Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Welt
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Anyag
 • Kényelem
 • Vízálló
 • Láb hossz
 • Értékcsökkenés
 • Szélálló
 • Vágás
 • Kapucni
 • Ragasztott varratok
 • Bélés
 • Párokat tartalmaz
 • A cipzár hossza
 • A kerékpár betét típusa
 • A sál hossza
Egy tudni Szűrő

A MIKESPORT által létrehozott KAYMAQ kerékpáros ruházati márka története

A Kaymaq márka a kerékpározás iránti szenvedély és szerelem története, amely 2006-ban kezdődött. Ekkor adott megbízást a MikeSport saját márkanév alatt, kezdetben LIQUID néven kerékpáros ruházat gyártására. A MikeSport kezdettől fogva a termékei használatának minőségére és kényelmére összpontosított, amivel gyorsan sok elégedett vásárlót szerzett.

A MikeSport fejlődésével és a kerékpározás iránti növekvő érdeklődéssel a LIQUID márka a MIMO márkává fejlődött, amely még több kiváló minőségű terméket kínált a kerékpárosok számára elérhető áron. Sajnos egy idő után problémák adódtak a névvel, ami egy másik cég védjegyjogát sértette. Ezért a MikeSport úgy döntött, hogy a márkanevet Kaymaq-ra változtatja, amely gyorsan a legkelendőbb lett a Mikesport online áruházban elérhető összes márka közül.

A Kaymaq márka termékek széles választékát kínálja, beleértve a kerékpáros mezeket, a kerékpáros kabátokat, a kerékpáros rövidnadrágokat, az ujjakat, a lábakat és a kerékpáros mezeket nőknek és férfiaknak. Minden termék kiváló minőségű anyagokból készül, ami garantálja a tartósságot és a kényelmes használatot.

Szenvedélyének és tapasztalatának köszönhetően a Kaymaq márka folyamatosan fejleszti kínálatát és új, innovatív termékeket vezet be a piacra. Minden terméket kerékpárosok széles csoportja tesztel, ami lehetővé teszi számunkra, hogy minden részletet finomítsunk, és biztosítsuk a legmagasabb minőséget.

KAYMAQ kerékpáros mezek egyedi tervezésű!

A Kaymaq kerékpáros mezek a stílus és a kényelem esszenciáját jelentik egy termékben. Minden póló egy műalkotás, melynek elkészítése időt és a legjobb tervezők bevonását igényli. Az ing minden eleme, a színektől a kivitelig, a legapróbb részletekig átgondolt és kifinomult.

A Kaymaq kerékpáros mezeket egyedi kialakítás jellemzi, amely minden kerékpárost kiemel a tömegből, és hangsúlyozza egyéniségét. A pólók grafikáit a legjobb grafikusok tervezték, akik a stílus és a funkcionalitás ötvözésével egyedi műalkotásokat hozhatnak létre.

Minden Kaymaq kerékpáros mez a legjobb minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a kényelmet. A kiváló minőségű anyagok puha és kellemes tapintásúak, ugyanakkor rugalmasak és alkalmazkodnak a kerékpáros alakjához.

A Kaymaq márka férfi és női kerékpáros ingek széles választékát kínálja, amelyek színben, kialakításban és szabásban különböznek egymástól. Minden mez a kerékpárosok igényeit szem előtt tartva készült, ami lehetővé teszi a teljes kényelmet biztosít intenzív edzés és verseny közben. A KAYMAQ kerékpáros mezek rövid ujjúval, hosszú ujjúval vagy kerékpáros mellényként kaphatók.

A Kaymaq kerékpáros mezek minden kerékpáros számára ajánlottak, aki értékeli a minőséget, a stílust és a kényelmet. Ez a termék azok számára készült, akik a hétköznapi sportruházatnál többet keresnek. Ez az ajánlat azoknak szól, akik szeretnének kitűnni az útvonalon, hangsúlyozva egyéni stílusukat és a kerékpározás iránti szenvedélyüket.

