Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
  • Vízálló
  • Kapacitás
  • Rögzítés
Egy tudni Szűrő

Kerékpár tokok és telefontartók

Ha a kerékpározás a szenvedélyed, akkor valószínűleg tudod, mennyire hasznosak lehetnek a különféle kerékpár-kiegészítők. Az életet megkönnyítő modulok, amelyek nem hiányozhatnak a kerékpárból, tartalmazzák telefontartók. Manapság szinte mindenkinek van okostelefonja, és nem csak kommunikációra használja - a telefon megmutathatja az utat, segíthet a törött belső cső cseréjében, vagy kiszámíthatja a megtett távolságot, és meghatározhatja a sebességet. Funkcióinak használata sokkal kényelmesebb lesz, ha felszerel egy megfelelő okostelefon-tartót a kerékpárjához.

A kerékpáros telefon tokkal ellátott tartó pótolhatatlan társa a rövidebb és hosszabb utaknak. Ez nem csak abban segít, hogy a telefont látható és kényelmes helyen tartsa a működése érdekében, hanem védelmet nyújt az időjárási viszonyokkal, a véletlen leeséssel vagy más mechanikai sérüléssel szemben is. A manapság piacon kapható tartók többségét funkcionális kerékpáros telefonfedéllel látták el, átlátszó panellel a képernyő területén. Garantálja a védelmet és egyúttal lehetővé teszi az okostelefon érintőképernyőjének hatékony működését.

Választékunkban csak kiváló minőségű telefontartókat talál. Különféle megoldásokat kínálunk, de mindegyik a legjobb minőséget és funkcionalitást kínálja. Válasszon egy olyan telefontartót a telefon méretéhez igazodó tokból, amely gond nélkül két keréken közlekedhet!

Megbízható kerékpárhuzat a telefonhoz

Az okostelefon kerékpárburkolatának tartósnak kell lennie. Végül is védi a készüléket, gyakran több ezer zloty értékű. Nagy az esés veszélye lovaglás közben. A telefon használatakor megfelelően rögzíteni kell. Különösen navigáláskor vagy teljesítményméréskor. Egy strapabíró kerékpártoknak több tulajdonságot kell kombinálnia. Az első egy szilárd ház. Véd a por, víz és ütések ellen. A másik a könnyű rögzítés. A speciális fogantyúk gyors összeszerelést biztosítanak. A méret is fontos. Ideális esetben szorosan illeszkednie kell a tárolt okostelefon méretéhez. Ennek köszönhetően megszűnik a sejtmozgás problémája.

Sport kerékpártáska igényes vásárlóknak

A kerékpárhoz való sporttelefon tok nem csak a sérülések elleni védelmet szolgálja. Sok felhasználó más lehetőségeket keres. A zsebek jó kiegészítők. Pénz és kulcsok búvóhelyeként szolgálnak majd. A cipzárral zárás megakadályozza a tárgyak kiesését. A fejhallgató kimenet is kényelemnek számít. A kerékpárosok nagy csoportja el sem tudja képzelni az utazást kedvenc zenéje nélkül. Talán te magad is ehhez tartozol.

Azonban minél többet használja a berendezést, annál gyorsabban lemerül. Egy módot is találtak. Sok modern , okostelefon tartóval ellátott kerékpárhuzat rendelkezik egy további rekesszel. Powerbank számára készült. Ezzel az innovatív megoldással rendelkező termékeket megtalálja weboldalunkon.

Kerékpáros telefontok, amely növeli a biztonságot

A gyártók nemcsak termékeik funkcionalitását javítják. Ezen kívül törődnek a biztonsággal. És nem csak okostelefonok. A kerékpáros telefontok fedelét gyakran fényvisszaverőkkel látják el. Nem kell meggyőződnie arról, hogy mennyire fontosak a két kerék mindennapi használatában. A fényt visszaverő elemek nem csak sötétedés után javítják a láthatóságot. Jól illeszkednek az anyagba, egyszerűen jól néznek ki. A vizuálisan vonzó kerékpáros telefontok olyan íz, amely megszépíti a kétkerekűt.

Stabilizáló telefontartó kerékpárhoz

A kerékpáros telefontok a hasznos kiegészítők egyik kategóriája a kerékpárosok számára. A másik az okostelefonos kerékpártartók. Végül is nem mindenki szereti a meglehetősen nagy anyagzsebeket. A kerékpárhoz való diszkrét telefontartó is nagyon népszerű. Profik és amatőrök körében egyaránt. Az ilyen típusú modul hatékonyan stabilizálja a cellát. Még a legnagyobb ütések sem képesek megváltoztatni a kijelző pozícióját. A Zefal, Lezyne, Force vagy Rockbros márkák szilárd kerékpáros okostelefon-tartója garantálja, hogy készüléke tartósan rögzítve legyen a vázhoz vagy a kormányhoz, kiküszöbölve a leesés kockázatát. Optimális módon védje az elektronikát. Fogadjon egy megbízható telefontartóra egy jó nevű cég kerékpárjához.

Kerékpáros telefontartók az egyszerű személyre szabáshoz

A kiegészítők igényeihez igazítása megkönnyíti a kezelést. Vezetés közben szereti, ha minden az Ön igényeire van szabva. A legkisebb dolog is befolyásolja a vezetési kényelmet. A kerékpár telefontartója is jelentős szerepet játszik. Az általunk kínált kerékpáros telefontartók nemcsak egyszerű felszerelést biztosítanak. Az intuitív kezelés hozzájárul a legelőnyösebb pozíció gyors megtalálásához. Ennek köszönhetően okostelefonja mindig szem előtt lesz. Felejtsd el azokat a problémákat, amelyek eddig gyötörték. Többé nem fogja elveszíteni az útvonalat. Teljes ellenőrzése lesz az edzések felett. A készülék károsodásának kockázatát nullára csökkenti.

Kerékpáros telefontartó nem csak kerékpárosoknak

A telefonokhoz kerékpártartókat gyártó cégek nem csak a kerékpárosokat szem előtt tartva készítik fel őket. Futás közben is sikeresen használhatod őket. Ezt a Topeak vagy SP Connect termékek is megerősítik. A speciális pántok lehetővé teszik, hogy a csuklójára vagy a karjára helyezze. Tökéletesen elnyelik a sejt súlyát, így nem is érzi, hogy viseli.

Fektessen be tartós és jól bevált kerékpártartókba és telefontokokba. A legjobb gyártók kiegészítői elérhetőek üzletünkben. Élvezzük a vásárlást!



Olvass tovább összeomlás