Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Anyag
 • Kényelem
 • Vízálló
 • Értékcsökkenés
 • Szélálló
 • A cipő típusa
Egy tudni Szűrő

Chiba kerékpáros kesztyű márka történetéről és arról, hogy miért érdemes ezt választani kerékpáros kalandjaihoz? Meghívjuk Önt, hogy olvassa el bejegyzésünket, ahol elmeséljük a márka kesztyűinek történetét és előnyeit.

A Chiba kesztyűmárka története

Chiba eredete

A Chiba márkát 1853-ban alapította Peter Chiba, aki szenvedélyesen követte álmát: kiváló kerékpáros kesztyűket készített . A cég kezdetben lovasok számára gyártott kesztyűket, de az évek során elkezdett szakosodni a kerékpárosok kesztyűire is. Az innovatív megoldásoknak és termékei kiváló minőségének köszönhetően a Chiba márka világszerte elismertségre tett szert.

Technológiák a CHIBA kerékpáros kesztyűben

Érdekel, milyen technológiákat alkalmaztak a MIKESPORT üzletben kapható CHIBA kerékpáros kesztyűkben ? A következő cikkben bemutatjuk a legfontosabb újításokat, amelyek megkülönböztetik a CHIBA kesztyűket a versenytársaktól.

AirVent rendszer

a CHIBA kerékpáros kesztyűk számos modelljében használnak , egy olyan technológia, amely biztosítja a kezek tökéletes szellőzését lovaglás közben. A speciális anyagok használatának és a szellőzőnyílásoknak köszönhetően a kezek szárazak és kényelmesek maradnak intenzív edzés közben is.

GEL párnázás

A CHIBA kerékpáros kesztyűk gyakran GEL párnázattal rendelkeznek, amely elnyeli a vibrációt és védi a kezet a sérülésektől. Ennek a technológiának köszönhetően a kerékpározás sokkal kényelmesebbé válik, és a kerékpáros kézfájás nélkül élvezheti a hosszabb utakat.

Érintőképernyőbarát

A CHIBA kerékpáros kesztyűk egyes modelljei Touchscreen Friendly technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy okostelefont vagy más eszközöket érintőképernyővel kezeljen anélkül, hogy le kellene vennie a kesztyűt. Ez rendkívül hasznos hosszú kerékpáros utak során, amikor a térképet szeretnénk megnézni vagy hívásokat fogadni.

Ulnáris idegvédelem

A CHIBA kesztyűk az Ulnar Nerve Protection technológiát is használják, védve az ulnáris ideget a nyomástól és a vibrációtól. Ennek köszönhetően a kerékpáros elkerülheti azt a fájdalmat és kényelmetlenséget, amely gyakran kíséri a hosszú kerékpárutakat.

Csúszásmentes felületek

A CHIBA kerékpáros kesztyűk egyes modelljei csúszásmentes felülettel vannak ellátva az ujjakon vagy a tenyéren, ami növeli a tapadást és biztonságosabb fogást tesz lehetővé a kormányon. Ez egy másik elem, amely javítja a kerékpározás kényelmét.

Mi az a BIOXCELL technológia?

A BIOXCELL technológia a CHIBA kerékpáros kesztyűkben használt egyedi megoldás, amely úgy lett kialakítva, hogy maximális kényelmet és kézvédelmet biztosítson kerékpározás közben. Ergonomikus, gél párnákból áll, amelyeket a kesztyű kulcspontjain helyeztek el, hogy optimálisan védjék a kezet a rezgések és nyomás ellen.

A BIOXCELL technológia használatának előnyei

Rezgéscsillapítás

Kerékpározás közben kezei ki vannak téve az egyenetlen terep által keltett rezgéseknek. A BIOXCELL technológia használatának köszönhetően a gélpárnák hatékonyan elnyelik ezeket a rezgéseket, csökkentve a fáradtság vagy kellemetlen érzések kockázatát a hosszú utazások során.

Nyomáscsökkentés

A chiba BIOXCELL kerékpáros kesztyűk segítenek csökkenteni a kézre nehezedő nyomást is, különösen azokon a területeken, ahol a legnagyobb a kormányra nehezedő nyomás. A BIOXCELL technológia a kezek súlyának optimális elosztásával minimálisra csökkenti a fájdalom vagy zsibbadás kockázatát vezetés közben.

