Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Kerékpártartók – kényelmes módja a poggyász tárolásának

A kerékpártáskák tökéletes megoldást jelentenek azoknak, akik kerékpározás közben szeretnének csomagokat cipelni. Nemcsak a dolgok kényelmes szállítását teszik lehetővé, hanem biztonságot és védelmet is biztosítanak a sérülésekkel szemben. A MikeSPORT-nál különböző típusú táskákat kínálunk, amelyek a kerékpár különböző helyeire rögzíthetők, a felhasználó igényeitől függően.

Fedezze fel a legjobb kerékpártáskákat kerékpáros kalandjaihoz

Biciklitúrát tervez? Az egyik legfontosabb kiegészítő, amire szüksége van, a kerékpártáskák. A kerékpártáskák sokoldalú kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a legfontosabb dolgok tárolását, beleértve a tartalék ruhákat, kulacsokat, harapnivalókat, elektronikus eszközöket és még sok mást.

Azonban a piacon kapható kerékpártárolók ilyen széles választéka miatt nehéz lehet megtalálni a megfelelőt. Ezért kínáljuk a legjobb kerékpártáskákat kerékpáros kalandjaihoz.

Kerékpártáskák és táskák a MikeSPORT üzletben

A MikeSPORT áruház kerékpártáskák széles választékát kínálja olyan neves márkáktól, mint a Basil, Topeak, Force, Extrawheel, Zefal és Rockbros. Webáruházunkban különféle típusú táskákat találhat, beleértve a kerékpártáskát, nyeregtáskát/táskát, csomagtartó táskát/táskát, kormánytáskát/táskát, telefontáskát/pénztárcát és kerékpáros utánfutót. A csomagtartók rögzítéséhez kerékpártartozékokat is biztosítunk, hogy biztonságosan szállíthassa csomagjait kerékpározás közben.

Itt van minden, amit tudnia kell a kerékpártáskákról, és arról, hogyan válasszuk ki a kerékpározási igényeinek megfelelőt.

Kerékpártáskák fajtái

A MikeSPORT áruház kínálatában a kerékpártáskákat több kategóriába sorolták, mindegyik meghatározott célt szolgál. A kerékpártáskák leggyakoribb típusai a következők:

  1. Kormánytáskák/táskák beleértve a telefontasakokat és egyéb táskákat, amelyekbe kulcsokat, rudakat vagy energiarudakat, kulcsokat és belső tömlőt helyezhetünk el
  2. Táskák / keretes táskák - közepes méretű táskákat, amikhez a legszükségesebb dolgokat pakoljuk, kerékpáros kabát is elfér.
  3. Táskák a kerékpár nyereg alatt - ideális kerékpárcső, kerékpárkulcsok, kerékkarok és kerékpárfoltok csomagolására
  4. Kerékpártartó táskák - a legnagyobb táskák, amelyekbe bepakolunk néhány napos kerékpártúrára
  5. Kerékpáros csomagtartók azaz murvás vagy MTB kerékpárokhoz való táskák, amelyeket úgy terveztek, hogy a legszükségesebb dolgokat vigye magával néhány napos kerékpáros kirándulásra anélkül, hogy kerékpártárolót kellene felszerelnie
  6. Kerékpáros hátizsákok, különösen hasznos vizeszsáknak. A nagyobb modellekbe kerékpárkulcsok, rudak és energiazselék, valamint kerékpáros ruházat is elfér.

Kerékpártáskák / kormánytáskák - könnyű poggyászhoz

A kormánytáskák és kerékpártáskák tökéletes megoldást jelentenek azoknak a kerékpárosoknak, akik praktikus és funkcionális táskákat keresnek, amelyekben a legszükségesebb dolgok is elférnek. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen táskák a kerékpározás szerelmesei körében is nagyon népszerűek.

Miért érdemes beruházni egy ilyen tasakba? Először is kényelmet biztosít vezetés közben, mert a kerékpárosnak nem kell megállnia, hogy a szükséges tárgyakért nyúljon. Ezen túlmenően, köszönhetően annak, hogy a táskát a kormányon helyezték el, elkerülheti a nehéz csomagok kínos egyensúlyozását a hátadon.

Az ilyen típusú táskák másik előnye a sokoldalúságuk. Különböző típusú kerékpárokhoz illeszkednek, és lehetővé teszik a legfontosabb dolgok, például telefon, kulcsok vagy energiarudak szállítását. Ennek köszönhetően a kerékpáros a vezetés örömére összpontosíthat anélkül, hogy aggódnia kellene a szükséges tárgyak hiánya miatt.

