Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Kerékpáros cipő)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Kerékpár betét
 • Vízálló
 • Merevség skála
 • Szélálló
 • A cipő típusa
 • Vezető anyag
 • Fűzési típus
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros cipő

A kerékpáros öltözék kiegészítésekor különös figyelmet kell fordítani a kerékpáros cipőkre. A konkrét modell kiválasztása a vezetési kényelem és a biztonság szempontjából fontos, a profiknál pedig teljesítményben is megmutatkozik. Milyen kerékpáros cipőt válassz? Mi mást érdemes felhalmozni? Ismerkedjen meg kerékpáros cipő kínálatunkkal.

Milyen kerékpáros cipőt válassz?

kerékpáros cipőt vásárolna , érdemes megismerkednie ennek a terméknek a különböző típusaival. Kínálatunkban cipők széles választékát találja a kerékpározáshoz kapcsolódó minden sporttípushoz. A gyártók speciális kerékpáros cipőket készítenek , amelyek az adott kerékpáros hobbi követelményeihez igazodnak. Az üzlet olyan elismert márkák termékeit kínálja, mint a Rogelli, Fizik vagy Giero.

SPD és MTB cipők

A japán márkájú Shimano termékek széles választéka lehetővé teszi az SPD kerékpáros cipők egyedi blokkokhoz és a kerékpáros elvárásaihoz való igazítását. Az innovatív kapocsmechanizmus kényelmet és hatékonyságot biztosít edzés közben. Ne mondjon le róla, ha könnyű, könnyen tisztítható pedálokkal szeretné felszerelni kerékpárját. Annak érdekében, hogy jól betöltsék funkciójukat, mind a reteszeket, mind az MTB cipőket kiegészítő elemekkel kell kombinálni.

Úti cipők

Üzletünkben megtalálja az országúti cipőket , például a Fizik Tempo R4-et. A tervezők az ún túlgörbület, amely követi a láb formáját. Ezenkívül a gyártó ezt a kerékpáros cipőt laminált PU hálóból készült felsőrésszel szerelte fel, amely jobb levegőáramlást tesz lehetővé. Az ajánlatban olyan női útcipők is szerepelnek , amelyek sok nő számára tetszenek.

Túra kerékpáros cipő

Ha szereti a kerékpározást, de nem ez az egyetlen hobbija, érdemes megfontolni a túracipőt , például az FLR ENERGY-t. Ezeket a modelleket MTB kerékpározásra tervezték, de nem tartalmaznak speciális stoplit. A gyártó úgy véli, hogy ez egy univerzális termék. A kényelmes felsőrész és a sportcipők talpának klasszikus formája miatt mindennapi viseletre ajánljuk ezt a terméket. A hölgyek túrakerékpáros cipőt is vásárolhatnak , például a Giro Berm W- t.

Kerékpáros cipők kiegészítői

Üzletünkben a kerékpáros cipők mellett találsz hozzájuk illő kiegészítőket. Különböző típusú szortiment széles választékával rendelkezünk. A kerékpárosok számára készült termékek kényelmes utazást biztosítanak Önnek. Az SPD kapcsok és pedálok különösen hasznosak. A kerékpáros zoknik és a speciális betétek hosszú kerékpáros útvonalakon is működnek. Ezeknek a dolgoknak köszönhetően nem fog meglepni semmilyen előre nem látható helyzeten, például időjárási körülményeken.

Alkatrészek kerékpáros cipőkhöz

Üzletünkben számos színben találsz kerékpáros cipőfűzőt is. Ezen kívül országúti cipőkhöz is találunk sarkakat, illetve ezekhez a cipőkhöz gombokat is. Ezen kívül lehet kapni fémlemezeket az MTB stoplinak a cipőre rögzítéséhez, valamint a Giro márka által gyártott cserecsatokat. A gyártó tartalék pántokat is gyárt kerékpáros cipőkhöz.

SPD stopli és pedál

A kiegészítők közül kiemelt figyelmet kell fordítani a közúti, hegyi és szabadidős kerékpározásra szánt kerékpár SPD blokkjaira és pedáljaira. Az ajánlat Shimano és Force termékeket tartalmaz. Normál platformpedálok széles választékát találhatja meg, például a Rockbros-tól. Javasoljuk a levehető modelleket is, amelyek megkönnyítik a tartozék cseréjét. Ezenkívül speciális sablonokat vásárolhat a Shimano SPD blokkok beállításához, amelyeknek köszönhetően sok időt takaríthat meg az összeszerelés során. A jó beállítás magára az utazásra is pozitív hatással lesz.

Kerékpáros zokni

Gondoskodjon illeszkedő, légáteresztő kerékpáros zoknikról, amelyek növelik a lovaglás kényelmét. Ezeknek a termékeknek az az előnye, hogy a lábujjakon és a sarkakon speciális megerősítések vannak, amelyek megakadályozzák a dörzsölést. Ezenkívül a gyártók gondoskodtak a megfelelő szellőzésről, például a Supportsport modellben háló használatával. Ez a megoldás mindenképpen hasznos lesz a forró napokon. Különböző magasságú zoknik közül választhat, például bokazokni, zokni vagy térdzokni. A kerékpáros zoknik nagyon sokoldalúak, ezért más tevékenységekhez is ajánljuk.

Kerékpáros cipők huzata

A kerékpáros cipők huzatai különböző hosszúságú és nehézségi fokú útvonalakon és minden időjárási körülmény között beváltak. Kifejezetten a vízálló termékeket ajánljuk, ezeknek köszönhetően az esős idő sem fog meglepni. Különféle anyagokból, például kötött vagy neoprénből készült kerékpáros cipők védelmét kínáljuk, amelyek alkalmasak nyári és hideg napokra. Ezen túlmenően a termékek speciális lábbelitípusokhoz, például közúti vagy MTB-hez vannak igazítva. Olyan elismert márkák széles választékát találhatja meg, mint a Rogelli, a Force és a Rockbros.

Női és férfi kerékpáros cipők

Kínálatunkban megtalálhatóak női kerékpáros cipők és férfi kerékpáros cipők, valamint kompatibilis kiegészítők. Készítse el saját kerékpáros cipőjét és stopliját, hogy megakadályozza lábai elcsúszását, és élvezze a biztonságos, kényelmes utazást. Használja ki kerékpáros cipőink akcióját is, ahol akciós áron találhat érdekes termékeket.

Olvass tovább összeomlás