Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Welt
 • Szélálló
 • Vágás
 • A cipzár hossza
 • Vezető anyag
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros mezek a Mikesport üzletben

A kerékpáros mezek minden kerékpáros elengedhetetlen kellékei. A MikeSPORT webáruház több mint 120 kerékpáros mez modellt kínál, köztük női, férfi és gyerek mezeket, olyan neves gyártóktól, mint a KAYMAQ, a ROGELLI vagy a FORCE. A kínálatban szerepelnek téli, szigetelt, országúti és MTB modellek, valamint fényvisszaverő kerékpáros dzsekik, biztosítva a biztonságot a sötétedés utáni motorozás során.

A MikeSPORT online áruház több mint 120 kerékpáros mez modellje között több mint 50 női dizájn található. Az üzletünkben kínált női kerékpáros pulóverek olyan nők számára készültek, akik értékelik a kényelmet és az eredeti dizájnt. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a klasszikus, egyszínű modellek, mind az érdekes mintákkal és nyomatokkal ellátott pulóverek.

A férfi kerékpáros mezek több mint 70 különböző kialakítású modellt tartalmaznak, amelyek minden kerékpáros elvárásainak megfelelnek. Kínálatunkban egyszínű modellek és divatos mintás pulóverek egyaránt megtalálhatóak. Az üzletünkben kínált összes férfi kerékpáros mez a legmagasabb minőség és a megfelelő illeszkedés garanciája, biztosítja a kényelmet kerékpározás közben.

A gyermek kerékpáros mezek a legfiatalabb kerékpárosok számára készültek. A MikeSPORT webáruház kínálatában különböző méretben kapható kerékpáros mezek modelljei találhatók, amelyek biztosítják a kényelmet és a biztonságot kerékpározás közben. Kínálatunkból a gyermek kerékpáros mezek funkcionálisak és kiváló minőségűek, amelyek biztosítják gyermeke megelégedettségét és kényelmét kerékpározás közben.

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a kerékpáros mezek széles választékával a Mike SPORT webáruházban. A nálunk kapható modellek garanciát jelentenek a megfelelő illeszkedésre, magas minőségre és funkcionalitásra. Preferenciáktól és igényektől függetlenül minden kerékpáros megtalálja a tökéletes kerékpáros mezt kínálatunkban.

A kerékpáros kabátok jellemzői és funkciói

A MikeSPORT webáruházban többféle stílusban és színben kínálunk kerékpáros pulcsikat, melyeknek köszönhetően minden kerékpáros megtalálhatja a számára tökéletes modellt. Kínálatunkban megtalálhatóak hosszú és rövid ujjú kerékpáros mezek, kapucnival vagy anélkül, férfi, női és gyerek változatban. Az üzletünkben kínált összes modellt kiváló minőség, tartósság és megbízhatóság jellemzi.

A MikeSPORT webáruház kínálatában téli kerékpáros pulóvereket talál, melyek optimális hőkomfortot biztosítanak nehéz időjárási körülmények között is. Az üzletünkben kapható téli kerékpáros mezek megfelelő hőszigetelést biztosító modellek, a legjobb anyagokból, mint például poliészter, elasztán vagy polár. Téli kerékpáros pulóvereket is kínálunk fényvisszaverő elemekkel, amelyek további biztonságot nyújtanak sötétedés utáni vezetés közben.

Az országúti kerékpározás szerelmesei számára országúti kerékpáros mezeket készítettünk, amelyek optimális kényelmet biztosítanak vezetés közben. Országúti kerékpáros mezeinket ergonomikus szabás jellemzi, amely garantálja a teljes mozgásszabadságot, valamint a megfelelő szellőzést. Az üzletünkben kapható országúti kerékpáros mezek olyan modellek, amelyeket a legmagasabb kényelem érdekében terveztek a hosszú úton végzett edzések során.

Az off-road lovaglás szerelmesei számára olyan MTB kerékpáros pulóvereket készítettünk, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak nehéz terepen való lovaglás közben. MTB kerékpáros mezeink olyan modellek, amelyeket a nehéz körülmények között történő lovaglás speciális követelményeihez terveztek. Kínálatunkban fényvisszaverő elemekkel ellátott MTB kerékpáros mezek találhatók, amelyek biztonságot nyújtanak sötétedés utáni lovagláshoz. Zsebekkel ellátott MTB kerékpáros pulóvereket is kínálunk, amelyek megkönnyítik a szükséges kiegészítők tárolását lovaglás közben.

