosan eltávolítja a nedvességet. Bevonattal rendelkeznek, amely megakadályozza az ülepedést és a páralecsapódást. A szemüveg szorosan illeszkedik a gyermek arcához, és kényelmes viselet a több rétegből álló habrendszernek köszönhetően. Különösen a gyermek síszemüvegeknél fontos a karcálló felület. 

A juniorok és felnőttek számára készült védőszemüvegek megfelelnek az egyéni szemvédelem követelményeinek és a káros anyagok gyártás során történő felhasználását korlátozó szabványoknak. A MikeSPORT-nál mindig megtalálja a legjobb minőségű termékeket vonzó áron.

Olvass tovább összeomlás