Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
Egy tudni Szűrő

Kormányszalag

A kerékpáros pakolás fő feladata, hogy elválassza a kerékpáros kezét a kormányfelülettől, így sokkal nagyobb menetkomfortot és szilárd és stabil tapadást biztosít. Üzletünk széles választékát kínálja a kiváló minőségű anyagokból készült kerékpáros pakolások széles választékával, amelyek az időjárás viszontagságaival szembeni teljes ellenállásukkal tűnnek ki. Kizárólag az iparágban több éves tapasztalattal rendelkező, elismert gyártók bevált termékeit kínáljuk. Ebben a részben olyan márkák kormányszalagjait találja, mint a Bike Ribbon, Lizardskins, Supacaz, Force, Fizik, Selle Italia, Clark's és mások.

Szalag a kormányszalag – biztos fogás minden körülmények között

A kínálatunkban kapható kerékpártekercseket eltérő vastagság, ütéscsillapítási fok és tömeg jellemzi. Univerzális modelleket kínálunk, melyek hosszúsága miatt bármilyen típusú kormányhoz tökéletesek, mérettől függetlenül. Különösen figyelemre méltóak a vékony burkolatok, amelyek a kis súly mellett garantálják a kerékpár tökéletes érzetét bármilyen felületen. Ezenkívül a kerékpárborítás elnyeli az út egyenetlen szakaszain történő vezetés közben fellépő ütéseket és rezgéseket. A gyakorlatban ez nagyobb kényelmet és kevesebb fáradtságot jelent. A ragadós felület tökéletes tapadást biztosít, bármilyen időjárási körülmények között is. Ennek eredményeként még esőben is biztos fogásra számíthat.

Kormányszalag - a modellek széles választéka

Ebben a kategóriában a kerékpárfóliák széles választékát találhatja meg különböző színváltozatokban, így nem okoz gondot a kerékpár színéhez illő, konkrét változat kiválasztása. Kínálatunkban minden kétkerekű típushoz megtalálhatók kormányburkolatok. Kínálatunkban megtalálhatóak mind az univerzális használatukkal kitüntetett alapmodellek, mind a profik által edzések és versenyek során használt pakolások. Ez a rész a murvás bringások által használt csúcskategóriás termékeket is tartalmazza. Vannak többek között két tekercs tekercsből, pl. könnyű alumíniumból készült dugókból és gumi befejező szalagokból álló készletek. Különösen figyelemre méltó a kormánykerék több rétegből álló szalagja. Mindegyik más-más funkciót lát el, és együtt alkotnak egy csúcskategóriás terméket, amely garantálja a maximális kényelmet, kerékpáros érzést és biztonságot.

Kormányszalag - gyors összeszerelés és tökéletes illeszkedés a kormányhoz

Az ebben a kategóriában található összes bicikliborítás, megfelelően felszerelve, tökéletesen tapad bármilyen típusú kormányhoz. A kiváló minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően hosszú ideig megőrzik eredeti tulajdonságaikat, még intenzív használat esetén is, különféle körülmények között. Ha bármilyen kérdése van a kínálatunkban megtalálható pakolásokkal vagy egyéb termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. Tapasztalt tanácsadóink örömmel segítenek kiválasztani a kerékpárhoz, a vezetési stílushoz és az Ön elvárásaihoz ideális burkolati modellt. Meghívjuk Önt is, hogy ismerkedjen meg a széles árkategóriában elérhető kulacsok kínálatával.

Olvass tovább összeomlás