A MikeSPORT webáruházban több mint 120 kerékpáros mez modellt kínálunk, köztük fényvisszaverős, kapucnis, téli, országúti és MTB mezeket. Mindegyik modellt kiváló minőség, tartósság és megbízhatóság jellemzi, amely teljes kényelmet biztosít kerékpározás közben. Kínálatunkban minden kerékpáros mez a legjobb anyagokból készül, mint például poliészter, elasztán vagy gyapjú, ami garantálja a tartósságukat és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességüket. Ennek köszönhetően kerékpáros mezeink tökéletesek szabadidős lovagláshoz éppúgy, mint nehéz terepviszonyok között vagy nagy teljesítményű versenyeken.

A MikeSPORT webáruházban kerékpáros pulcsikat kínálunk, amelyek további védelmet nyújtanak a szél és a hideg ellen. Kerékpáros pulcsiink olyan modellek, amelyeket a legmagasabb kényelem és védelem érdekében terveztek kerékpározás közben. Az üzletünkben kapható kerékpáros pulcsik női, férfi és gyermek modellek, a legjobb anyagokból készülnek, és optimális kényelmet biztosítanak lovaglás közben.

A MikeSPORT webáruházban gyerekeknek is kínálunk kerékpáros mezeket, melyek a legkisebb kerékpárosok számára is teljes kényelmet biztosítanak kerékpározás közben. Gyermek kerékpáros mezeink érdekes színű és mintázatú modellek, amelyeket a legfiatalabb kerékpárosok igényeit szem előtt tartva terveztünk. Az üzletünkben kapható gyermek kerékpáros mezek garanciát jelentenek a legjobb minőségre és tartósságra, ami biztosítja az elégedettséget és a biztonságot kerékpározás közben.

A MikeSPORT webáruházban a KAYMAQ, ROGELLI és FORCE márkájú kerékpáros mezeket kínáljuk, melyeket nagyra értékelnek a kerékpárosok. Ezen márkák mindegyikét kiváló minőség és tartósság jellemzi, amely biztosítja a legmagasabb kényelmet kerékpározás közben. Az üzletünkben kapható KAYMAQ, ROGELLI és FORCE márkák kerékpáros mezei minden kerékpáros modelljei, amelyek nemcsak kényelmet, de stílust és eredetiséget is biztosítanak.

A MikeSPORT webáruházban gondoskodunk arról, hogy kínálatunkban minden kerékpáros megtalálja a számára tökéletes kerékpáros mezt. A széles választéknak és a kiváló minőségű termékeknek köszönhetően mindig biztos lehet benne, hogy a legjobb megoldást választja magának és kerékpárjának. Meghívjuk Önt, hogy használja ki kerékpáros blúz kínálatunkat és csatlakozzon elégedett vásárlóink ​​csoportjához.

Női kerékpáros mezek

A MikeSPORT webáruházban több mint 50 féle női kerékpáros mezt kínálunk, amelyek nem csak kiváló minőségűek, de modern dizájnnal és funkcionalitással is rendelkeznek. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a klasszikus, egyszínű modellek, mind az érdekes mintákkal és nyomatokkal ellátott pulóverek, többféle méretben és fazonban.

A női kerékpáros pulóverek olyan nők számára készültek, akik nem csak a kényelmet, hanem a stílust és az eredeti dizájnt is értékelik. Minden női kerékpáros mezünk a legjobb anyagokból készül, mint például a poliészter, az elasztán vagy a pamut, aminek köszönhetően maximális kényelmet biztosít a lovaglás közben.

A jó női kerékpáros pulóvereknek sok olyan tulajdonsággal kell rendelkezniük, amelyek befolyásolják a lovaglás kényelmét és a használattal való elégedettséget. Kínálatunkban olyan modelleket talál, amelyekre jellemző többek között az alaknak megfelelő illeszkedés, kényelmes szabás, jó légáteresztő képesség, valamint hőszigetelés. Ennek köszönhetően női kerékpáros mezeink optimális kényelmet biztosítanak a különféle időjárási körülmények között történő lovaglás során.