Ergonomikus illeszkedés

A BIOXCELL technológiás CHIBA kerékpáros kesztyűket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a lovas kéz formájához. Ennek köszönhetően nemcsak kényelmet biztosítanak, hanem javítják a kormánykerék tapadását és irányíthatóságát is.

Jobb szellőzés

A BIOXCELL technológia figyelembe veszi a kéz szellőztetésének szükségességét is kerékpározás közben. A megfelelő anyagokat és perforációkat használva a BIOXCELL kesztyű lehetővé teszi a levegő áramlását, szárazon és kényelmesen tartva a kezet intenzív erőfeszítés közben is.

Válassz BIOXCELL technológiás kerékpáros kesztyűt a MIKESPORT üzletben

kerékpáros kesztyűt keres , amely kényelmet és kezei védelmét biztosítja lovaglás közben, feltétlenül tekintse meg a BIOXCELL technológiás CHIBA kerékpáros kesztyűk kínálatát a MIKESPORT áruházban . Kínálatunkban különböző modellek és méretek találhatók, amelyeknek köszönhetően minden kerékpáros megtalálja az igényeinek és preferenciáinak megfelelő terméket. A BIOXCELL technológiával ellátott kesztyűk a haladási szinttől vagy a kerékpározás típusától függetlenül kényelmet és védelmet garantálnak a kerékpáros kaland minden szakaszában. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg kínálatunkkal, és vegye igénybe szakértőink szakmai tanácsait.

CHIBA kerékpáros kesztyűk modelljei BIOXCELL technológiával

A MIKESPORT áruház kínálatában a CHIBA kerékpáros kesztyűk különböző modelljeit találja BIOXCELL technológiával . Az alábbiakban bemutatjuk a választékunkban elérhető kiválasztott modelleket:

 1. CHIBA BIOXCELL SUPER FLY kerékpáros kesztyű - könnyű és légáteresztő kesztyű, ideális meleg körülmények között való motorozáshoz.

 2. CHIBA BIOXCELL PRO kerékpáros kesztyű - professzionális kesztyű, magas szintű párnázással és ergonomikus formával.

 3. CHIBA BIOXCELL ROAD kerékpáros kesztyű - az országúti kerékpározáshoz ajánlott, kiváló tapadást és kényelmet biztosít.

 4. CHIBA kerékpáros kesztyű BIOXCELL AIR - könnyű és légies, további megerősítéssel az érzékeny területeken.

 5. CHIBA női kerékpáros kesztyű BIOXCELL LADY - kifejezetten nők számára készült, figyelembe véve a kéz anatómiáját.

Hidegebb időben érdemes odafigyelni:

 1. CHIBA BIOXCELL WARM WINTER Primaloft meleg téli kerékpáros kesztyű - kiváló hőszigetelést biztosít a Primaloft technológiának köszönhetően.

 2. CHIBA BIOXCELL LIGHT WINTER átmeneti könnyű kerékpáros kesztyű - ideális a hidegebb napokra, védelmet nyújt a szél és a hideg ellen.

A BIOXCELL technológiával ellátott CHIBA kerékpáros kesztyűk minden modellje kényelmet és kézvédelmet garantál kerékpározás közben. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg kínálatunkkal, és válassza ki a megfelelő modellt.

Primaloft technológia CHIBA kesztyűben

A Primaloft egy fejlett hőszigetelő technológia, amelyet sportruházatban és -kiegészítőkben használnak, mint például a CHIBA kerékpáros kesztyűk. Az alábbiakban megvitatjuk, mi az a Primaloft technológia, hogyan működik, és milyen előnyökkel jár a CHIBA kesztyűk felhasználói számára.

Mi az a Primaloft technológia?

A Primaloft egy szintetikus szigetelőanyag, amelyet a természetes pehely alternatívájaként fejlesztettek ki. Finom poliészter szálakból áll, amelyek természetes pehelyhez hasonló szerkezetet hoznak létre. A Primaloft kiváló termikus tulajdonságokkal, könnyedséggel, légáteresztő képességgel és nedvességállósággal rendelkezik.

