Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Welt
 • Anyag
 • Szélálló
 • Vágás
 • A cipzár hossza
Egy tudni Szűrő

Női és férfi kerékpáros pulóverek

A kerékpározás a futás mellett az egyik legkedveltebb és leggyakrabban űzhető sportág Lengyelországban. A sikeres képzés alapja a megbízható felszerelés, valamint a stílusos és professzionális kerékpáros ruházatot , így mindenkinek, aki versenyszerűen vagy amatőr sportot űz, tudnia kell, hogy a farmer és a pamut pulóver nem a legjobb választás több vagy több tucat kilométeres útvonalon. Sokkal ésszerűbb megoldás, ha dedikált kerékpáros kabátokba fektet be , amelyek kényelmesebbé teszik a kerékpározást.

kerékpáros mezeit találja – a rendelkezésre álló megoldások széles választékának köszönhetően minden bizonnyal kiválasztja az Ön számára megfelelőt. Nézze meg, mit kínálunk Önnek!

Kerékpáros mez minden évszakhoz

Férfi és női kerékpáros pulóvereket szívesen választanak mind az időnként lovagolni menők, mind a kétkerékpár igazi rajongói, köztük a profik is. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az ilyen típusú ruházati cikkek gyártása során a gyártók kiváló minőségű szintetikus szöveteket és kiegészítő szigetelést használnak háló vagy napozás formájában a hidegebb évszakokhoz. A szélálló panelek tökéletesen védenek a robbanástól vagy a nedvességtől. Éppen ezért ősszel és télen elengedhetetlen egy meleg kerékpáros pulóver férfiaknak és nőknek - maximális utazási kényelmet biztosít, nem korlátozza mozgását és maximális élvezetet nyújt kedvenc hobbi gyakorlása közben.

Sport pulóverek kerékpárokhoz a legjobb gyártóktól

Annak érdekében, hogy megfeleljünk a különféle vásárlók elvárásainak, az iparág legelismertebb gyártóinak, mint például a Deko Sport, a Donen, az FDX, a Force vagy a Kaymaq kerékpáros sportingeinek széles választékát készítettük el. Nemcsak a felhasznált anyagokban különböznek egymástól, hanem sok más szempontból is. Mire kell figyelni a kerékpáros mez kiválasztásakor?

A kerékpáros pulóver mérete

Ez természetesen a legfontosabb szempont – a kerékpáros mezt megfelelően kell igazítani a magasságodhoz, súlyodhoz és alkathoz, ezért fordíts rá különös figyelmet. Kínálatunkban nemcsak a felnőttek, hanem a két keréken való utazás fiatalabb szerelmeseinek is megtalálhatók a sport pulóverek . XS és 7XL méretet is ajánlunk.

Kerékpáros mez anyaga

Ebben a kategóriában csak kerékpáros pulóvereket talál, amelyek gondosan válogatott anyagokból készültek. Többek között poliészter termékek, valamint légáteresztő Dynatherm Flex anyagból állnak az Ön rendelkezésére.

Sőt, javasoljuk a szigetelt kerékpáros kabátokat is , amelyek tökéletesek késő őszre és télre, maximális hőkomfortot biztosítva.

Férfi és női kerékpáros pulóverek

Kínálatunkban megtalálhatóak a női kerékpáros jumperek , melyek kiemelik alakja szépségét, és színben és dizájnban is az Ön igényeihez igazodnak, de férfi kerékpáros jumpereket is kínálunk, amelyek megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Mind a női, mind a férfi pulóverek tökéletes szabást, tartósságot és kényelmet egyesítenek.

Egyedi kialakítású kerékpáros pulóverek

Minden kerékpáros mez más. A stílusok, színváltozatok és minták széles választékának köszönhetően biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Mind az egyszerű, egyszínű változatokat, mind a legeredetibb, sokszínű sportpulóvereket ajánljuk – ezeknek köszönhetően minden útvonalon kitűnik majd. Ezek modern, elegáns és stílusos megoldások egy helyen!

Állítsa a kerékpáros mezt az időjárási viszonyokhoz és saját igényeihez

Mielőtt felszáll a kerékpárra, győződjön meg arról, hogy a kerékpáros mez megfelel az uralkodó időjárásnak. Figyelembe véve a változó időjárási viszonyokat, mielőtt útnak indulunk, tegyünk fel hagymahéjat, vagy csomagoljuk a felsőruházatot egy praktikus táskába. Kigombolva vagy felvéve a kerékpáros blúznak hozzá kell tapadnia a testhez, így összehajtva a nagyobb méret is kompakt lesz.

Javasoljuk, hogy fektesse be a legjobb sport pulóverekbe, valamint ismerkedjen meg az üzletünkben kapható egyéb termékekkel. Nemcsak ruházatot, hanem kerékpáros cipőt és kiegészítőket is ajánlunk, amelyekkel még jobban élvezheti a bringázást!Olvass tovább összeomlás