Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Kerékpár csomagtartó)
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
  • Kerékpár állvány rögzítési típus
Egy tudni Szűrő

Kerékpár csomagtartó

Kerékpározik a városban? Hét közben jár dolgozni, hétvégén pedig városon kívül utazik? Ne hagyja, hogy a helyhiány ne korlátozza a poggyász mennyiségét. Válasszon olyan kerékpártartókat, amelyek a kosarak vagy a tágas kerékpáros táskák alapját képezik. Már van kerékpártartója? Ezért ügyeljen a helyes és stabil összeszerelésre. Segíthetnek a többcélú kerékpáreszközök és kiegészítők, például a gumik.

Kerékpártartók - ajánlatunk

Kínálatunkban olyan kerékpártárolókat talál, amelyek jelentősen növelik a vezetés kényelmét. Az üzletünkben elérhető kerékpártartók széles választékának köszönhetően biztosan megtalálja az Ön elvárásainak és követelményeinek leginkább megfelelő modellt. Kínálatunkban különböző méretű, szerelési módú és kapacitású állványok találhatók. Ezenkívül praktikus kerékpártartozékokat és kerékpáralkatrészeket talál, mint például gumik és hevederek a lapos állványhoz való rögzítéshez, gumi alátétek a fogasléchez, és adapterek a rögzítéshez.

Kerékpártartók típusai

Amikor kerékpártartót választunk kétkerekűünkhöz, érdemes tudni, hogy a megfelelő modell vagy forma sem nélkülözhetetlen. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a klasszikus városi kerékpártartók , mind a turisztikai kerékpártartók , valamint a praktikus kisebb fogaskerekek és táskák, melyek elsősorban hegyi vagy országúti kerékpárokhoz készültek.

A piacon és üzletünkben kapható kerékpártárolók nem csak rendeltetésük, hanem összeszerelési mód szerint is feloszthatók. Az utóbbi kritériumot figyelembe véve kétféle állványt különböztetünk meg - a kerékpár elejére és hátuljára szerelve.

Hátsó kerékpártárolók

A legnépszerűbbek a hátsó kerékpártartók , amelyeket leggyakrabban függőleges csövekkel szerelnek fel a kerékpárváz hátsó részére. A jármű hátuljára szerelt csomagtartók között megtalálhatók a klasszikus modellek, de a táskákhoz való kerékpártartók is .

Első kerékpártároló

Az elülső kerékpártartók a rögzítési helytől eltekintve alakjukban is eltérnek a hátsóktól - leggyakrabban hajlított, a kerékpárhoz illeszkedő L alakú szerkezetek, amelyeket általában az első villára szerelnek.

Kínálatunkban olyan kerékpártárolókat talál, amelyek a maximális teherbírásban is különböznek egymástól. Mind az 5-9 kg súlyú poggyász tárolására alkalmas modelleket, mind az 50 kg-os maximális teherbírású állványokat egyaránt kínáljuk! A konkrét modell kiválasztása az Ön igényeitől és követelményeitől függ.

Egyéb kerékpártárolók

A kerékpártartók között helyet, szerelést és formát tekintve szokatlan modellek is megtalálhatók. Ilyenek például a leggyakrabban a kormányra szerelt praktikus vázkosarak, a jármű középső részében a vázra szerelt táskák vagy kilincsek, üvegtartóhoz hasonlóan.

A csomagtartó és a kerékpár típusa

A kerékpártároló kiválasztásakor azt megfelelően kell igazítani járműve modelljéhez. Különböző állványok működnek városi kerékpárokhoz, mások cross kerékpárokhoz vagy MTB-ekhez. Városi vagy turistajárművek esetében valamivel nagyobb modelleket is megengedhet magának. Ha azonban az extrém kerékpáros teljesítmény híve, válasszon kisebb kerékpártartót, amely nem akadályozza az utazást.

Praktikus kiegészítő kerékpárodhoz!

Ha szeretne minden útvonalat kellemessé és kényelmessé tenni, válasszon praktikus kerékpártartóink közül! A különböző modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyen kiválaszthassa azt, amelyik a legjobban illeszkedik kétkerekűjéhez, és minden elvárásnak megfelel.

Kerékpártartóink a legjobb minőségű kiegészítők - tartós, erős és karcálló anyagokból készültek. Tökéletesen megbirkóznak a városi körülményekkel és az igényesebb útvonalakkal egyaránt. Lehetővé teszik a kisebb-nagyobb poggyász kényelmes és biztonságos tárolását, hogy az ne zavarja a következő kilométerek utazását.

Olvass tovább összeomlás