Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Termikus bögrék kerékpárhoz

Függetlenül attól, hogy a lovad hosszú utakon utazik-e hétvégén, vagy mindennap használja a kerékpárt, a munkába, az iskolába vagy az egyetemre ingázva a megfelelően megválasztott kerékpáros kiegészítők lehetővé teszik, hogy jobban élvezhesse a lovaglást. A hőbögrék olyan termékek, amelyeket minden kerékpáros használhat. A falak tökéletes szigetelése garantálja az italok hőmérsékletét - melegen és melegen egyaránt -, és a jól átgondolt kialakítás tökéletesen megfelel a kerékpárosok igényeinek.

A kerékpáros termokorsók hasznosak lesznek a reggeli kávéhoz vagy teához hideg napon, és meleg időben - állandó hozzáférést biztosítanak hűvös vízhez vagy izotóniás italhoz. Könnyedén elhelyezheti bögréjét a kosárban a kereten, ergonómikus alakjának köszönhetően nem csúszik ki a kezéből. A fejlett kialakítás véd az esés okozta károsodásoktól. A jó hőbögrék szoros zárórendszerrel is vannak ellátva, így félelem nélkül beteheti őket egy hátizsákba vagy erszénybe. Kezelésükhöz elég egy kéz, ami garantálja a kényelmet és a biztonságot is.

A kínálatunkban elérhető kerékpárosok számára készült termikus bögrék tökéletesek lesznek az autóban és más sportágak során is. Válasszon a különféle minták közül - illessze a bögrét stílusához és személyiségéhez.

Olvass tovább összeomlás