Primaloft technológia alkalmazása CHIBA kesztyűben

A Primaloft technológiát a CHIBA kesztyűkben használják az optimális hőszigetelés érdekében hideg körülmények között. A Primaloft szigetelésű kesztyűk, mint például a CHIBA BIOXCELL WARM WINTER , melegen tartják a kezeit, védve a hidegtől és a széltől kerékpározás közben.

A Primaloft technológia használatának előnyei

Kiváló hőszigetelés

A Primaloft kis anyagvastagság mellett is kivételes hőszigetelő tulajdonságokat kínál. Ennek köszönhetően a Primalofttal ellátott CHIBA kesztyűk meleget és kényelmet biztosítanak hideg időben.

Könnyűség és összenyomhatóság

A Primaloft anyaga rendkívül könnyű és könnyen összenyomható. A Primaloft szigeteléssel ellátott CHIBA kesztyűk nemcsak könnyűek, de kis helyet is foglalnak, ami fontos a hosszú kerékpáros utak során.

Légáteresztő képesség

A Primaloft kiváló légáteresztő képessége jellemzi, amely lehetővé teszi a nedvesség és az izzadság elvezetését a kesztyű külső részébe. Ennek köszönhetően a kezek szárazak és kényelmesek maradnak intenzív erőfeszítés közben is.

Nedvességállóság

A Primaloft technológia nedvességálló is, ami azt jelenti, hogy a Primalofttal ellátott CHIBA kesztyűk nedves állapotban is megőrzik szigetelő tulajdonságaikat. Ez fontos azoknak a kerékpárosoknak, akiknek esővel vagy nedves körülményekkel kell szembenézniük. A Primaloft technológiával ellátott CHIBA kerékpáros kesztyűkben a felhasználók kiváló hőkomfortot, valamint hideg és nedvesség elleni védelmet élvezhetnek. Az időjárási viszonyoktól függetlenül a Primaloft szigeteléssel ellátott CHIBA kesztyűk kerékpározás közben is bizonyítanak, optimális körülményeket garantálva a kéznek.

Válassza a Primaloft technológiás CHIBA kesztyűket a MIKESPORT üzletben

Ha magas termikus tulajdonságokkal rendelkező téli kerékpáros kesztyűt keres, feltétlenül nézze meg a MIKESPORT üzletében a Primaloft technológiás CHIBA kesztyűk kínálatát . Modelljeink, mint például a CHIBA BIOXCELL WARM WINTER vagy a CHIBA BIOXCELL LIGHT WINTER , egyesítik a Primaloft technológia és a CHIBA márka által használt innovatív megoldások előnyeit. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg kínálatunkkal, és válassza ki az igényeinek és preferenciáinak megfelelő kesztyűt. Szakértői csapatunk az Ön rendelkezésére áll, hogy segítsen megtalálni a tökéletes kerékpáros kesztyűt.

Miért olyan jók a CHIBA kesztyűk?

A CHIBA kerékpáros kesztyűket a kerékpárosok nagyra értékelik, köszönhetően a kiváló minőségnek, a fejlett technológiáknak és az innovatív megoldásoknak, amelyeket a márka a termékeiben alkalmaz. Íme néhány fő ok, amiért a CHIBA kesztyűk olyan jók:

Kiváló minőségű anyagok

A CHIBA márka kiváló minőségű anyagokat használ, amelyek biztosítják a kesztyűk kényelmét, tartósságát és funkcionalitását. Ha a CHIBA kesztyűt választja, biztos lehet benne, hogy olyan terméket kap, amely hosszú ideig szolgálja Önt, és ellenáll a sérüléseknek és a kopásnak.

Fejlett technológiák

A CHIBA olyan fejlett technológiákat használ, mint a BIOXCELL vagy a Primaloft , amelyek kivételes kényelmet és védelmet garantálnak kerékpározás közben. A BIOXCELL technológia hatékony ütéscsillapítást biztosít, megvédi a kezét a fáradtságtól, míg a Primaloft kiváló hőszigetelést biztosít még hideg körülmények között is.

