Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
Egy tudni Szűrő

Kerékpár tükör – vigyázzon a biztonságára

Minden felelősségteljes kerékpáros, aki komolyan veszi a biztonságot, tudja, milyen fontos a kerékpáros tükör . Ezzel a kis elemmel gyorsan ellenőrizheti, mi történik pontosan a háta mögött vezetés közben. Ennek köszönhetően nem kell megfordulni, ami rengeteg kockázattal jár. A leírt kiegészítők ugyan nem kötelező tartozékai a kerékpárnak, de mégis érdemes beruházni rájuk. A városi kerékpárhoz való tükör nagyban megkönnyíti a mindennapi mozgást a zsúfolt utcákon. Városon kívül, rövidebb-hosszabb utazások alkalmával is használni fogjuk. Az ilyen típusú kütyü vásárlásakor a kerékpárosnak nem kell attól tartania, hogy elveszíti uralmát a kormány felett, mert a látás teljes spektrumára számíthat.

Milyen kerékpártükrök találhatók kínálatunkban?

A választékban különféle tükrmodellek találhatók, amelyeknek köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatja kétkerekűje típusához és azokhoz az útvonalakhoz, amelyeken a leggyakrabban utazik. A legelterjedtebb lehetőség a kormánykerékpár tükör , amely jobb vagy bal oldalra is felszerelhető. Az ilyen típusú változatok szükség esetén könnyen fel- és szétszerelhetők. Ráadásul nem foglalnak sok helyet, és széles látómezőt garantálnak. Egy másik lehetőség a kerékpáros sisak tükrök. Gyakorlatilag minden típusú sisakkal kompatibilisek, így minden kerékpáros számára elérhető megoldás. Az ilyen típusú változatok összeszereléséhez gyakorlatilag nincs szükség szerszámokra, aminek köszönhetően a telepítés szó szerint egy pillanatig tart. Sőt, a beállítások széles skáláját teszik lehetővé, mind mentén, mind körül.

Mi különbözteti meg kínálatunktól a kormányra szerelhető kerékpártükröket?

Az ebbe a kategóriába tartozó modellek a legklasszikusabb ajánlatok. Az ilyen változatok összeszerelése és használata nagyon egyszerű. A kormány tükrök is stabil képet adnak bármilyen viszonylag egyenletes úton. Az általunk kínált cikkeket vonzó, modern dizájn jellemzi, melynek köszönhetően könnyedén illeszthetők bármely kétkerekű járműhöz. Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus, kerek, hosszú fogantyús modellek, amelyek minden bizonnyal tetszeni fognak a retró szerelmeseinek, és egy téglalap alakú kerékpáros tükröt is kínálunk, amely ideális azok számára, akik a sportos stílusú kiegészítőket részesítik előnyben. Mindegyik lehetővé teszi a dőlésszög szabad beállítását, így könnyedén igazíthatja az aktuális útviszonyokhoz.

Jobb vagy bal oldali kerékpáros tükör – válassza ki a modellt

A választékban számos jól ismert és elismert márka termékei találhatók, mint például a Zefal, a Force, a Blackburn, a Rockbros, a Sportourer és az AJS. Mindegyik kiváló minőségű anyagokból készült, aminek köszönhetően hosszú és problémamentes használattal számolhat. Az országúti kerékpáros tükör és sok más, az ajánlatban kapható elem további funkcióval rendelkezik, amely a tükör elülső részén található reflektor. Ennek köszönhetően a kerékpáros jobban látható az úton, ami javítja a biztonságát. Kínálatunkban különböző méretű, kisebb-nagyobb felületű tükrök találhatók, ami átlátszóságot jelent. Mind a jobb, mind a bal oldali kerékpártükrök 360 fokban elforgatható funkcióval rendelkeznek, melynek köszönhetően 100%-ban az Ön igényeihez igazíthatók.

További információk a tükrökről

A kínálatunkban kapható kiegészítők kis súlyukkal tűnnek ki, ennek köszönhetően semmilyen módon nem befolyásolják a vezetési kényelmet vagy a kormánykeréken való irányítást. A méretekre vonatkozó részletes információk az adott termék leírásában találhatók. A kerékpártükrök különböző anyagokból készülnek. Némelyikük tartós nejlonból készül, és vannak ABS műanyag változatai is, amely a törhetetlen tulajdonságairól ismert. A kínált tartozékok ütésállóak is, és lehetővé teszik a reteszelést a kiválasztott helyzetben. Az országúti és MTB kerékpárokhoz tervezett modellek univerzális szilikon tartóval rendelkeznek. Ezen kívül elektromos kétkerekűekhez kínálunk tükröket. Azok választhatnak, akik javítani szeretnének láthatóságukon az úton, és vigyázni szeretnének saját biztonságukra fényvisszaverő szalagok és LED - es kerékpárszalagok is kaphatók a választékban.Olvass tovább összeomlás