A női kerékpáros pulóverek olyan nők számára készültek, akik értékelik az aktív életmódot, és szeretnek időt kerékpározni. Kínálatunkban amatőr és profi kerékpárosok számára készült modelleket talál. A fejlettségi szinttől függetlenül női kerékpáros mezeink teljes kényelmet és stílusos megjelenést biztosítanak lovaglás közben.

A MikeSPORT webáruházban női kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, többféle stílusban és színben. Női kerékpáros mezeink olyan nők számára készültek, akik értékelik a kényelmet, a stílust és a funkcionalitást. Gondoskodunk arról, hogy kínálatunk minden modellje a legjobb minőség és kivitelezés garanciája legyen

megbízhatóság.

Férfi kerékpáros mezek

A MikeSPORT webáruházban férfi kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, sokféle stílusban és színben. Kínálatunkban több mint 50 férfi kerékpáros mez modellt talál, amelyek nem csak funkcionálisak, hanem eredeti dizájnnal és kiváló minőségű kidolgozással is rendelkeznek.

A férfi kerékpáros pulóverek olyan férfiak számára készültek, akik nem csak a kényelmet, hanem a stílust és a kényelmet is értékelik lovaglás közben. Kínálatunkban egyszerű, klasszikus modelleket és érdekes mintájú és színű pulcsikat egyaránt találsz, amelyek kerékpározás közben minden bizonnyal felkeltik a figyelmet.

A jó férfi kerékpáros pulóvereknek sok olyan tulajdonsággal kell rendelkezniük, amelyek befolyásolják a lovaglás kényelmét és a használattal való elégedettséget. Kínálatunkban olyan modelleket talál, amelyeket a testhez való megfelelő illeszkedés, kényelmes vágás, jó légáteresztő képesség és hőszigetelés jellemez. Ennek köszönhetően férfi kerékpáros mezeink optimális kényelmet biztosítanak a különféle időjárási körülmények között történő lovaglás során.

A férfi kerékpáros pulóverek olyan férfiak számára készültek, akik értékelik az aktív életmódot és a kerékpározást. Kínálatunkban amatőr és professzionális kerékpárosok számára készült modelleket talál. A fejlettségi szinttől függetlenül férfi kerékpáros pulóvereink teljes kényelmet és stílusos megjelenést biztosítanak lovaglás közben.

A MikeSPORT webáruházban férfi kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, többféle stílusban és színben. Férfi kerékpáros pulóvereink olyan férfiak számára készültek, akik értékelik a funkcionalitást, a stílust és a kényelmet. Biztosítjuk Önt, hogy kínálatunk minden modellje a legjobb minőség és megbízhatóság garanciája.

Gyermek kerékpáros mezek

A MikeSPORT webáruházban kerékpáros mezeket is kínálunk gyerekeknek. Kínálatunkban fiúk és lányok modelljeit találja különböző méretben és színben. Gyermek kerékpáros mezeink nemcsak stílusos modellek, hanem funkcionálisak és kényelmesek is.

A gyermekek számára készült kerékpáros pulóvereknek sok olyan funkcióval kell rendelkezniük, amelyek befolyásolják a lovaglás kényelmét és a használattal való elégedettséget. Kínálatunkban olyan modelleket talál, amelyeket a gyermek sziluettjéhez megfelelő illeszkedés, kényelmes szabás, jó légáteresztő és hőszigetelés jellemez. Ennek köszönhetően a gyerekeknek szánt kerékpáros mezeink optimális kényelmet biztosítanak a különböző időjárási körülmények között történő lovaglás során.

A gyermek kerékpáros mezek a legfiatalabb kerékpárosok számára készültek, akik teljes kényelemben és stílusban szeretnék kerékpározni. Kínálatunkban amatőr és professzionális kerékpárosok számára készült modelleket talál. Ennek köszönhetően gyermeke sportos életmódot és kényelmet élvezhet kerékpározás közben.

A MikeSPORT webáruházban gyerekeknek szóló kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, többféle stílusban és színben. Gyermek kerékpáros mezeink a legfiatalabb kerékpárosok számára készültek, akik értékelik a funkcionalitást, a stílust és a kényelmet. Biztosítjuk Önt, hogy kínálatunk minden modellje a legjobb minőség és megbízhatóság garanciája.

Téli kerékpáros mezek

A MikeSPORT webáruházban téli kerékpáros pulóvereket is kínálunk, melyek a hideg időben kerékpározók számára készültek. Téli pulóvereink olyan modellek, amelyek maximális kényelmet biztosítanak vezetés közben hideg időjárási körülmények között.

