Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Kerékpárülések – mit talál kínálatunkban?

A gyermek családba érkezése nem feltétlenül függ össze azzal, hogy fel kell hagynia kedvenc tevékenységével, ami a kerékpározás. A közös túrák nemcsak nagyszerű alkalmat jelentenek a közös időtöltésre, hanem egyben egészségvédő tevékenység is. Sőt, nem kizárt, hogy a gyerkőc a jövőben a két pálya szerelmese is lesz. Annak érdekében, hogy az utazás kényelmes és biztonságos legyen, érdemes jó minőségű kerékpárülésekbe fektetni . Kínálatunkban számos olyan modell található, amelyeket a szüleikkel utazó kisgyermekek számára terveztek. Ennek köszönhetően könnyedén beállíthatod őket a gyermek életkorához és súlyához egyaránt. Érdemes észben tartani, hogy így már önállóan ülni és stabilan fogni tudó gyerekeket is szállíthatunk. Ennek eredményeként az üléseket leggyakrabban 9 hónapos kortól kisgyermekek számára szánják.

Első kerékpárülések

Az ilyen típusú modellek a kormánykerékre vannak felszerelve. Kifejezetten csecsemőknek ajánlottak. Ami a maximális súlyt illeti, általában 15 kg körül van. Emiatt az ilyen kerékpárülések legfeljebb 3 évesek számára alkalmasak. A szülők elsősorban azért szeretik az elől szerelhető változatokat, mert a gyerkőc folyamatosan kézben van, és szükség esetén gyorsan tudunk reagálni. Sőt, vezetés közben a gyermek jobban érintkezik a szülővel, és látja az utat. Ez viszont érdekesebbé teszi számára az utazást. A kínálatunkban kapható modellek állítható biztonsági övvel vannak felszerelve, melyek kellemes szivaccsal vannak párnázva, ami nagyfokú használati kényelmet jelent. Forró napokon való vezetésnél a magas párnázással ellátott változatok tökéletesek. Lehetőség van kiegészítő szélvédő vásárlására is.

Hátsó kerékpárülések

Az ilyen típusú modellek a legnépszerűbbek nagyobb teherbírásuk miatt (22 kg-ig), ami közvetlenül a hosszabb használatot jelenti. Ez egy jó választás, ha valamivel idősebb gyerekeket visz el egy körre, mert korlátozott az irányítás és a kapcsolattartás képessége. Az általunk kínált kerékpárülések a fogasléchez vagy a vázhoz ütéscsillapítással rendelkeznek, melynek köszönhetően hatékonyan elnyomják az egyenetlenségeket. További előnyt jelent az állítható lábtámasz, amely lehetővé teszi, hogy a kisgyermek lábhosszához igazodjanak. A bélés vízálló anyagból készült. Maga az összeszerelés nagyon egyszerű, és az állítható bilincs különféle átmérőjű keretekkel kompatibilis. A vezetés közbeni biztonság növelése érdekében a csat kulccsal nyitható reteszelő zárral van felszerelve. Nagyobb gyerekeknek (35 kg-ig terhelhető) autósüléseket is kínálunk, melyek a csomagtartóra szerelhetők.

Kerékpár utánfutók kaphatók az üzletben

A különféle terepen való hosszabb túrák kedvelői kerékpárutánfutót is választhatnak . Kisgyermekek számára készültek 1 éves kortól 120 cm-es korukig. Kétségtelen előnyük az átlagon felüli kényelem, aminek köszönhetően a gyermek vezetés közben szunyókálhat, játékokkal játszhat vagy könyvet olvashat. Az autósülésnél is biztonságosabb megoldás, mivel az utánfutó közel van a talajhoz, és ütközés esetén a kisgyermek nem eshet le a magasból. A kínálatunkban elérhető modellek lehetővé teszik az ülés dőlésszögének beállítását. Ráadásul az UV ablakok hatékonyan védenek a napsugárzás ellen. További előny a vízálló anyag és a kompakt méret összecsukva. Azok, akiknek fontos a felszerelés és a vásárlások vagy a praktikus kiegészítők biztonságos szállítása, olvashatnak róla kerékpártárolók választékunkban kapható.Olvass tovább összeomlás