Ergonomikus kialakítás

A CHIBA kerékpáros kesztyűket az ergonómiát szem előtt tartva tervezték, ami azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkednek a kéz formájához, biztosítva a kényelmet és a mozgás szabadságát. A CHIBA márka olyan speciális modelleket is kínál nők számára, amelyek figyelembe veszik a női kéz anatómiai jellemzőit.

Védelem és biztonság

A CHIBA törődik a kerékpárosok biztonságával azáltal, hogy kesztyűiben további megerősítéseket és fényvisszaverő elemeket használ. Ennek köszönhetően a CHIBA kesztyűk nemcsak a kezét védik vezetés közben, hanem növelik a kerékpáros láthatóságát az úton, ami különösen fontos rossz látási viszonyok között.

Modellek széles választéka

A CHIBA márka a kerékpáros kesztyűk széles választékát kínálja, amelyek a különböző időjárási viszonyokhoz, kerékpározás típusokhoz és a felhasználók egyéni igényeihez igazodnak. Ennek köszönhetően minden kerékpáros megtalálhatja a számára tökéletes CHIBA kesztyűt, preferenciáitól vagy fejlettségi szintjétől függetlenül.

Márka hírneve

A CHIBA sok éves hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező márka a sportkesztyűk gyártásában

A legnépszerűbb CHIBA nyári kerékpáros kesztyűk TOP 10-e

Íme a CHIBA 10 legjobb nyári kerékpáros kesztyűjének listája, amelyek nagyszerű kényelmet, védelmet és funkcionalitást kínálnak a kerékpárosok számára a melegebb hónapokban:

 1. CHIBA BIOXCELL SUPER FLY kerékpáros kesztyű - könnyű és légáteresztő kesztyű fejlett BIOXCELL technológiával, amely biztosítja az optimális ütéselnyelést.

 2. CHIBA BIOXCELL PRO kerékpáros kesztyű - professzionális kesztyű BIOXCELL technológiával, a teljesítmény és a kényelem érdekében hosszú kerékpáros utak során.

 3. CHIBA BIOXCELL ROAD kerékpáros kesztyű - ideális kesztyű az országúti kerékpározás szerelmeseinek, a BIOXCELL technológiát a tökéletes illeszkedéssel ötvözi.

 4. CHIBA kerékpáros kesztyű BIOXCELL AIR - rendkívül könnyű és szellős kesztyű, amely kiváló kézszellőzést biztosít a forró napokon való lovaglás során.

 5. CHIBA női kerékpáros kesztyű BIOXCELL LADY - kifejezetten nők számára készült, BIOXCELL technológiával és anatómiai illeszkedéssel a női kézhez.

 6. CHIBA kerékpáros kesztyű BIOXCELL ROAD - a népszerű országúti kesztyű egy másik változata BIOXCELL technológiával, amely garantálja a kényelmet és a teljesítményt az úton.

 7. CHIBA GEL PREMIUM kerékpáros kesztyű - gél párnákkal ellátott kesztyű a jobb ütéselnyelés és a kényelem érdekében lovaglás közben.

 8. CHIBA BIOXCELL CLASSIC kerékpáros kesztyű - klasszikus kesztyűmodell BIOXCELL technológiával, amely a kényelmet és a funkcionalitást ötvözi egy elegáns kiadásban.

 9. CHIBA MISTRAL kerékpáros kesztyű - gyorsan száradó anyagú és szellőző kesztyű, ideális a meleg napokon kényelmet kereső kerékpárosok számára.

 10. CHIBA kerékpáros kesztyű COOL KIDS - gyermek kerékpáros kesztyű, amely biztonságot, kényelmet és funkcionalitást biztosít a legkisebb kerékpárosok számára.

Válassza ki a tökéletes CHIBA nyári kerékpáros kesztyűt, amely megfelel az Ön elvárásainak és igényeinek.

Milyen nyári kesztyűt válasszunk nyárra?

A nyári kerékpáros kesztyű kiválasztása egyéni igényeitől, vezetési stílusától és preferenciáitól függ. Az alábbiakban bemutatjuk a rövid és hosszú ujjú kesztyűk közötti különbségeket, valamint a CHIBA nyári kerékpáros kesztyűk használatának előnyeit.