Vásároljon KAYMAQ kerékpáros mezt, és készítsen kerékpáros ruházatot.

A Kaymaq kerékpáros mezek olyan kerékpárosok számára készültek, akik meleg és kényelmes ruhát keresnek a hidegebb napokra. Ezeket a pulóvereket a minőségi kidolgozás és az egyedi dizájn jellemzi, ami az azonos mintájú kerékpáros ingekre utal. Ennek köszönhetően olyan szettet készíthet, amely nemcsak a hideg ellen nyújt védelmet, hanem a kerékpározás stílusát és szenvedélyét is hangsúlyozza.

A Kaymaq kerékpáros mezek egy olyan termék, amelyet a márka tapasztalatai és szenvedélye alapján hoztak létre. Anyaguk, amelyekből készültek, puha és kellemes tapintásúak, ugyanakkor tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. Ezenkívül a kerékpáros pulóverek antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, és védenek a szél és az eső ellen, ami befolyásolja a használat kényelmét különböző időjárási körülmények között.

Az egyedi dizájn a Kaymaq márka zászlóshajója. A kerékpáros ingekkel azonos mintájú kerékpáros pulóverek lehetővé teszik, hogy harmonikus egészet alkosson, amely kiemeli a kerékpározás stílusát és szenvedélyét. Ennek köszönhetően a kerékpárosok kitűnhetnek az útvonalon, és hangsúlyozhatják egyéniségüket.

A Kaymaq kerékpáros mezek többféle stílusban és színben kaphatók, így kiválaszthatja az egyéni igényeinek és preferenciáinak leginkább megfelelő terméket. A választástól függetlenül minden pulóvert magas minőség és funkcionalitás jellemez, ami minden kerékpáros termékévé teszi, függetlenül az előmeneteltől és a preferenciáktól.

Kerékpáros rövidnadrág hosszú távra, válassza a KAYMAQ-ot

A férfi és női Kaymaq kerékpáros rövidnadrág olyan termék, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást. A legjobb minőségű anyagokból készültek, nem csak a vezetési kényelmet biztosítják, hanem a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást is.

A kerékpáros rövidnadrágok kulcsfontosságú elemei a kényelmes olasz kerékpárbetétek hosszú távokra, a betétek pedig a legkényelmesebb kerékpárbetétet gyártó olasz gyárakból származnak, a Kaymaq termékekben kiváló minőségű habszivacsból készülnek, amely optimális védelmet nyújt az ütésekkel szemben és megakadályozza a kopást. . Ennek köszönhetően a kerékpárosok akár hosszú távon is kényelmes kerékpárutakat élvezhetnek.

A Kaymaq kerékpáros rövidnadrágok vállpántos és nem vállpántos változatban is kaphatók, így az egyéni igényeinek és preferenciáinak megfelelő terméket választhatja ki. Emellett a márka kínálatában változatos színek és minták találhatók, melyeknek köszönhetően minden kerékpáros megtalálhatja a stílusához illő terméket.

A Kaymaq kerékpáros rövidnadrág olyan kerékpárosok számára készült, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a stílust. Ez a termék azok számára készült, akik szeretnének kitűnni az útvonalon, és hangsúlyozzák a kerékpározás iránti szenvedélyüket. A Kaymaq kerékpáros rövidnadrágnak köszönhetően minden kerékpártúra még kényelmesebbé és élvezetesebbé válik.

Nyári kerékpáros sapkák napellenzővel, egyedi és menő dizájnnal!

A Kaymaq nyári kerékpáros sapkák olyan kerékpárosok számára készült termék, akik szeretnének kitűnni az útvonalon. Ezeket a sapkákat egyedi kialakítás és a legmagasabb minőségi kidolgozás jellemzi.

A Kaymaq márka többféle kivitelben és színben kínál baseball sapkákat, amelyeknek köszönhetően minden kerékpáros megtalálhatja a stílusának megfelelő terméket. A sapkák kialakítása színek és stílusok keveréke, amely lehetővé teszi, hogy kitűnjön az úton, és hangsúlyozza a kerékpározás iránti szenvedélyét.