Összefoglalva, a kormánytáska tökéletes megoldás azoknak, akiknek csak könnyű poggyászt, például telefont, pénztárcát vagy kulcsokat kell magukkal vinniük. A MikeSPORT-nál többféle méretben és kapacitásban kínálunk kerékpárkormány táskákat, így Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelő terméket.

Táskák / keretes táskák - kis és közepes méretű

A táskák/keretes táskák tökéletes megoldást jelentenek azoknak a kerékpárosoknak, akiknek kicsit nagyobb tárgyaknak van helyük utazásaik során. Ezek a kis és közepes méretű táskák a kerékpárváz tetején helyezkednek el, így könnyen hozzáférhet mindenhez, amire szüksége van. Nekik köszönhetően nem csak a legszükségesebb tárgyakat, például kabátot, belső tömlőt vagy kulcsokat pakolhatsz be, hanem kompakt fényképezőgépet vagy pénztárcát is.

Érdemes megjegyezni, hogy a táskák/keretes táskák csoportosan kerékpárral utazók számára is remek megoldást jelentenek. Előre nem látható helyzetek, például kerékpár leállás vagy váratlan eső esetén gyorsan elérheti a szükséges dolgokat anélkül, hogy az egész csoportot meg kellene állítania. Ezenkívül a tartós anyagoknak és a szilárd záraknak köszönhetően minden elem biztonságosan biztosított a vezetés közbeni kiesés ellen.

Panniers kerékpártáskák a nyereg alatt - kényelmes és könnyen használható

A nyeregtáska táskák tökéletes megoldást jelentenek a kényelmet és praktikumra vágyó kerékpárosok számára. Ezek a nyereg alá szerelhető kis táskák, kerékpártartó nélkül. Egy ilyen tasakban elférnek a legfontosabb kerékpáros eszközök, kulcsok, tapaszok és egy tubus, így szükség esetén mindig nálad lesznek.

Az innovatív megoldások alkalmazásának köszönhetően a nyeregtáskák nagyon egyszerűen használhatók, és lehetővé teszik, hogy gyorsan eljuthasson a tárolórekeszhez. Egyszerűen rögzítik őket a nyereg alá, majd a hevedereket szükség szerint állítják be, hogy a táskát biztonságosan tartsák lovaglás közben.

A MikeSPORT kínálatában különféle márkájú nyeregtáskákat talál, mint például a Topeak, FORCE, SPORT ARSENAL, ROCKBROS, amelyek minden kerékpáros igényeit kielégítik. Böngésszen kínálatunkban, és válassza ki az Önnek megfelelő táskát.

Kerékpártartók a csomagtartóba - ideális hosszabb utakhoz

Ha hosszabb biciklitúrát tervez, akkor a biciklitartó táskája kötelező! Ezek a kínálatunk legnagyobb táskái, amelyekben mindent bepakolhatsz, ami egy pár napos kerékpáros kalandhoz kell.

MikeSPORT áruházunkban számos vízálló és sérülésálló kerékpártároló táskát talál, ami nagyon fontos a további utazások során. Többé nem kell attól tartanod, hogy nincs hely a dolgaid számára, mert ezek a táskák több, akár több literes űrtartalmúak!

Fontos, hogy ezeknek a táskáknak az összeszerelése nagyon egyszerű, és nem igényel sok időt vagy speciális szerszámokat. Egyszerűen fel kell szerelni őket az állványra, és már indulhat is a kerékpáros kalandra.

Ne várjon, válassza ki a tökéletes táskát a kerékpártartóhoz, és élvezze az utazás szabadságát!

 

Kerékpáros csomagtartók - azaz murvás vagy mtb biciklim van és szeretnék biciklizni

A kerékpáros csomagtartók tökéletes megoldást jelentenek a hosszabb kerékpáros utak szerelmeseinek, különösen a murvás és MTB kerékpárokon. Ezek a táskák, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy az utazás néhány napjára elférjenek a legszükségesebb dolgok, mint például egy hálózsák vagy akár egy kis sátor, élelmiszerek, kerékpárszerszámok és néhány váltóruha. Sőt, nincs szükség kerékpártartóra a felszerelésükhöz – a kerékpártároló táskák közvetlenül a vázra és a villára rögzíthetők, így nagyobb szabadságot biztosítanak a durva terepen való mozgáshoz.

A MikeSPORT kínálatában kerékpárcsomagtartók széles választékát találja, különböző márkájú és kapacitású. Masszív kidolgozásuk és vízállóságuk garantálja, hogy holmija biztonságban lesz a legnehezebb időjárási körülmények között is. A bikepacking táskáknak köszönhetően teljes felszereltséggel indulhatsz hosszabb útra, nem kell aggódnod a szükséges holmik helyhiány miatt.

