Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Hosszú kerékpáros nadrág)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Anyag
 • Vízálló
 • Szélálló
 • Vágás
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros nadrág nőknek és férfiaknak

A kerékpáros ruházat elkészítésekor fordítson különös figyelmet a kerékpáros nadrágra. A szokásos rövidnadrág nem lesz jó választás, ha állóképességi edzést vagy egynapos kirándulást tervez a városon kívül. A puha talpbetétes kerékpáros nadrágba történő befektetés lehetővé teszi, hogy élvezze az utazást és búcsút vegyen minden fájdalmas betegségtől. Szezontól függően hosszú vagy rövid, nadrágtartóval ellátott kerékpáros nadrágot kínálunk, amelyek csökkentik a csúszás problémáját, a ruhákat a megfelelő helyen tartják.

Női kerékpáros nadrágot kínálunk minden évszakra - nyáron tágas és télen szigetelt. Ezenkívül egyes modellek női gélbetétekkel vannak felszerelve, ami tovább növeli a vezetés kényelmét. Érdekes kialakításról gondoskodtunk, ezért a női kerékpáros nadrágok elismert márkák termékei, amelyek gondoskodtak a ruhák gondos varrásáról és befejezéséről.

A női kollekción kívül férfi kerékpáros nadrágok is vannak, amelyek tökéletesek az egész éves amatőr és versenyképes edzésekhez. Közülük szigetelt, vízálló, felszerelt, laza és merevített modelleket talál. A termékek ilyen széles választéka lehetővé teszi, hogy divatos férfi kerékpáros nadrágot válasszon, amelyek megfelelő hőkényelmet nyújtanak. Ha Ön olyan kerékpáros, akinek számít a teljesítmény és a kényelem, kerékpáros ruházatunk hosszabb és rövidebb útvonalakon megfelel az Ön elvárásainak.

Őszi-téli kerékpáros nadrág

A kerékpáros nadrág rendkívül rugalmas anyagokból készült, hogy tapadjon a testhez, és minimálisra csökkentse a légellenállást lovaglás közben. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy jó-e ez az anyag a hőleadásban és a levegő áteresztésében is. Csak a jó minőségű szövetek rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal, amelyek elengedhetetlenek a kényelem és az egészség szempontjából.

Ha kint meleg van, akkor általában kerékpáros rövidnadrágot választunk, de télen és ősszel, amikor jelentősen csökken a hőmérséklet, érdemesebb a hosszú kerékpáros nadrágot választani. Amikor a hőmérő rúdja nulla felett van, elegendő egy normál, szigetelt kerékpáros nadrág. Kiváló védelmet nyújtanak a hideg ellen, ugyanakkor olyan vékonyak, hogy intenzív edzés közben sem melegszenek túl. Alacsony hőmérséklet esetén a legjobb, ha kiegészítő membránnal ellátott modelleket választunk, amely véd a széltől és a nedvességtől – ennek köszönhetően még a nagyon hideg napokon sem kell tartanunk fagyástól vagy megfázástól.

Kerékpáros hosszúnadrág – milyen típusok léteznek?

A hosszú kerékpáros nadrág, akárcsak a rövid, két alapváltozatban kapható: merevítővel és anélkül. Az első változat előnye, hogy a harisnyatartók segítik a nadrág megfelelő pozícióban tartását az edzés során, és megakadályozzák, hogy elcsússzon.

A merevítő nélküli nadrágot viszont könnyebb levenni, így néhány kerékpáros számára kényelmesebb választás. Ezen kívül választhatunk nadrágot is, belül szilikon díszítéssel vagy anélkül. Érdemes azonban szilikonos modelleket választani, mert ennek fontos funkciója van, mégpedig megakadályozza, hogy a ruhák felhúzódjanak, felgördüljenek, ezáltal kidörzsölődjenek.

Kerékpáros nadrág betéttel

Minden kerékpáros nadrágot jól profilált lengéscsillapító betéttel kell felszerelni. Az ilyen betétek néha habból vagy külső anyaggal (mikroszálas vagy mesterséges zergebőr) kombinált gélrétegből készülnek. A kerékpáros nadrághoz való zselés betétek azonban a legjobban működnek, mert nem csak kényelmesek, de a leghatékonyabbak is, ha ütéseken áthaladunk. Ezenkívül bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkeznek, és megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, amelyek a rövidnadrág izzadása után jelentkezhetnek. A talpbetét többféleképpen profilozható, így időnként érdemes több kerékpáros nadrág modellt is kipróbálni, hogy megtaláljuk a hozzánk illőt.

A kerékpáros nadrágok színei télre

A kerékpáros nadrágok leggyakrabban fekete színűek, és némelyikük további színes betétekkel rendelkezik. Szerepük nem csak dekoratív, hanem fényvisszaverőként is szolgál, amely növeli láthatóságunkat az úton. Ezért azoknak a kerékpárosoknak, akik gyakran utaznak az úton, különösen ajánljuk az élénk színű elemekkel rendelkező modelleket. Főleg az őszi-téli időszakban hasznosak, amikor gyorsan besötétedik, napközben pedig sokszor kedvezőtlen időjárási viszonyok korlátozzák a látást.

A legjobb kerékpáros nadrág profiknak és amatőröknek

Kínálatunkban megtalálhatóak a kiváló minőségű női és férfi kerékpáros nadrágok, melyek az edzési előmeneteltől függetlenül is beváltak. Tökéletesek mind azoknak, akik csak most kezdik kalandjukat a kerékpározással, mind pedig azoknak a sportolóknak, akik rendszeres, haladó edzést végeznek. Minden modell a legjobb minőségű anyagokból készül, ellenáll a kopásnak vagy szakadásnak. Többszöri mosás után is megőrzik tulajdonságaikat és jól néznek ki, aminek köszönhetően egy vásárlás akár évekig is szolgálhat.

Olvass tovább összeomlás