Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Kerékpár ülések

Egy közös családi kerékpártúra remek alkalom a szabadidő kellemes és aktív eltöltésére. De mi van akkor, ha az utazás egyik résztvevője túl kicsi ahhoz, hogy egyedül üljön egy kétkerekű volánja mögé? A megfelelő kerékpárülés itt van, hogy segítsen !

Kerékpár első ülése és állványa rögzítve

A kerékpárülés kiválasztásakor érdemes tudni, hogy az üzletünkben kapható termékek elsősorban a maximális teherbírásban és az összeszerelés módjában és helyében különböznek egymástól.

Kínálatunkban talál egy első kerékpárülést , valamint egy hátsó rögzítésű kerékpárülést a fogasléchez . Az eladó modellek gyermekülések, amelyeket fiatalabb és idősebb utasok számára egyaránt terveztek. 9-30 kg teherbírású termékeket kínálunk.

Kerékpárüléseink is változatos színekben kaphatók, melyek a kerékpárhoz, valamint a kerékpártúra legfiatalabb résztvevőinek ízléséhez igazíthatók.

Ülések városi és mountain bike-okhoz

kerékpárülés praktikus kiegészítő, amely jól működik városban és hosszabb terepen is. A kerékpár kiegészítője, amely segíti a szülőt a kisgyermek óvodába vitelében, valamint lehetővé teszi a közös kirándulást a gyermekkel.

kínálatunkban kapható gyermek kerékpárülések különféle típusú kétkerekűekhez, így különféle körülményekhez igazodnak. Találhatunk közöttük városi kerékpárüléseket, amelyek megfelelően védik a gyermeket a forgalomban, és terepüléseket is – amelyek hatékonyan semlegesítik a rezgéseket és az ugrásokat az útvonalon.

Biztonságos gyerekülés EN14344 tanúsítvánnyal

A kerékpárülések legfontosabb szempontja természetesen a kidolgozásuk minősége, ami a legfiatalabb utasok biztonságát jelenti. Az üzletünkben megtalálható gyermekkerékpár-ülések a legjobb minőségű anyagokból készült termékek, amelyeket különös gonddal és minden részletre odafigyeléssel, a biztonság, a tartósság és a megbízhatóság figyelembevételével készítettünk.

A kiváló kidolgozásnak köszönhetően mindegyik kerékpáros gyerekülésünk is rendkívül kényelmes, így hosszú utak során is szabadon ülhet az ülésben a gyerkőc, élvezve az utazást.

A gondos kidolgozás, valamint az erre a célra használt anyagok és alkatrészek a kerékpárülés 100%-os biztonságát jelentik. Az általunk kínált modellek európai EN14344 tanúsítvánnyal vagy a TÜV / GS intézet hivatalos biztonsági tanúsítványával rendelkező autósülések.

Válasszon biztonságos és kényelmes kerékpárüléseket a mikesport.hu oldalról

Felépítésük egyes elemei hozzájárulnak üzletünk kerékpáros üléseinek teljes biztonságához. A gyermek kerékpárülések kényelmes üléssel és háttámlával vannak felszerelve, ami nemcsak kényelmes, hanem egészséges gerinchelyzetet is garantál vezetés közben. A speciálisan profilozott háttámla további oldalvédelmet is tartalmaz a gyermek védelmére. A gyermek kerékpáros ülése praktikus lábtámaszokkal van felszerelve, amelyek jelentősen növelik az utazás kényelmét és biztonságát, valamint hevederekkel, amelyek feltétlenül szükségesek, amelyek garantálják a kisgyermek teljes biztonságát az ülésben.Olvass tovább összeomlás