Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Termoaktív fehérnemű)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Welt
 • Álló gallér
 • Kerékpár betét
 • Szélálló
 • Vágás
 • Párokat tartalmaz
 • A cipzár hossza
 • Vezető anyag
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros fehérnemű

A termoaktív ruházat kiváló választás azoknak, akik versenyszerűen vagy amatőr sportot űznek. Egyetlen kerékpáros ruha sem teljes, hacsak nem jó minőségű termikus kerékpáros alsóneműn alapul . Fő feladata a bőr szárazon tartása azáltal, hogy az izzadtságot kifelé vezeti. A melegebb évszakokban vagy zárt létesítményekben végzett edzések során elengedhetetlen a jó szellőzés és a hőmérséklet szabályozása.

Thermal kerékpáros fehérnemű

kerékpáros termofehérnemű célja , hogy megvédje a testet a hidegtől, esőtől vagy széltől. Egészsége és jó közérzete szempontjából rendkívül fontos, hogy szorosan tapadjon a bőréhez. A testtel való közvetlen érintkezése miatt a kiváló minőségű szintetikus szálakból készült termofehérneműt ajánljuk, amely az időjárási viszonyoktól függetlenül kényelmes.

Férfi és női kerékpáros fehérnemű

A férfi és női termoaktív fehérnemű a sportruházati kollekció része, ha a háromrétegű elven szeretnél öltözködni. Tartalmazzák:

 • termoaktív kerékpáros fehérnemű férfiaknak vagy nőknek,

 • termikus réteg

 • dedikált kerékpáros felsőruházat (dzsekik, pulóverek, pólók).

Üzletünkben egy kész kerékpáros ruhát készít, amely tökéletes lesz az egész éves edzéshez.

Kerékpáros fehérnemű – tökéletesen az Ön számára szabott

Kíváncsi vagy, hogyan válassz megfelelő kerékpáros alsóneműt? A megfelelően testhezálló kerékpáros fehérneműnek szorosan illeszkednie kell a testhez, enyhén megnyomva azt – akkor biztos lehet benne, hogy betölti a funkcióját. Így a legjobb, ha olyan modellt választunk, amely a lehető legjobban illeszkedik a testünkhöz. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a funkcionális fehérneműnek csak a bőrön kell tapadnia, nem szabad kellemetlen érzést okozó módon megnyomnia. Ezért jobb kerülni a testet túl szorosan ölelő ruhákat. Válasszunk tehát rendkívül rugalmas anyagokból készült kerékpáros termikus és termoaktív ruházatot , mint például a Viking női és férfi kerékpáros alsóneműt. Sok pólón speciális hevederek vagy gumiszalagok is vannak, amelyeknek köszönhetően az anyag nem csúszik le kerékpározás közben.

Fehérnemű kerékpárosoknak – biztosítja a kényelmet és a mozgás szabadságát lovaglás közben

Az egyik alapvető funkció, amelyet a kerékpáros fehérneműnek teljesítenie kell, mindenekelőtt a kényelem és a teljes mozgásszabadság biztosítása lovaglás közben. Ezért nyúljon olyan ruházati modellekhez, amelyek speciális, módosított szabással rendelkeznek, figyelembe véve a vezetés közben alkalmazott ferde sziluettet. A hát jó védelme érdekében a kerékpáros fehérneműt meghosszabbított hátrésszel és rövidített elülső rész jellemzi – ezt a szabást keresse a KAYMAQ, Rogelli vagy Force modelleknél.

Nem kevésbé fontos szempont a varratok típusa és elhelyezkedése. A legjobb, ha a varrat nélküli technológiát alkalmazó ruházatot választjuk – ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy elkerülhetjük a fájdalmas horzsolásokat, súrlódásokat. Ha a kerékpáros fehérneműnek varrása van, annak laposnak kell lennie, és olyan helyen kell elhelyezkednie, ahol nem érezzük jelenlétüket.

Termoaktív kerékpáros alsónemű – kényes bőrnek

termoaktív kerékpáros alsónemű nem csak a test túlzott lehűlése vagy túlmelegedése ellen véd, hanem maximális kényelmet és bőrvédelmet is nyújt. A termoaktív kerékpáros ruhák kiváló bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkeznek, ellenállnak a mikroorganizmusok fejlődésének, és nem tartanak vissza baktériumokat és gombákat. Ennek köszönhetően a kerékpáros fehérnemű megvéd bennünket a kellemetlen szagok kialakulásától fokozott erőfeszítés esetén is. A modern anyagok finomak és kellemes tapintásúak, így a termikus kerékpáros ruházatot a legérzékenyebb bőr is viselheti.