CHIBA rövid vagy hosszú ujjú nyári kerékpáros kesztyű? Mi a különbség?

Rövid ujjú kesztyű:

 • Meleg napokon jobb szellőzést és hűtést biztosítanak a kezeknek

 • Általában könnyebbek és levegősebbek

 • Ideális országúti, túra- és szabadidős kerékpárosok számára

 • Nagyobb mozgási szabadságot biztosítanak az ujjak számára

Hosszú ujjú kesztyű:

 • További védelmet nyújtanak az ujjaknak a kopás, vágás vagy ütés ellen

 • Gyakran használják hegyi kerékpárosok, akiknek jobb kézvédelemre van szükségük

 • Lehetnek egy kicsit melegebbek, ami jól működik a hűvösebb nyári napokon

 • Teljesebb lefedettséget biztosítanak a kézre, ami néhány felhasználó számára fontos lehet

Miért érdemes CHIBA nyári kerékpáros kesztyűt használni?

Íme néhány ok, amiért érdemes CHIBA nyári kerékpáros kesztyűt használni:

 1. Lengéscsillapítás – A CHIBA kesztyűk, különösen a BIOXCELL technológiával ellátottak, segítenek elnyelni az ütéseket, védik a kezét a fáradtságtól és a kényelmetlenségtől a hosszú túrák során.

 2. Jobb tapadás – a kerékpáros kesztyűk javítják a kormányon való tapadást, így nagyobb irányítást biztosítanak a kerékpár felett, és biztonságosabbá teszik az utazást.

 3. Kézvédelem – a kesztyűk védik a kezet a horzsolásoktól, vágásoktól, ütésektől vagy leégéstől.

 4. Kényelem - A CHIBA nyári kerékpáros kesztyűk légáteresztő és gyorsan száradó anyagokból készültek, ami kényelmessé teszi őket a forró napokon.

 5. Esztétika - A CHIBA kesztyűk változatos mintákat és színeket kínálnak, így kiválaszthatja a stílusának és személyiségének leginkább megfelelőt.

A CHIBA nyári kerékpáros kesztyű kiválasztásakor vegye figyelembe a preferenciáit

Melyik Chiba téli kerékpáros kesztyűt válasszam?

A Chiba téli kerékpáros kesztyű kiválasztása számos tényezőtől függ, például az időjárási körülményektől, amelyekben lovagolni szeretne, az Ön által előnyben részesített melegségi és kényelmi szinttől, valamint a költségvetéstől. Íme néhány tipp a megfelelő Chiba téli kerékpáros kesztyű kiválasztásához:

 1. Hőmérséklet : Válasszon megfelelő hőállóságú kesztyűt, amely elegendő szigetelést biztosít az adott körülmények között. A Chiba különböző típusú kesztyűket kínál különböző hőszigetelési szintekkel, mint például a BIOXCELL WARM WINTER (meleg téli kesztyű) vagy a BIOXCELL LIGHT WINTER (átmeneti könnyű kesztyű).

 2. Vízálló : Ha esős és nedves körülmények között szeretne lovagolni, válasszon vízálló membránnal ellátott kesztyűt, például a Chiba RAIN PRO-t.

 3. Szélálló : Az olyan szélálló kesztyűk, mint a Chiba PHANTOM, extra védelmet nyújtanak a hideg széllel szemben, amely gyorsan kihűlheti a kezeit.

 4. Kényelem és illeszkedés : Válasszon megfelelő méretű és formájú kesztyűt, amely jól illeszkedik a kezéhez a kényelem és a mozgás szabadsága érdekében.

 5. Anyagok : A kiváló minőségű anyagokból készült kesztyűk, mint például a Primaloft a Chiba ALASKA PRO vagy a Chiba BIOXCELL WARM WINTER modellekben, jobb hőszigetelést és hosszabb élettartamot biztosítanak.

 6. Biztonság : Néhány Chiba kesztyű, mint például a Chiba PRO SAFETY, fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, amelyek javítják a láthatóságot sötét és ködös körülmények között.

