Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Választék
  • Méret
  • Nem
  • Szín
  • Vízálló
  • Merevség skála
  • A cipő típusa
  • Fűzési típus
Egy tudni Szűrő

CRONO kerékpáros cipő - a cég története

A CRONO egy olasz cég, amely több mint 40 éve gyárt kerékpáros cipőket. A márka kínálatában megtalálhatóak mind az országúti, mind a hegyi kerékpárosok cipői, valamint a triatlon és edzőcipők. A cég kiváló minőségű cipők gyártására specializálódott, olyan technológiák és anyagok felhasználásával, mint a természetes bőr és szénszálas talp.

Olasz kerékpáros cipő CRONO - prémium minőség

A CRONO cipők kínált modelljei között megtalálhatók BOA szorítórendszerrel és csattal ellátott cipők, valamint állítható talpmerevségű cipők. A cég széles méretválasztékot is kínál, amely lehetővé teszi a cipő méretének megfelelő kiválasztását a felhasználó egyéni igényeinek és preferenciáinak megfelelően.

Általánosságban elmondható, hogy a CRONO kerékpáros cipőket széles körben jó minőségű cipőnek tekintik, bár természetesen a felhasználók véleménye eltérő lehet az egyéni preferenciáktól és igényektől függően.

Ez az olaszországi kerékpáros cipők kiemelkedő gyártója, a CRONO márka termékeinek bemutatása, amely rendkívül kifinomult kerékpáros cipőket kínál, amelyek megfelelnek mind az országúti, mind a mountain bike-osok, a triatlonosok, valamint a murvás és a trail kerékpározás szerelmeseinek.

A CRONO kerékpáros cipők a legmagasabb minőség és a kiváló kényelem szinonimája. Minden modellt úgy terveztek, hogy ne csak az optimális teljesítményt, hanem a tartósságot és a biztonságot is biztosítsa.

A CRONO termékcsalád olyan országúti kerékpáros cipőket tartalmaz, amelyek olyan innovatív technológiákkal és anyagokkal vannak felszerelve, mint a szénszálas és BOA szorítórendszerek a rendkívül pontos illeszkedés érdekében. Az MTB/XC cipők kollekciójában állítható talpmerevségű modellek találhatók, amelyek még nagyobb kényelmet biztosítanak hosszú utak során.

Milyen kerékpáros cipőket kínál a CRONO?

CRONO téli országúti kerékpáros cipő kiváló védelmet nyújt a hideg és a nedvesség ellen, aminek köszönhetően a kerékpárosok egész télen kerékpározhatnak.

CRONO murvás kerékpáros cipő viszont ideálisak a burkolatlan utakon való vezetés szerelmeseinek, kiváló tapadást és kényelmet biztosítanak bármilyen terepen.

Triatlon kerékpáros cipő kollekció A CRONO márkát a kényelmet és a sebességet szem előtt tartva tervezték. Ezek a cipők könnyűek és kényelmesek, miközben kiváló teljesítményt nyújtanak a triatlon minden szakaszában.

Az off-road kerékpározás szerelmeseinek a márkaA CRONO platform kerékpáros cipőket kínál (Outdoor sorozat), melyek speciális talppal és markolat elemekkel vannak felszerelve, aminek köszönhetően a felhasználók kiváló tapadást és kényelmet biztosítanak minden utazás során.

Márka ajánlat A CRONO a hegyikerékpárosoknak szánt kerékpáros cipőket is tartalmazza, amelyek kényelmet, tartósságot és biztonságot kínálnak nehéz terepen való lovaglás során.

MTB kerékpáros cipőA CRONO cipők speciálisan kialakított talppal vannak felszerelve, amelyek kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak hegyi lovaglás közben. Ezen túlmenően ezek a modellek speciális szorítórendszerekkel vagy csatokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a cipő pontos beállítását a lábfejhez.

A CRONO ajánlat tartalmazza azt istéli mtb kerékpáros cipőamelyek garantálják a fagy és a nedvesség elleni védelmet, ami lehetővé teszi a vezetést nehéz téli körülmények között is.

Minden CRONO kerékpáros cipő egyedi, mert innovatív technológiákat és anyagokat használ, például természetes bőrt és szénszálat, ami kiváló kényelmet és teljesítményt jelent minden utazáson. Mindegyik modellt a legmagasabb minőség és kényelem szem előtt tartásával tervezték, ami tökéletessé teszi őket bármilyen típusú kerékpározáshoz. Fektessen be CRONO kerékpáros cipőkbe, és élvezze a kiváló minőséget és kényelmet minden kerékpározás során!