A téli kerékpáros mezeket magas hőszigetelés és szélállóság jellemzi, ennek köszönhetően optimális kényelmet biztosítanak a fagyos napokon való motorozás során. Kínálatunkban olyan modelleket talál, amelyeket a testhez való megfelelő illeszkedés, kényelmes szabás és jó légáteresztő képesség jellemez. Ennek köszönhetően téli pulóvereink maximális hőkomfortot biztosítanak vezetés közben. téli kerékpáros kabátok a téli kerékpáros kabátok kategóriában találhatók.

A téli kerékpáros mezek azok számára készültek, akik téli időjárási körülmények között is szeretnék folytatni az edzéseket és a kerékpározást. Kínálatunkban amatőr és professzionális kerékpárosok számára készült modelleket talál. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy kínálatunk minden modellje a legjobb minőség és megbízhatóság garanciája.

A MikeSPORT webáruházban a téli kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, többféle stílusban és színben. Téli pulóvereink olyan modellek, amelyek maximális hőkomfortot biztosítanak a hideg időben történő kerékpározás során. Biztosítjuk Önt, hogy kínálatunk mindegyik modellje a legmagasabb minőség és megbízhatóság garanciája, aminek köszönhetően teljes kényelmet élvezhet kerékpározás közben a téli időjárási körülmények között.

Kerékpáros mezek fényvisszaverőkkel

A fényvisszaverőkkel ellátott kerékpáros mezek rendkívül fontos elemei minden kerékpáros ruhatárának, különösen éjszakai vagy nehéz időjárási körülmények között. A MikeSPORT webáruházban fényvisszaverővel ellátott kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, amelyek a biztonságot és a láthatóságot biztosítják lovaglás közben.

A fényvisszaverőkkel ellátott kerékpáros pulóvereket kiváló minőségű kidolgozás, valamint kényelmes és testhezálló szabás jellemzi. Ezen kívül fényvisszaverős pulóvereink fényvisszaverő elemekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a kerékpáros nehéz időjárási körülmények között is jól látható az úton.

A fényvisszaverőkkel ellátott kerékpáros mezek olyan emberek számára készültek, akik biztonságban és láthatóan szeretnék érezni magukat kerékpározás közben. Kínálatunkban amatőr és professzionális kerékpárosok számára készült modelleket talál. Ezen kívül reflektoros pulóvereket is kínálunk gyerekeknek, amelyek a legkisebb kerékpárosok számára is biztonságot nyújtanak vezetés közben.

A MikeSPORT webáruházban fényvisszaverős kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, többféle stílusban és színben. Fényvisszaverő pulóvereink olyan modellek, amelyek maximális biztonságot nyújtanak kerékpározás közben. Biztosítjuk Önt, hogy kínálatunk minden modellje a legmagasabb minőség és megbízhatóság garanciája, aminek köszönhetően teljes biztonságot és láthatóságot élvezhet kerékpározás közben.

Kerékpáros pulcsi – miért nem gyártják?

A biciklisek körében nagyon népszerű a kapucnis pulóver, azonban minden sport kapucnis pulcsi, és a kerékpáros ruházati gyártók biztonsági okokból nem kínálnak kapucnis kerékpáros kabátokat.

Tény, hogy a kerékpáros bukósisak alatt vagy fölött csuklya viselése kevésbé stabilizálhatja a sisakot, így baleset esetén megnő a sérülésveszély. Ezenkívül az ilyen pulóverben lévő motorháztető korlátozhatja a kerékpáros látóterét, ami szintén a közlekedésbiztonságot veszélyezteti.

A MikeSPORT webáruházban nem kínálunk kerékpáros pulcsikat. Ehelyett más kerékpáros mezek széles választékát kínáljuk, amelyek maximális kényelmet és védelmet nyújtanak kerékpározás közben. Modelleink a legmagasabb minőség és megbízhatóság garanciáját jelentik, aminek köszönhetően biztonságban és kényelemben lesz része kerékpáros utazásai során.

Egy kerékpáros mez minden évszakhoz. Hogyan öltözzünk fel egy 10 fokos bringához?