 7. Átmeneti időszak - ha Chiba kerékpáros kesztyűt keres az átmeneti időszakra, nézze meg a Chiba THERMOFLEECE WATERPRO modellt, amely szigetelt és légáteresztő THERMOFLEECE anyagból készült.

Böngésszen a Chiba téli kerékpáros kesztyűk elérhető modelljei között, hasonlítsa össze tulajdonságaikat, és válassza ki az elvárásainak és igényeinek leginkább megfelelőt. Ne feledje, hogy a megfelelő kesztyűk kényelmet és védelmet biztosítanak téli körülmények között.

A legnépszerűbb CHIBA téli kerékpáros kesztyűk TOP 10-e

Íme egy lista a CHIBA 10 legjobb téli kerékpáros kesztyűjéről, amelyek nagyszerű védelmet, meleget és funkcionalitást kínálnak a kerékpárosoknak a hidegebb hónapokban:

 1. CHIBA CLASSIC meleg téli kerékpáros kesztyű - klasszikus, meleg kerékpáros kesztyű, ideális hidegebb körülmények között való motorozáshoz.

 2. CHIBA BIOXCELL WARM WINTER meleg Primaloft téli kerékpáros kesztyű - Primaloft technológiás kesztyű, amely kiváló hőszigetelést és kényelmet biztosít a téli túrák során.

 3. CHIBA BIOXCELL LIGHT WINTER átmeneti könnyű kerékpáros kesztyű - könnyű, átmeneti kesztyű, tökéletes a hűvösebb őszi és tavaszi napokra.

 4. CHIBA PHANTOM könnyű téli kerékpáros kesztyű - könnyű, meleg kerékpáros kesztyű, amely tökéletesen védi a kezét a szél és az alacsony hőmérséklet ellen.

 5. CHIBA vízálló kerékpáros kesztyű THERMOFLEECE WATERPRO - termofleece anyaggal ellátott kesztyű, amely ráadásul impregnált, melegen és szárazon tartja a kezét.

 6. CHIBA ALASKA PRO PRIMALOFT téli kesztyű - kiváló minőségű téli kesztyű Primaloft technológiával, amely kivételes meleget és védelmet nyújt nehéz időjárási körülmények között.

 7. CHIBA téli kerékpáros kesztyű RAIN PRO, Primaloft - vízálló és meleg kesztyű Primaloft technológiával, védi a kezet az esőtől és a hidegtől.

 8. CHIBA téli kerékpáros kesztyű CROSS OVER - univerzális, téli kerékpáros kesztyű, ideális azoknak a kerékpárosoknak, akik különféle kerékpáros fajokat használnak a hidegebb hónapokban.

 9. CHIBA COMMUTER téli kerékpáros kesztyű - praktikus és kényelmes kesztyű, mindennapi kerékpározáshoz, hidegebb körülmények között.

 10. CHIBA PRO SAFETY szigetelt kesztyű - szigetelt kerékpáros kesztyű további fényvisszaverő elemekkel, növelve a biztonságot az úton.

Válassza ki ebből a listából a tökéletes CHIBA téli kerékpáros kesztyűt, amely megfelel az Ön elvárásainak és igényeinek. A kesztyű kiválasztásakor vegye figyelembe a kényelem, a meleg, a vízállóság és az esztétika szempontjait. A CHIBA márka kínálatában különböző típusú kerékpározáshoz, a szabadidőstől a professzionálisig, valamint a mindennapi kerékpározáshoz megfelelő kesztyűket talál. Ne feledje, hogy a megfelelő téli kerékpáros kesztyű segít abban, hogy a kezeit kényelmesen és melegen tartsa hideg és zord időjárási körülmények között.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpáros kesztyűt

A kerékpáros kesztyű megfelelő méretű kiválasztása kulcsfontosságú a kerékpározás közbeni kézvédelem kényelme és hatékonysága szempontjából. Íme néhány lépés, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő méretű kerékpáros kesztyűt:

 1. Mérje meg a keze kerületét : Mérőszalag segítségével mérje meg a kezének kerületét a legszélesebb ponton, azaz az öklők körül, a hüvelykujj kivételével. Ügyeljen arra, hogy a mérőszalag feszes legyen, de ne legyen túl szoros – szorosan illeszkedjen a kezébe, de ne csípje be.