A Kaymaq kerékpáros sapkák nemcsak a ruházat elemei, hanem védelmet is nyújtanak a napsugárzás ellen. A legjobb minőségű anyagokból készültek, védelmet nyújtanak a túlzott napsugárzás ellen, miközben hagyják a bőrt lélegezni.

Eredeti megjelenésüknek és funkcionalitásuknak köszönhetően a Kaymaq nyári kerékpáros sapkák tökéletes kiegészítői a stílusos kerékpáros gardróbnak. Ez egy olyan termék, amely optimális vezetési kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy kitűnjön az úton.

Még több Kaymaq termék a MikeSPORT-tól

Minden kerékpáros szezon új kihívásokat hoz, és a megfelelő ruházat a siker kulcsa. A Kaymaq márka termékek széles választékát kínálja, amelyek optimális vezetési kényelmet biztosítanak a kerékpárosok számára különféle időjárási körülmények között.

Kaymaq téli kerékpáros kabátok olyan kerékpárosok számára készült, akik nem akarják feladni a lovaglást a hidegebb napokon. Ezeket a kabátokat nem csak egyedi kialakításuk jellemzi, hanem tartósságuk és sérülésekkel szembeni ellenálló képességük is. Ezenkívül ezek a kabátok hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami optimális védelmet nyújt a hideg ellen.

Kaymaq kerékpáros széldzsekik szeles napokra tökéletes választás. A speciális membrán használatának köszönhetően ezek a kabátok védenek a széltől, miközben hagyják lélegezni a bőrt. A megfelelően testreszabott vágás és a kiváló minőségű kidolgozás garantálja a teljes vezetési kényelmet.

Kaymaq kerékpáros esőkabát ez a tökéletes megoldás esős napokra. Vízálló anyagokból készültek, védenek a nedvességtől és egyúttal lehetővé teszik a bőr lélegzését. Megfelelően testreszabott vágás és kiváló minőségű kidolgozás garantálja a teljes vezetési kényelmet.

Kaymaq téli hőszigetelt kerékpáros nadrág kényelmes betéttel olyan kerékpárosok számára készült termék, akik a hidegebb napokon is élvezni szeretnék a motorozás kényelmét. Ez a nadrág optimális védelmet nyújt a hideg ellen, miközben teljes mozgásszabadságot biztosít.

Kaymaq nyári és téli kerékpáros kesztyű tökéletes kiegészítője a kerékpáros ruhatárának. Ezek a kesztyűk védenek a kopástól és jó tapadást biztosítanak a kormánynak, miközben teljes mozgásszabadságot biztosítanak.

Sisak sapkák olyan kerékpárosok számára készült termék, akik lovaglás közben szeretnék megvédeni magukat a hidegtől. Ezek a kalapok kiváló minőségű anyagokból készültek, melyeknek köszönhetően optimális védelmet nyújtanak a hideg ellen, miközben hagyják lélegezni a bőrt.

Összefoglalva, a Kaymaq téli termékei olyan kerékpárosok számára készültek, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a stílust. Ezek olyan termékek, amelyek optimális vezetési kényelmet biztosítanak különféle időjárási körülmények között, miközben hangsúlyozzák a szenvedélyt

Végül a Kaymaq márkáról

A Kaymaq márka nemcsak kiváló minőséget és használati kényelmet jelent, hanem egyedi stílust és dizájnt is. Minden terméket egyedi minták és színek jellemeznek, amelyek lehetővé teszik a kerékpárosok számára, hogy kitűnjenek a tömegből és élvezzék a kerékpáron eltöltött minden pillanatot.

A Kaymaq márkával való együttműködés minden kerékpáros elégedettségének és kényelmének garanciája, függetlenül az előrehaladás szintjétől és preferenciáitól. Ez egy olyan márka, amely ismeri a kerékpárosok igényeit, és képes számukra az elvárásaiknak megfelelő termékeket biztosítani.