Férfi kerékpáros mezek és a női kerékpárokat szívesen választják mind az időnként lovagolni járó emberek, mind a két kerék igazi szerelmesei, köztük a profik is. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az ilyen típusú ruházat gyártásához a gyártók kiváló minőségű szintetikus anyagokat használnak a hidegebb évszakokra. Ezért melegNői kerékpáros pulóver vagy férfi nélkülözhetetlen ősszel és télen – maximális vezetési kényelmet biztosít, nem korlátozza mozgását, és maximális élvezetet nyújt kedvenc hobbijának gyakorlása közben.

A 10 Celsius fokos biciklitúrára öltözve ügyeljünk a megfelelő rétegű ruhadarabokra, hogy biztosítsuk a hőkomfortot és megóvjuk magunkat a hidegtől. Íme néhány tipp a 10 Celsius fokos kerékpározáshoz:

 1. Alapréteg: Először is viseljen vékony alapréteget, hogy elszívja a nedvességet a testéről. Választhat termikus vagy műszaki pólót.
 2. Középső réteg: ehhez a réteghez érdemes kerékpáros mezt vagy kerékpáros pulcsit választani, amely további hőszigetelést biztosít, és a nedvességet a következő rétegbe vezeti el.

 3. Kerékpáros széldzseki vagy téli kerékpáros kabát az uralkodó időjárási viszonyoktól és a külső hőmérséklettől függően: Érdemes a tetejére téli kabátot vagy széldzsekit viselni, amely véd a szél és a hideg ellen. Egyéni preferenciáktól függően választhat egy vízálló membrános kabátot, amely belülről szigetelt, vagy egy könnyű, nem szigetelt széldzseki kabátot, amelynek feladata a szél elleni védelem.

 4. Szigetelt kerékpáros nadrág: télen érdemes szélálló paneles nadrágot választani, átmeneti időszakban pedig elegendő a szélvédő membrán nélküli szigetelt változat.

 5. Extrák: Viseljen kerékpáros kesztyűt a meleg és a széltől való védelem érdekében, valamint sapkát vagy fejpántot. Esős ​​idő esetén érdemes felsőcipőt és esőnadrágot beszerezni.

Ne felejtsen el rétegesen öltözni, hogy az utazás során szükség szerint eltávolíthassa vagy felvehesse a ruharétegeket. Az is fontos, hogy az utazás intenzitása szerint válassz ruhát, mivel intenzív edzés során a tested hőt termel, ami befolyásolhatja a hőmérsékletérzékelést.

Számos kerékpáros sport pulóver gyártó található a piacon. Íme néhány a legjobb gyártók közül:

 • A Kaymaq - a MikeSPORT által létrehozott márka, amely kiváló minőségű sport pulóvereket kínál kerékpárosok számára. A Kaymaq termékei egyedi tervezésüknek és kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően egyedülállóak. A Kaymaq kerékpáros mezek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a kényelmet és a légáteresztő képességet kerékpározás közben.
 • A Rogelli egy holland kerékpáros ruházati márka, amely sport pulóverek széles választékát kínálja futóknak és kerékpáros pulóverek kerékpárosoknak. A Rogelli termékek a legjobb minőségű anyagokból készülnek, biztosítva az optimális szellőzést és a szellőzést kerékpározás közben. A Rogelli kerékpáros pulóvereket a kerékpáros alakjához való illeszkedés és a vonzó dizájn is jellemzi.
 • A Force - egy cseh kerékpáros ruházati és -kiegészítő márka, amely kiváló minőségű sport pulóvereket kínál kerékpárosok számára. A Force termékek korszerű anyagokból készülnek, amelyek optimális szellőzést, víz- és hőszigetelést biztosítanak, a felhasználó igényeitől függően. A Force pulóvereket a kerékpáros alakjához való kényelmes illeszkedés és a vonzó dizájn is jellemzi.
 • Biemme - egy olasz kerékpáros ruházati márka, amely kiváló minőségű kerékpáros pulóvereket kínál. A Biemme termékei korszerű anyagokból készülnek, amelyek optimális szellőzést, víz- és hőszigetelést biztosítanak, a felhasználó igényeitől függően. A Biemme kerékpáros mezeket a kerékpáros alakjához való kényelmes illeszkedés és a vonzó dizájn is jellemzi.