 2. Ellenőrizze az ujjak hosszát : Az ujjak hossza a kesztyűk kényelmét is befolyásolhatja. Az ujjai hosszának méréséhez mérje meg az ujjak tövétől a hegyéig. Hasonlítsa össze ezeket az értékeket a kesztyűgyártó mérettáblázatával.

 3. Ellenőrizze a mérettáblázatot : A legtöbb kerékpáros kesztyűgyártó, beleértve a CHIBA-t is, mérettáblázatot kínál a kézkörfogat és az ujjhossz mérése alapján. Hasonlítsa össze a méreteit a táblázattal, hogy megtalálja a megfelelő méretet.

 4. Válassza ki a megfelelő méretet : Ha a méretei két méret közé esnek, a nagyobb kényelem érdekében általában érdemes a nagyobb méretet választani. Ne feledje azonban, hogy a kesztyűnek szorosan kell illeszkednie a kézhez, de nem lehet túl szoros, és nem korlátozhatja a mozgást.

 5. Próbálja fel a kesztyűt : Ha lehetséges, vásárlás előtt próbálja fel a kesztyűt. Ellenőrizze, hogy kényelmesek-e, nem korlátozzák a kézmozdulatokat, és nem túl hosszúak vagy túl rövidek az ujjak. A kesztyűknek is szorosan kell illeszkedniük a csuklóhoz, hogy megfelelő védelmet és hőtartást biztosítsanak.

Ne feledje, hogy a különböző gyártók kissé eltérő méretű táblázatokat alkalmazhatnak, ezért vásárlás előtt mindig érdemes átnézni egy adott márka mérettáblázatát.

Honnan tudod, hogy a kesztyű túl nagy?

A kerékpáros kesztyű túl nagy lehet, ha a következő tünetek jelentkeznek:

 1. Anyagfelesleg : Ha ráncokat vagy felesleges anyagot észlel a kezén, különösen az ujjak környékén, ez annak a jele lehet, hogy a kesztyű túl nagy.

 2. Az ujjak túl hosszúak : Ha a kesztyű ujjbegyei messze túlnyúlnak az ujjbegyén, akkor valószínűleg túl nagy kesztyűt visel. A hosszú ujjak megnehezíthetik a kormány megfogását, valamint a fékek és a váltókarok működtetését.

 3. Laza csukló : Ha a kesztyű nem illeszkedik szorosan a csuklóhoz, lovaglás közben lecsúszhat, ami kényelmetlen lehet és hideg kezekhez vezethet.

 4. Korlátozott érzés : A nagy kesztyűk megnehezíthetik a kormány, a fékek és a váltókarok pontos tapintását. Ha nehezen tudja pontosan irányítani kerékpárját kesztyűben, az annak a jele lehet, hogy túl nagy.

 5. Tapadás hiánya : Ha úgy érzi, hogy a kesztyű nem biztosít kellő tapadást, vagy csúszós a kormányon, az is annak a jele lehet, hogy túl nagy.

Összefoglalva, a CHIBA termékei a MIKESPORT áruházban kiváló minőségű, kerékpárosok számára készült kesztyűk széles választékában állnak rendelkezésre minden évszakra. A könnyű, szellős nyári modellektől, mint a BIOXCELL SUPER FLY vagy BIOXCELL AIR, a meleg és vízálló téli kesztyűkig, mint a BIOXCELL WARM WINTER vagy a THERMOFLEECE WATERPRO. A CHIBA törődik a kerékpárosok kényelmével, olyan innovatív technológiákat használ, mint a BIOXCELL vagy a Primaloft, amelyek optimális védelmet nyújtanak a kezeknek és javítják a kerékpározás élményét.

A MIKESPORT-nál CHIBA kesztyűket talál férfi, női és gyermek számára, különböző méretben és színben. Ismerkedjen meg az ajánlattal, és válassza ki az elvárásainak és igényeinek leginkább megfelelő modellt. Szintétől, lovaglási típusától vagy időjárási viszonyaitól függetlenül a CHIBA kerékpáros kesztyűk maximális kényelmet, védelmet és tartósságot garantálnak, így Ön egész évben élvezheti a kerékpározást.