Kerékpáros hátizsákok a kerékpártáskák kiegészítőjeként

A kerékpáros hátizsákok tökéletes megoldást jelentenek azoknak, akik a szabad mozgást részesítik előnyben, és szabad kezet szeretnének biciklizés közben, valamint növelik a közlekedési lehetőségeket, ha már van kerékpártáskájuk vagy normál táskájuk, és még mindig nincs hely az összes holmiját elvinni. A MikeSPORT kínálatában különféle kapacitású kerékpáros hátizsákokat talál, amelyek lehetővé teszik az egyedi igények szerinti modell kiválasztását.

A kerékpáros hátizsákok nagyszerű megoldást jelentenek azok számára is, akik vízhólyagot szeretnének kéznél tartani. A speciális zsebeknek köszönhetően a hidratáló hólyag könnyen hozzáférhető, és nem zavarja a vezetést.

A kerékpáros hátizsákok nagyobb modelljeibe kerékpárkulcsok, rudak és energiazselék, valamint kerékpáros ruházat is elfér. Ennek köszönhetően nem kell lemondani a kényelemről, és egy plusz táskát vinni magunkkal. Csak tegye a hátizsákot a hátára, és élvezze a mozgás szabadságát kerékpározás közben.

Kerékpáros telefontasak - elektronikus eszközök biztonságos tárolására

A kerékpáros telefontáskák tökéletes megoldást jelentenek minden kerékpározásrajongó számára, aki mindig magánál szeretné tartani elektronikus eszközeit és biztonságosan tárolni őket utazás közben. Kétségtelenül az egyik legjobb befektetés azok számára, akik edzés vagy kerékpározás közben szeretnék használni a technológiát.

A kerékpáros telefontáskák nemcsak nagyon praktikusak, de nagyon stílusosak és divatosak is. Sokféle színben, mintában és méretben kaphatók, így kiválaszthatja a tökéletes modellt magának. Előnyük, hogy strapabíró anyagokból készülnek, ami garantálja a termék hosszú élettartamát és védelmet a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben.

Sok kerékpáros telefontáska további zsebekkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik más apró tárgyak tárolását, például kulcsokat, pénztárcát vagy akkumulátort a telefon számára. Ennek köszönhetően a kerékpárosok minden szükséges holmit magukkal vihetnek és mindig kéznél tarthatnak.

A kerékpáros telefontáskák könnyen össze- és szétszedhetők, így gyorsan és egyszerűen felszerelhetők a kerékpár kormányára. Minden modell rendelkezik egy speciális ablakkal, amelyen keresztül folyamatosan láthatjuk a telefonunkat, így megtekinthetjük a navigációt vagy információt kaphatunk arról, hogy éppen ki hív minket, anélkül, hogy elveszítené az uralmát a kerékpár felett.

Összefoglalva, a telefonhoz való kerékpártáska nem csak praktikus és kényelmes megoldás, hanem minden kerékpáros divatos kiegészítője is. Nekik köszönhetően elektronikus eszközeit mindig kéznél tarthatja és biztonságosan tárolhatja vezetés közben.

Érdemes olyan táskákba fektetni, amelyek segítségével biztonságosan és kényelmesen tárolhatja telefonját és egyéb elektronikus kütyüit. Attól sem kell tartani, hogy a telefon elázik az esőben, vagy beporosodik kavicsos úton történő vezetés közben. A kerékpáros telefontokok általában speciális vízálló vagy szennyeződéstaszító anyagokat tartalmaznak, amelyek védik készülékeinket.

EXTRAWHEEL kerékpártáskák online

Az extrawheel táskák tökéletes megoldást jelentenek azon kerékpárosok számára, akik hosszabb utakat terveznek, és több dolgot kell magukkal pakolniuk. Az Extrawheel egy lengyel cég, amely kerékpártárolók és -tartók gyártására specializálódott.

Az extrawheel táskák egyedülállóak az innovatív rögzítési rendszerüknek köszönhetően. Ennek köszönhetően nincs szükség kerékpártartóra a holmija szállításához. A táskák közvetlenül a kerékpár hátsó kerekére vannak felszerelve, ami biztosítja a dolgok kényelmes és biztonságos szállítását a kerékpáron.

Az extrawheel táskák nagy kapacitást kínálnak, ami azt jelenti, hogy mindent bepakolhatsz, ami egy hosszabb kerékpáros utazáshoz szükséges. A márka vízálló anyagból készült táskákat is kínál, amelyek védelmet nyújtanak az eső és a nedvesség ellen.

