Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Szín
 • Kapacitás
 • Termikus tulajdonságok
Egy tudni Szűrő

Kerékpár vizes palackok

A kerékpáros vizes palackok olyan kiegészítők, amelyeket nélkülözni nehéz mind a szakemberek, mind a két keréken hosszabb lovaglást kedvelő amatőrök számára. A különleges kialakításnak köszönhetően a fogantyúval ellátott kerékpáros palack lehetővé teszi a folyadékok könnyű és gyors újratöltését anélkül, hogy le kellene szállnia a kerékpárról. A vázhoz rögzítve mindig könnyen elérhető helyen van, így kényelmesen és biztonságosan vezethet, anélkül, hogy aggódna a kiszáradás miatt. Üzletünkben különféle kerékpár-kiegészítőket talál, amelyek ötvözik a kiváló minőséget és a vonzó dizájnt. A kulacsok és a rögzítésükre szolgáló kosarak széles kategória, amelyben biztosan talál valamit magának. Meghívjuk!

A professzionális kerékpárosok által kedvelt kerékpáros vizes palackok

Nehéz megtagadnod magadtól a hosszú utakat két keréken? Tudsz sok órát tölteni a volán mögött? Ez azt jelenti, hogy a lehető legjobban fel kell készülnie az útra. Megteszi, ha nem csak a megfelelő sárvédőket, ill biciklitartó , de kerékpáros kulacs is . Egy ilyen kütyü, amiben víz vagy bármilyen más kedvenc ital is lehet, egy kétkerekű kötelező darabja. Kínálatunkban megtalálhatóak a kerékpáros vizes palackok , amelyek a kerékpárosok különféle igényeit kielégítik.

Kerékpártartozékokat kínálunk jól ismert gyártóktól - olyan cégektől, amelyek funkcionálisan elkészített kütyüket biztosítanak sportolóknak. Éppen ezért minden általunk kínált kerékpáros palack megfelel a legigényesebb kerékpárosok elvárásainak is. Ezek az italtartók rendkívül praktikus kiegészítők kerékpárosok számára.

Milyen kerékpáros palackot talál kínálatunkban?

kulacsot vásárolhat, amilyenre szüksége van. Különböző színekben, különböző anyagokból és különböző kapacitású tartozékokat kínálunk. Nálunk van többek között:

 • 500 ml-es kerékpáros vizes palackok ;

 • 750 ml-es kerékpáros vizes palackok ;

 • 1 literes bicikli vizes palackok .

Gondoskodtunk arról, hogy a legtöbb vizespalackkosárral kompatibilis kiegészítőket találjon. Ezenkívül formájukat úgy alakították ki, hogy megkönnyítsék a vezetés közbeni alkoholfogyasztást. A kulacs különleges formája lehetővé teszi, hogy egy kézzel is biztonságosan megfogható legyen.

Ezen kívül kizárólag tartós, masszív, ugyanakkor könnyű anyagokból készült kiegészítőket kínálunk. Az ilyen vizes palackok nem terhelik tovább a kerékpár szerkezetét, és nem zavarják az utazást.

Professzionális kerékpáros palack – készüljön fel minden évszakra

A vizes palackban a kívánt hőmérsékletű italnak kell lennie. Így akár nyári körútra indul, akár a hidegebb évszakban tervezi útvonalát, egy termikus modell jól jön.

Az ilyen kerékpáros vizes palack speciális anyagokból készül, amelyek hőszigetelést biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy tartalma védve van mind a felmelegedés, mind a gyors lehűlés ellen. Ennek köszönhetően nyáron kortyolhatsz majd egy korty frissítő vizet, ősszel pedig egy kicsit melegebb itallal melegedhetsz fel.

Az adott modell paramétereitől függ, hogy az üvegbe töltött ital mennyi ideig marad meleg. Egyes tartozékaink akár 2,5 órán keresztül is megőrzik a hőmérsékletet.

Miben különbözik a kínálatunkban kapható kerékpáros vizes palackok?

Ha kínálatunkból választ termékeket, gyorsan megtudhatja, mennyire funkcionálisak és megbízhatóak. Kerékpáros palackot találsz nálunk:

 • amely a legfontosabb sporteseményekben részt vevő ismert kerékpáros csapatok által használt modell;

 • tartós és könnyű anyagokból készült. Vizes palackok gyártásához, polipropilén. Ennek köszönhetően olyan keveset nyomnak, és nem terhelik a kerékpár szerkezetét;

 • speciálisan kialakított szájrésszel, amely megkönnyíti az ivást kerékpározás közben;

 • amelynek belsejét ezüstionokkal ellátott polipropilén borítja - ennek köszönhetően a benne lévő víz nem változtatja meg az ízét;

 • biológiailag teljesen lebomló anyagokból készült. Egy ilyen vizes palack kiválasztása tisztelgés a környezet iránt.

Válasszon kerékpáros palackot kínálatunkból, és készüljön fel a leghosszabb kerékpáros utakra!

Kiváló dizájn, funkcionalitás, praktikus kialakítás – mindez megkülönbözteti az általunk kínált kerékpáros palackokat . Neves márkák kiegészítőit kínáljuk, hogy olyan modellt válasszon, amely minden elvárásnak megfelel.

Az általunk kínált modellek divatos kidolgozásukkal és dinamikus sportstílusukkal fognak elkápráztatni. Némelyikük kifejező, szemet gyönyörködtető árnyalatú, míg másokat visszafogott színek különböztetnek meg. Ezen kívül talál egy átlátszó műanyagból készült átlátszó palackot. Üzletünkben könnyű, strapabíró kiegészítőket is vásárolhat vonzó áron. Éppen ezért keveset költve kapsz egy kulacsot, ami sok úton elkísér.

Válasszon átgondolt dizájnt és minőségi anyagokat - válasszon kulacsot kínálatunkból!Olvass tovább összeomlás