Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Kerékpár szivattyúk

Függetlenül attól, hogy a kerékpárt csak a kikapcsolódás egyik formájaként kezeli-e, vagy ha a lovaglás a szenvedélye, akkor sem nélkülözheti tisztességes kerékpáros szivattyút. Egy jó kerékpáros szivattyú elengedhetetlen, ha véletlenül gumiabroncsa van. Az ilyen típusú meghibásodások meglehetősen gyakran és előzetes értesítés nélkül történnek, és szivattyú nélkül a nem mindig a közelben lévő benzinkutaknál rendelkezésre álló kompresszorokra vannak ítélve. Ezért érdemes olyan modellt választani, amely mindig megtalálható a készletben.

Választékunkban kézi és álló kerékpáros szivattyúkat, valamint modelleket talál a CO2 patronokhoz. A kéziszivattyúk könnyűek és kicsiek, ezért szállításuk nem jelent problémát. Az álló modellek azonban hatékonyabbak lesznek, ennek köszönhetően gyorsan pótolhatja a kerékben az elveszett levegőt. A kerékpárok CO2-szivattyúi egyesítik a mobilitást a hatékonysággal, miközben lehetővé teszik a kerék könnyedén történő felfújását. Nem szabad megfeledkeznie a megfelelő számú kazettáról - ezek nélkül a szivattyú haszontalan.

Kizárólag a legjobb márkák legmagasabb osztályú kerékpár-kiegészítőit kínáljuk ügyfeleinknek. A fekvőtámaszok esetében is számíthat olyan bevált termékekre, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg kínálatunkkal.

Olvass tovább összeomlás