Összefoglalva, a kerékpárosok számára megfelelő sportpulóver kiválasztása mindig az egyedi igényektől, a vezetési stílustól és az elvárásoktól függjön. Fontos, hogy ügyeljen az adott pulóver sajátosságaira, a szabására, az anyagokra és a többi felhasználó véleményére, hogy kiválaszthassa magának a legjobb lehetőséget.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpáros mezt

A kerékpáros mez megfelelő méretének kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Először is meg kell mérnie a méreteit - mellkas, derék, csípő, karhossz és magasság. Ezután hasonlítsa össze ezeket a méreteket az adott kerékpáros ruházati gyártó mérettáblázataival.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méretek kissé eltérhetnek a különböző gyártóktól. Éppen ezért érdemes mindig az egyes pulóverek pontos méreteit ellenőrizni, és összevetni saját méretekkel, nem csak a méretmegjelölést követni.

Emellett érdemes odafigyelni a pulóver szabására – egyes modellek testhezállóbbak, mások lazábbak, ami befolyásolhatja a méretválasztást. A kerékpáros pulóver méretének kiválasztásakor ügyeljen arra is, hogy megfelelően illeszkedjen, de ne legyen túl szűk, hogy ne korlátozza a mozgást kerékpározás közben.

Milyen méretben kapható a kerékpáros mez?

A kerékpáros mezek többféle méretben kaphatók, jellemzően XS-től XXL-ig vagy XXXL-ig, márkától és modelltől függően. Egyes gyártók XXL-nél nagyobb méreteket is kínálnak, például 3XL, 4XL, 5XL, 6XL vagy 7XL. Fontos, hogy kerékpáros mez vásárlása előtt ellenőrizze a gyártó mérettáblázatát, és hasonlítsa össze a méreteit a mez méreteivel a megfelelő méret kiválasztásához.

Kerékpáros mez anyaga. Milyen anyagokból kell egy kerékpáros mezt készíteni?

A legjobb anyagok azok, amelyek könnyűek, légáteresztőek és gyorsan száradnak. A kerékpáros mezek kedvelt anyagai közül megemlíthetjük a poliésztert, a nejlont, a lycra-t, valamint a kevésbé elterjedt anyagokat, mint a merinó gyapjú. A kerékpáros mezekben használt anyagok másik fontos jellemzője a rugalmasság és a nyúlásállóság. Ennek köszönhetően a pulóver jól tapad a testhez, nem korlátozza a mozgást és nem deformálódik az intenzív edzések során.

Üzletünkben gondosan válogatott anyagokból készült kerékpáros pulóvereket talál. Többek között poliészter termékek állnak az Ön rendelkezésére, mindegyik légáteresztő és gyorsan száradó anyag. Ezek az anyagok is légiesek, de szigetelésüknek köszönhetően megfelelő hőszigetelést biztosítanak.

Az is fontos, hogy a kerékpáros mez könnyen kezelhető legyen, és sok mosás után se veszítse el tulajdonságait. Éppen ezért érdemes odafigyelni a pulóver mosási és karbantartási utasításait tartalmazó címkékre, hogy hosszú ideig a legjobb állapotban maradjon.

Férfi és női kerékpáros mezek

A kerékpáros mezek női és férfi változatban is kaphatók. Gyártótól függően a kerékpáros blúzok modelljei különböző szabásúak és szabások lehetnek, amelyek figyelembe veszik a női és férfi sziluett anatómiai különbségeit. Női kerékpáros mez általában kisebb méretben kapható, szűkebb derékkal és nagyobb karkivágással a jobb női illeszkedés érdekében. Ezenkívül egyes női kerékpáros mezek nőiesebb kialakításúak, kidolgozottabb mintákkal vagy színekkel. Mindenesetre a legfontosabb, hogy olyan kerékpáros mezt válasszunk, amely a legjobban illik vezetési stílusához, és kényelmet és kényelmet biztosít kerékpározás közben.

Igazítsa a kerékpáros mezt az időjárási viszonyokhoz és saját igényeihez

Mielőtt felszáll a kerékpárra, győződjön meg arról, hogy a kerékpáros mez megfelel az aktuális időjárásnak. Figyelembe véve a változó időjárási viszonyokat, mielőtt nekivágnánk az útvonalnak, öltözzünk hagymába, vagy csomagoljunk felsőruházatot egy praktikus tasakba. A kigombolt vagy felbújós kerékpáros meznek hozzá kell tapadnia a testhez, így összehajtva a nagyobb méret is kompakt lesz.

