Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Kerékpáros mezek)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Welt
 • Álló gallér
 • Szélálló
 • Vágás
 • A cipzár hossza
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros és kerékpáros mezek

Az időjárási körülményektől függően a kerékpáros mezek az egész stílus alapját képezik, vagy független elemek. Függetlenül attól, hogy verseny- vagy amatőr sportot űz, nyúljon kiváló minőségű szövetből készült női vagy férfi kerékpáros mezhez. Biztosítaniuk kell a tökéletes keringést, és ha szükséges, gátként működnek a testet a hipotermia ellen. Feladatuk, hogy az izzadságot kifelé vezessék, hogy a bőr száraz maradjon. Ez nemcsak az egészsége, de a közérzete szempontjából is jó hír - a tökéletesen illeszkedő kerékpáros mez nem korlátozza mozgását, teljes szabadságot hagyva az edzés során.

A nyilvánvaló funkcionális értékek mellett gondoskodunk arról, hogy üzletünk kínálatában érdekes színű és divatos kivitelű kerékpáros mezek szerepeljenek. Választhat különböző hüvelyhosszúságú modelleket, cipzárral vagy a fej fölé húzva. Ebben a kategóriában híres lengyel és külföldi gyártók férfi és női kerékpáros mezeit kínáljuk. A jelenlegi kollekcióink, amelyeket értékesítünk, még élvezetesebbé teszik a vezetést. lehetővé téve az edzést szinte minden körülmények között, évszaktól függetlenül.

Kerékpáros mezek – válassza ki a legjobb változatot A

kerékpáros mezek sokféle változatban kaphatók. Ebben a kategóriában tucatnyi olyan terméket talál, amelyek anyaguk, funkcióik és kialakításuk tekintetében különböznek egymástól. Olyan kerékpáros mezt szeretne választani, amely tökéletes lesz az Ön számára? Nézze meg, mire kell figyelnie vásárláskor!

és anyaga

A kerékpáros mez anyaga az egyik legfontosabb kérdés, mert a felhasznált anyag típusa és minősége meghatározza a lovaglás kényelmét. Először is mondjon le a pamutból készült kerékpáros mezekről - ez egy olyan anyag, amely gyorsan felszívja a vizet és kényelmetlenséget okoz.

Sokkal jobb mesterséges anyagokra, például poliészterre vagy nejlonra fogadni. Nemcsak tökéletesen illeszkednek a testhez, hanem:

 • légáteresztő anyagok, amelyek megfelelően szállítják a nedvességet, és nem vezetnek túlzott izzadáshoz;
 • könnyűek és nem szívják fel a vizet vezetés közben, maximális kényelmet biztosítva a felhasználó számára;
 • tökéletesen védenek a nehéz időjárási viszonyoktól, például esőtől vagy széltől.

kerékpáros póló szabása A

professzionális kerékpáros mez szorosan illeszkedik és tökéletesen illeszkedik a testhez. Ugyanakkor nem korlátozza a mozgásokat és kiváló aerodinamikát biztosít. Ennek köszönhetően javítja az eredményeit, és sokkal hatékonyabbá teszi az edzést!

Természetesen választhatsz szabad szabást is - tökéletes lesz azoknak, akik nem érzik jól magukat szűk kerékpáros blúzban. Érdemes odafigyelni az állógallérra is. Ezután választhat hagyományos kerékpáros pólókat, valamint golfos vagy garbós pólókat. Az ilyen megoldások különösen hűvösebb napokon lesznek megfelelőek.

Kerékpáros blúzok hosszú és rövid ujjal és ujjatlan kerékpáros mezek

A legklasszikusabb kerékpáros pólók a rövid ujjúak. Tökéletesek a nyári és tavaszi napokon, maximális vezetési kényelmet biztosítva. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem fogadhat más megoldásokra.tökéletes lesz ujjatlan kerékpáros mez, ősszel és télen pedig hosszú ujjú. Ebben a Mike SPORT kategóriában mindegyik változat megtalálható.

Választhat rövid ujjú kerékpáros mezeketés beruházhat speciális karmelegítőkbe. Számos lehetőség kínálkozik, így biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Kerékpáros mezek zsebekkel és anélkül

Lehet-e zsebes egy kerékpáros mez? Természetesen! Sőt, ez a megoldás lesz a legjobb, mert lehetővé teszi kulcsok, pénz vagy egyéb tárgyak tárolását. A klasszikus kerékpáros mezek gyakran három hátsó zsebbel rendelkeznek. Felül nyitottak és nagyon tágasak, így nem kell attól tartania, hogy vezetés közben elveszíti értékeit.

Ha pedig fontosnak tartja a maximális biztonságot, választhat cipzáras zsebekkel ellátott kerékpáros mezeket. Természetesen üzletünkben találsz zseb nélküli pólókat is, amelyek segítségével száz százalékban saját igényeidhez igazíthatod a terméket.

kerékpáros mez

mérete A méret számít, különösen, ha kerékpáros ruházatról van szó. Ezért vásárláskor erre fokozottan ügyeljen. Kínálatunkban egyaránt talál kerékpáros ingeket gyerekeknekés felnőtteknek egyaránt. Nálunk XS-től 7XL-ig terjed a méret, így mindenki megvásárolhatja a teste paramétereinek megfelelő megoldást.

Kerékpáros póló márka

Ha biztos akar lenni abban, hogy egy csúcsminőségű megoldásba fektet be, figyeljen a kerékpáros trikó márkájára. A Mike SPORT-nál csak olyan bevált gyártókra koncentrálunk, mint a Bell, Craft, Deko Sport, Elvelo, Giordana, Rogelli és Santic. Ennek köszönhetően rendkívül strapabíró pólókat vásárol, amelyek maximális kényelmet biztosítanak és maximális vezetési élményt nyújtanak még a legnehezebb körülmények között is.

További funkciók, amelyekkel egy jó kerékpáros meznek rendelkeznie kell Kerékpáros mez

vásárlásakor érdemes odafigyelni az alkalmazott technológiákra és a kiegészítő funkciókra is. A kétkerekűek szerelmesei leginkább a következőket értékelik:

 • szélállóság, amely egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a túlzott széllökések elleni védelmet;
 • heveder, amely további kényelmet biztosít vezetés közben, és megakadályozza, hogy a mez felgördüljön;
 • cipzár, rövid vagy teljes hosszúságú, ami lehetővé teszi a póló kioldását, például a legmelegebb napokon.

Kerékpáros mezek széles választéka a Mike SPORT

A funkcionális értékek mellett ügyelünk arra is, hogy üzletünk kínálatában szerepeljenek érdekes színű és divatos kivitelű kerékpáros mezek. Választhat különböző ujjhosszúságú, cipzáras vagy fejre húzható modelleket.

Ebben a kategóriában egyaránt kínálunk férfi és női kerékpáros ingeket neves lengyel és külföldi gyártóktól. A jelenlegi akciós kollekcióink még élvezetesebbé teszik a vezetést. Lehetővé teszik, hogy szinte minden körülmények között edzenek, évszaktól függetlenül. Ugyanakkor versenyképes árakat biztosítunk a professzionális kerékpáros mezekhez.

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg üzletünk többi kategóriájával is. A Mike SPORT a legjobb kerékpáros ruházat és kerékpáros kiegészítők, amelyek még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek!

Olvass tovább összeomlás