A MikeSPORT kínálatában az Extrawheel táskák széles választékát találja, amely lehetővé teszi az egyéni igényeknek megfelelő modell kiválasztását.

A TOPEAK biciklitáskákat választom és mindenem megvan!

A TOPEAK márka a világ egyik legismertebb és legelismertebb kerékpártartozék-gyártó márkája. Kínálatában különböző típusú táskák és kerékpártáskák találhatók, beleértve a bikepacking táskákat és nyeregtáskákat is.

A TOPEAK kerékpártáskák tökéletes megoldást jelentenek azoknak a kerékpárosoknak, akiknek sok helyre van szükségük a holmijuk szállításához. Ezek a modellek kényelmes vállpánttal rendelkeznek, így könnyen levehetők a kerékpárról. A TOPEAK táskákat szilárd kidolgozásuk és funkcionális megoldásaik jellemzik, mint például a külső és belső zsebek, a kulacstartók vagy a reflektorok rögzítésének lehetősége.

A TOPEAK nyeregtáskák praktikus megoldást jelentenek azoknak, akiknek csak néhány apró tárgyat kell magukkal vinniük, például kerékpárszerszámokat vagy pótcsövet. Ezek a táskák könnyen felszerelhetők a nyereg alá, és mindig kéznél vannak a szükséges tartozékok lovaglás közben.

A TOPEAK kerékpáros csomagtartók olyan kerékpárosok számára jelentenek megoldást, akik a hosszú kerékpárutakat részesítik előnyben anélkül, hogy állványt kellene felszerelni. Ezeket a könnyű és tágas táskákat úgy tervezték, hogy elférjenek néhány napos kerékpározáshoz a legszükségesebb dolgok, például sátor, hálózsák vagy tartalék ruha. Ezeket a modelleket tartós anyag, vízállóság és funkcionális megoldások jellemzik, mint például kiegészítő zsebek vagy a kerékpárvázra rögzítő rendszer.

Kiváló minőségű, megfizethető FORCE kerékpártáskák

Ha jó kerékpártáskákat keres elérhető áron, mindenképp érdemes odafigyelni a FORCE márkára. Termékeiket kiváló minőség és tartósság jellemzi, így kiváló választás azok számára, akik gyakran kerékpároznak és megbízható szállítási módra van szükségük holmijaik szállításához.

A FORCE kínálatában különböző típusú kerékpártáskák találhatók, beleértve a klasszikus oldaltáskákat, a csomagtartókat, valamint a nyeregtáskákat. Minden termék tartós anyagokból készül, ami garantálja a hosszú élettartamot és a sérülésekkel szembeni ellenállást.

Sőt, a FORCE vízálló zsebekkel kiegészített kerékpártáskákat is kínál, amelyek biztonságossá és szárazzá teszik holmiját esős időben is. Mindezt megfizethető áron, ami miatt a FORCE termékek ideális megoldást jelentenek a kerékpárosok számára, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy táskáik nem csak tartósak, de megfizethetőek is.

Kerékpártáskák, hátizsákok és női kerékpártáskák ingázóknak – válassza a BASIL márkát

Praktikus és stílusos táskákat és hátizsákokat keres munkába járáshoz? A BASIL márkát ajánljuk! Táskák és kerékpáros hátizsákok kollekcióik funkcionálisak és divatosak, így biztosan találsz magadnak valamit. A kínálatban megtalálhatóak mind a csomagtartóba való kerékpártáskák, mind a kerékpárhoz dedikált női és férfi táskák speciális kampókkal, valamint beépített zsebekkel ellátott hátizsákok laptop, telefon és egyéb kiegészítők számára. Mindezt megfizethető áron, minőségi kompromisszumok nélkül. Válassza a BASIL-ot, és élvezze a kényelmes munkába járást!

A Rockbros kerékpártáskák és táskák hatalmas választékát kínálja alacsony áron és kiváló minőségben

Ha jó minőségben, de megfizethető áron keres biciklitáskákat, táskákat, érdemes odafigyelni a Rockbros márkára. Ez egy olyan gyártó, amely hatalmas termékválasztékot kínál, beleértve a kerékpártáskákat és különféle kategóriájú táskákat, mint például kerékpárcsomagolás, csomagtartó táska vagy kerettáska. Ráadásul a Rockbros az innovatív megoldásokra összpontosít, amelyeknek köszönhetően termékeik funkcionálisak és könnyen használhatók. Akár kezdő, akár tapasztalt kerékpáros vagy, a Rockbros kínál valamit az Ön számára

Olvass tovább összeomlás