Javasoljuk, hogy fektesse be a legjobb sportpulóverekbe, valamint ismerkedjen meg az üzletünkben kapható egyéb termékekkel. Nemcsak ruházatot, hanem kerékpáros cipőt és kiegészítőket is ajánlunk, amelyekkel még jobban élvezheti a kétkerekű lovaglást!

Mire használható a kerékpáros blúz?

A kerékpáros mez kerékpározáshoz készült, és fő célja, hogy kényelmet, védelmet és teljesítményt nyújtson edzés vagy kerékpáros versenyek során. A kerékpáros mez megfelelő nedvességelvezetést, légáteresztő képességet és hőszigetelést biztosító anyagokból készült. Ezeket az anyagokat kifejezetten arra tervezték, hogy megakadályozzák a túlmelegedést vagy az átnedvesedést intenzív edzés során (az anyag nem szívja fel a nedvességet, mint a pamut). Ezenkívül a kerékpáros mezeket gyakran fényvisszaverő elemekkel látják el, amelyek javítják a kerékpáros láthatóságát az úton, és növelik a biztonságot rossz látási viszonyok között. A kerékpáros mezek számos különleges tulajdonsággal is rendelkeznek, például zsebekkel a hátulján vagy szellőzőpanelekkel, amelyek megkönnyítik a szükséges tárgyak tárolását lovaglás közben, vagy segítik a testhőmérséklet szabályozását.

Miért érdemes pólót hordani kerékpáron?

A kerékpáros kabát védelmet nyújt a szél, az eső és a hideg ellen, így lovaglás közben is melegen tarthatja testét. Ezenkívül sok kerékpáros mez légáteresztő anyagokból készül, amelyek lehetővé teszik a nedvesség távozását a testből, és szárazon tartják a bőrt.

Milyen hosszú legyen egy kerékpáros blúz?

A kerékpáros meznek elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy eltakarja a hát alsó részét, az ujjának pedig elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy lovaglás közben fedje a csuklót.

A kerékpáros meznek szűknek vagy bőnek kell lennie?

A kerékpáros mez legyen feszes, hogy ne csapkodjon a szélben, ugyanakkor ne legyen túl szűk, hogy ne korlátozza a mozgást lovaglás közben.

Milyen további tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy kerékpáros pulóvernek?

A kerékpáros pulóvernek több, a kerékpáros ruházatra jellemző tulajdonsága lesz, az lesz

 • Hátul zseb, általában három rekesszel, további cipzáras zsebbel, fényvisszaverő elemekkel.
 • Az ilyen kerékpáros pulóver használatának kényelme érdekében a pulóver teljes hosszában kicipzározható.
 • A kötelező alsó varrat belülről szilikon nyomattal lesz befejezve.
 • Magas gallér, amely további védelmet nyújt a szél és a hideg ellen.
 • Elasztikus mandzsetta, amely megakadályozza a hideg levegő bejutását a kabátba.

Megéri beruházni egy drágább kerékpáros mezbe?

A drágább kerékpáros mezek gyakran jobb minőségű anyagokból készülnek, és több funkcióval rendelkeznek, ami jobb védelmet és kényelmet biztosít a lovaglás közben. Ez azonban az egyes kerékpárosok egyéni preferenciáitól és igényeitől függ.

A kerékpáros pulóver minden kerékpáros nélkülözhetetlen felszerelése. A jó minőségű pulóverre elsősorban az alakhoz való megfelelő illeszkedés kell, hogy jellemző legyen, biztosítva a kényelmet, a szél- és esővédelmet, valamint a biztonságot az úton.

A MikeSPORT online áruház több mint 120 kerékpáros mez modellt kínál, köztük női, férfi és gyerek mezt. Minden modell kiváló minőségű, és olyan neves kerékpáros ruházati gyártóktól származik, mint a KAYMAQ, a ROGELLI és a FORCE.

A jó kerékpáros mez számos előnnyel jár, beleértve a maximális kényelmet és védelmet kerékpározás közben, jobb láthatóságot az úton a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően, és eredeti megjelenést a nyomtatott kerékpáros mezeknek köszönhetően.

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg kerékpáros mezeink széles választékával, és válasszon olyan modellt, amely megfelel az elvárásainak, és maximális kényelmet biztosít kerékpáros kalandjai során.

Olvass tovább összeomlás