Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Vizes palackok és kosarak)
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
  • Kapacitás
  • Vezető anyag
  • Termikus tulajdonságok
Egy tudni Szűrő

Vizespalackok

Minden kerékpáros szerelmes, amatőr és profi is tudja, hogy egyes kerékpár-tartozékok jelentősen növelhetik a kényelem és a biztonság szintjét vezetés közben. A kerékpár egyik legnépszerűbb tartozéka a kerékpáros palack - ez egy egyszerű kiegészítő, amely nagyon fontos funkciót tölt be, különösen a hosszú és kimerítő utakon. Itt különféle formájú és űrtartalmú kerékpáros kulacsokat és kulacskosarakat találsz.

Kerékpáros palack - praktikus kiegészítő kerékpárhoz

A bicikli vizes palackja nagyon gyakran használt kellék - rendkívül praktikus kiegészítő, melynek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet folyadékot pótolni menet közben. A kerékpáros vizes palackok városi és túra kétkerekűekre, valamint országúti, hegyi és cross kerékpárokra szerelhetők. Gyermek és ifjúsági kerékpárokhoz is tökéletesek.

Kerékpáros vizes palackok kínálatunkban

Áruházunk kínálatában több tucat különféle kulacs található – ezek változatos formájú, színű és űrtartalmú modellek. A kerékpáros vizes palackok a felhasznált eszközök tekintetében is különböznek, amelyek megkönnyítik és javítják közúti használatukat.

Kínálatunkban többek között megtalálja klasszikus sima kerékpáros vizes palackok - magasak és karcsúak vagy valamivel szélesebbek, beleértve a profilozott és dekoratívabb kulacsokat, különféle mintákkal vagy feliratokkal. A kínálatunkban kapható kulacsok között megtalálhatóak hideg italos palackok és termikus kerékpáros palackok egyaránt, amelyek hatékonyan tartják a bennük tárolt folyadékok kívánt hőmérsékletét. Ezek a modellek különösen alkalmasak hosszú, igényes utakra.

Könnyű és megbízható vizes palackok

Az általunk kínált kerékpáros vizes palackok megbízható termékek - hatékonyan tárolják a folyadékokat, megakadályozva azok esetleges kiömlését. Sőt, kulacsaink rendkívül könnyűek és kézreállóak, valamint könnyen használhatóak, aminek köszönhetően szükség esetén gyorsan és hatékonyan hidratálhatunk vezetés közben.

Kerékpáros vizes palackjaink a legjobb minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak mindenféle sérülésnek vagy repedésnek, valamint a változó és kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az anyagok, amelyekből a kerékpáros vizes palackok készültek, szintén teljesen biztonságosak a felhasználók és a környezet számára. Ezek a tartozékok praktikus és szoros záródással vannak felszerelve. Az üzletünkben található vizes palackok között levehető felső résszel vagy tolóhúzós fedéllel felszerelt modelleket talál. Mindkét típus 100%-os tömítettséget és vízállóságot garantál.

Kerékpáros vizes palack masszív fogantyúval

Kínálatunkban a kiváló minőségű kerékpáros kulacsok mellett praktikus, erős tartókat, kosarakat is talál, melyeknek köszönhetően a kulacsok megfelelő és biztonságos helyzetbe állítása lehetséges. A kínálatunkban található kosarak ellenállnak az ütéseknek és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, ugyanakkor könnyűek és esztétikusak. A különféle kulacstartók és kosarak között megtalálhatóak a klasszikus modellek, valamint a szokatlan, eredeti megjelenéssel jellemezhető színes termékek. A kerékpárváz középső része alá és annak elülső részébe egyaránt felszerelhető kosarakat kínálunk.

Vizes palackok profiknak és amatőröknek a mikesport.eu oldalon

Kínálatunkban egyedi kerékpáros vizes palackok és kosarak találhatók az Ön számára - ezekkel a kiváló minőségű tartozékokkal gyorsan és egyszerűen tölthet fel folyadékot az úton, amikor csak szüksége van rá. A minták és színek széles választéka lehetővé teszi kerékpárjának díszítését is! Függetlenül attól, hogy göröngyös hegyi utakkal küszködik kerékpárjával, vagy kizárólag a városban közlekedik, kínálatunkban biztosan talál magának valót. Az üzletünkben kapható számos kulacs és tartó között könnyedén megtalálhatja azokat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és tetszenek!Olvass tovább összeomlás