Kerékpáros fehérnemű - funkcionális és esztétikus

Bár a kerékpáros alsónemű a megfelelő kerékpáros ruházat alatt gyakran láthatatlan eleme a kerékpáros ruházatának, továbbra is divatos kiegészítő marad, amely a legmagasabb esztétikai színvonallal lenyűgöz. Többé nem kell választanod a vezetési kényelem és a nagyszerű megjelenés között!

A modern kerékpáros fehérnemű változatos modellek, szövetek, befejezési módok, minták és színek széles választékát kínálja. A hölgyek biztosan értékelni fogják a derekas pólókat, amelyek gyönyörűen kiemelik a női alakot. A sok árnyalat és stílus közül választható lehetőség még a legnagyobb divatrajongókat is kielégíti, és lehetővé teszi, hogy elkészítse ruhatára kollekcióját. A férfiak minden bizonnyal szeretni fogják a minimalista szabásokat és a visszafogott árnyalatokat, illetve az intenzív, telített színekben pompázó színeket.

Nyári termoaktív fehérnemű – hűtsd le még a legnagyobb melegben is

Gondolja, hogy a forró napokon kerékpározás közben egy plusz ruharéteg növeli a hő- és kellemetlen érzést? Nem is lehetne nagyobb baj! A könnyű, megfelelően kiválasztott termoaktív fehérnemű szárazon tartja a bőrt és megfelelő kényelmet biztosít vezetés közben. Meleg időben a finom hálószerkezetű fehérnemű tökéletes lesz - a kerékpáros mez alá öltözve minden körülmények között optimális testhőmérsékletet biztosít. A modern nyári kerékpáros alsóneműk rendkívül könnyű és gyorsan száradó anyagokból készülnek – olyan kényelmesek, hogy szinte észrevehetetlen lesz a következő ruharéteg a testen! Nyári estéken, amikor a hőmérséklet hirtelen egy tucat fokkal csökken, az öltözéked tökéletes kiegészítője a kényelmes kerékpárlábak és ujjak.

Téli termoaktív fehérnemű - 100%-os védelem hó és fagy ellen

A téli termoaktív alsóneműt olyan kerékpárosok számára készítették, akik még havazás és erős fagy idején sem akarnak feladni a fizikai aktivitást. Az ilyen fehérnemű elsősorban a túlzott hőveszteség megelőzésére és a testhőmérséklet állandó megőrzésére szolgál. A kerékpárhoz megfelelően megválasztott téli termálruházat nemcsak a fagy ellen véd, hanem kényelmes is kell, hogy legyen, és hagyja, hogy a bőr szabadon lélegezzen.

Tökéletes választás a téli hónapokra a meleg merinó gyapjúból készült kerékpáros ruhák, például a Viking márkától. A természetes anyag alacsony súlya és térfogata ellenére kiváló hőszigetelést biztosít. A merinó gyapjú fehérnemű 100%-os védelmet garantál a hideg ellen, még akkor is, ha eső vagy havazás közben elázik. Ha fontosnak tartja az ökológiai megoldásokat, válassza a DRYARN anyagból készült fehérneműt, például a Spaio fehérneműt. DRYARN szövet kiváló szigetelő tulajdonságokkal, környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható.

Technológiailag fejlett anyagokból készült termoaktív fehérnemű kerékpárhoz

Modern termoaktív alsónemű kerékpárhoz technológiailag fejlett anyagokból készül, tökéletesen megfelel a kerékpárosok elvárásainak és igényeinek. Ha olyan megoldást keres, amely egyesíti a modern szövetek legjobb funkcióit és tulajdonságait, biztosan nem fogja megbánni, hogy DRYARN anyagból készült fehérneműt választ, például Spaio márkát. Ez az egyik legkönnyebb szál – olyan kényelmes, hogy úgy fogod érezni magad, mint egy második bőr! A DRYARN bakteriosztatikus és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így rendkívül érzékeny bőrűek is sikeresen választhatják. Ráadásul a DRYARN az egyik legjobb szigetelő, nem veszi fel a statikus elektromosságot, nem szívja fel a vizet és ellenáll a foltoknak - ideális anyag!Olvass tovább összeomlás