Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (MTB kerékpáros rövidnadrág)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Anyag
 • Vízálló
 • Láb hossz
 • Szélálló
 • Vágás
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros nadrág és rövidnadrág

Nagyra értékeli a szabadságot? A kerékpáros nadrág tökéletes választás az Ön számára. Az ilyen típusú laza rövidnadrág elsősorban utazásokhoz, túrázáshoz és turizmushoz ideális. Az alkalmi szabás lehetővé teszi, hogy mindennap használja őket, és a speciális kerékpáros ruházat tulajdonságai miatt ideális választás az útvonalhoz.

Miben különböznek a kerékpáros nadrágok a többi ruhától? Először is a felhasznált szerkezetet és anyagokat. Hab- vagy gélbetéttel vannak felszerelve, amely megakadályozza a kopást a hosszú távú kerékpározás során. Mivel a belső rész a betéttel általában levehető, a laza kerékpáros nadrág rendkívül sokoldalú. A varráshoz használt légáteresztő szövetek kényelmesebbé teszik viselésüket.

Választékunkban megtalálható mind a férfiak kerékpáros nadrág szabott férfi, mind a női anatómiához igazított női női rövidnadrág. Valamennyi általunk kínált modellt csodálatos funkcionalitás és tartósság jellemzi, amelyet a pontos kivitelezés határoz meg. Válasszon kerékpáros rövidnadrágot, ha a kényelem és a sokoldalúság számít Önnek. Meggyőződésünk, hogy a kínálatunkban található termékek között talál valamit magának.

Kerékpáros rövidnadrág betéttel

A kínálatunkban megtalálható számos kerékpáros rövidnadrág között egyedi modelleket talál, amelyek stílusában és rendeltetésükben különböznek egymástól. Az ajánlat többek között klasszikus, bő kerékpáros rövidnadrág betéttel, aminek köszönhetően minden kerékpározás rendkívül kényelmes lesz. A kerékpáros rövidnadrág puha betéttel van felszerelve, amely további, levehető boxernadrágba helyezhető. A belső boxer kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készült. A rövidnadrág talpbetétje pedig egy rendkívül rugalmas, kényelmes zselés elem - jelentősen növeli a kényelem és a biztonság szintjét minden útvonalon, függetlenül attól, hogy milyen felületen fog mozogni.

Rövidnadrág nem csak kerékpárhoz

A kerékpáros rövidnadrág férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes egyéb tevékenységekhez - sikeresen viselheti például kocogás vagy edzés közben az edzőteremben. Tökéletesek hegymászáshoz és amatőr kosárlabdához is. Az erős és ellenálló anyagból készült 2 az 1-ben kerékpáros rövidnadrágot a triatlon szerelmesei is használhatják - edzésen és versenyen egyaránt. A triatlon felszerelés egyéb elemeivel együtt teljes, professzionális felszerelést alkotnak a sportág gyakorlásához.

Kerékpáros rövidnadrág - férfi és női

Kínálatunkban megtalálhatóak női kerékpáros rövidnadrágok és férfi kerékpáros rövidnadrágok, normál hosszúságban térdig vagy afölött. Kínálatunkban ezeken a modelleken kívül találhatóak levehető szárú sportnadrágok is. Praktikus és kényelmes megoldás, különösen a hegyi utak - túrázás és kerékpározás - szerelmeseinek. Az extra szárú nadrágnak köszönhetően készen állsz a lehűlésre vagy az időjárás megváltoztatására az ösvényen.

Kényelmes és praktikus

Férfi kerékpáros rövidnadrágjainkat és női kerékpáros nadrágjainkat egyaránt kiváló minőségű kidolgozás és kényelem, valamint kivételes funkcionalitás jellemzi. A rövidnadrág további elemeiből áll, mint például a praktikus hevederek vagy övhurkok. Egy másik, az útvonal biztonságát növelő elem a rövidnadrágon elhelyezett fényvisszaverő elemek is, amelyek sötétedés után jelentősen javítják a láthatóságot. Emellett a kínálatunkban szereplő sportnadrágok praktikus és tágas zsebekkel vannak felszerelve, ahol készpénzt, kulcsokat, mobiltelefont, de akár egy sálat vagy sapkát is tárolhatsz. A cipzárral záródó zsebek garantálják a tárolt tárgyak biztonságát.

Kényelem és stílus

Miben különbözik még kerékpáros rövidnadrágunk? A kiváló minőség és a viselési kényelem mellett egyedi megjelenés is! Kínálatunkban olyan rövidnadrágokat talál, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és ízlésének. Könnyedén összeillesztheti őket a sportruházat vagy -felszerelés egyéb elemeivel.

A bő kerékpáros rövidnadrágok, valamint a szűkebb kerékpáros rövidnadrágok változatos színű modellek, melyeket diszkrét díszítőelemek jellemeznek. Közöttük klasszikus fekete rövidnadrágot és rövidnadrágot is találhatsz eredetibb színekben. Figyelemre méltóak többek között világos, bézs vagy kék modellek, valamint sötétvörös és intenzív sárga rövidnadrágok. Kínálatunkban egyszínű rövidnadrágokat és modelleket egyaránt találsz többféle színben vagy árnyalatban.

Párosítsd az extrákat

A kerékpáros rövidnadrágok nagy választéka, kialakítása, stílusa és színe azt jelenti, hogy könnyedén összeillesztheti egy sportruházat egyéb elemeivel, mint például mez, sapka vagy kerékpáros védőkesztyű. A kerékpáros felszerelés minden része sikeresen illeszthető a rövidnadrághoz, így esztétikusan összefüggő és kényelmes egységet alkot vele.

Olvass tovább összeomlás