Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő
Állapot: legkeresettebb × Minden törlése ×

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

A Mikesport.hu egy kerékpáros ruházati üzlet

2005 óta specializálódtunk kínálatunkban kerékpáros ruházatot talál. Folyamatosan több mint 3000 termékünk van a kerékpáros ruházati kategóriában. Függetlenül attól, hogy profi vagy amatőr, a kerékpáros ruházat széles választéka biztosan megtalálja a maga számára megfelelőt.

Milyen márkájú kerékpáros ruha?

A kerékpáros ruha kiválasztása néha nehéz dilemma. A Mikesport kerékpáros ruházati üzlet minden évben több márkájú, eladási slágernek számító ruházatot kínál kerékpárosok számára, amelyek megkönnyítik a választást. Ha egyáltalán nincs ötleted, hogy mit válassz, menj el egy adott kategóriájú kerékpáros ruházathoz, pl. férfi kerékpáros mezek vagy női kerékpáros mezek, majd válassza ki az akciók szerinti rendezést. Megkapja a vásárlóink ​​által leggyakrabban választott kerékpáros ingek listáját.

A MikeSPORT üzletben olyan kerékpáros ruházati márkákat találsz, mint a Rogelli, Kaymaq, Shimano, Chiba, 661, 100%, GIRO, SUPACAZ és FORCE.

A Rogelli a kezdetektől elérhető kerékpáros ruházati márka. Ez egy több mint 44 éve létező holland márka, amelyet egy korábbi kerékpáros alapított. Kínálatában férfi kerékpáros és női kerékpáros ruházat egyaránt megtalálható. A legkisebbeknek is van ajánlat, azaz kerékpáros ruha gyermekünknek.

Kaymaq - a saját MikeSport márkánk, amelyet más kerékpáros ruházati gyártók egyedi tervezésű termékeinek hiányára hoztunk létre. Különösen a kerékpáros ingek és a meleg kerékpáros pulóverek érdekes és ritka dizájnnal rendelkeznek a kerékpáros ingeken lévő grafika formájában

A Rogelli, a Kaymaq és a FORCE olcsó kerékpáros ruházat, de nagyon jó minőségű termékeket kínálnak megfizethető áron. Ezért, ha prémium kerékpáros ruházatot keres, nézze meg az Olaszországban gyártott Rogelli kerékpáros ruha kollekciót vagy más márkákat, mint például a GIRO vagy a 100%.

Hogyan válasszunk professzionális kerékpáros ruházatot?

Míg a kerékpáros mez, biciklis pulóver esetében nincs gond, mert a nekünk tetsző mintát választjuk, addig a kerékpáros rövidnadrágok kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy kényelmes kerékpáros betéttel rendelkezzenek, mert a kerékpározás kényelme attól függ, a kerékpáros betét típusa. Itt a kerékpárbetét lehetőleg Olaszországban készüljön kerékpáros ruházatban, ami a kerékpáros rövidnadrág (a világon a legtöbb márkák számára gyártott kerékpárbetét gyárak), ráadásul perforált, anatómiailag formált, de a legfontosabb hogy a kerékpárbetét konstrukciója többféle, lehetőleg 80 kg/m2 vagy annál nagyobb sűrűségű habszivacsból készüljön. Az általános szabály az, hogy minél drágább a rövidnadrág, annál jobb a betét, de ne feledje, hogy a különböző márkák eltérő árréssel rendelkeznek a kerékpáros ruházat esetében, így az egyik márkájú kerékpáros rövidnadrág X áron jobb betéttel rendelkezhet, mint más márkák rövidnadrágjai. 30%-kal drágábbak, mint az X.

Kerékpáros dzsekik - itt minél drágább a kabát, annál jobb az anyaga, de ne feledje, hogy a márka nem egyenlő a márkával, és például a MikeSPORT üzlet saját márkájának, azaz a Kaymaq-nak a vásárlásakor mindig kap egy nagyon jó ár-érték arány. A drága kabátok a legjobb minőségű anyagokból készülnek, amelyek rendkívül vízállóak és légáteresztőek

Kerékpáros nadrág – itt két szempontra kell figyelni. Az első természetesen egy kerékpárbetét. Feltételezhető, hogy ha a kerékpáros nadrág nagyon jó kerékpáros betéttel rendelkezik, akkor a szigetelt kerékpáros nadrágok gyártásához felhasznált anyag automatikusan kiváló minőségű. A téli kerékpáros nadrágban az elülső panelekben egy kiegészítő membránt használnak, amely megvédi testünket (elülső részét) a hideg levegőtől lovaglás közben. Az a kérdés, hogy a kerékpáros nadrág merevítővel vagy anélkül, véleményünk szerint mindig merevítővel, mert nem csúszik lovaglás közben és jobban védi a hátat, mint nadrágtartó nélkül, de ez egyéni döntés és preferencia kérdése.

Női kerékpáros ruházat, a női kerékpáros ruházat kiválasztásának elve megegyezik a férfiakéval. A női kerékpáros ruházati termékek más szabásúak, jellemzően nőiesek, a női kerékpáros mezek derékban szabottak, akárcsak a női kerékpáros kabátok. Itt is felvetődik az örök kérdés, hogy a női kerékpáros rövidnadrágnak és a női kerékpáros nadrágnak feltétlenül nadrágtartósnak kell lennie, vagy anélkül. Sok nő válasszon harisnyatartó nélküli kerékpáros ruházatot, mivel könnyebben enyhítheti fiziológiai szükségleteit, ha a női kerékpáros nadrágon vagy rövidnadrágon nincs harisnyatartó. Egyszerűen egyszerűbb levenni őket, és ez az egyetlen előnye a nadrágtartó nélküli kerékpáros rövidnadrágoknak és nadrágoknak. Az összes többi a merevítős változat mellett szól, még ha van is egy kényelmes, testhez simuló kerékpáros betéted, az nem csúszik meg és nem mozdul el kerékpáros nadrággal vagy kerékpáros rövidnadrággal lovaglás közben, ami hosszú órákon át biztosítja a kényelmes lovaglást.

A kerékpáros ruházatot kereső szakemberek pontosan ismerik preferenciáikat, ezért nem írunk ide, és tanácsot adunk nekik, melyik kerékpáros ruházatot érdemes választani?

Kerékpáros ruházat kezdőknek. Hogyan öltözzünk kerékpárhoz?

Fókuszáljunk azokra, akik kerékpározással kezdik a kalandot, érdemes az alapvető kerékpáros ruházattal kezdeni. Íme néhány elem, amelyeket érdemes beilleszteni a kerékpáros ruhásszekrénybe:

 1. Férfi vagy női kerékpáros rövidnadrág – kényelmet biztosít lovaglás közben és véd a bőr horzsolásai ellen. A kerékpáros rövidnadrág női változata a nők anatómiai felépítéséhez igazodó betéttel rendelkezik.
 2. Kerékpáros póló - olyan anyagokból készült, amelyek elvezetik a nedvességet és lehetővé teszik a bőr lélegzését.
 3. Kerékpáros sisak - rendkívül fontos védelmi elem a kerékpározás során, amely biztosítja a biztonságot egy esetleges esés során.
 4. Kerékpáros kesztyű - védi a kezét a dörzsöléstől, szilárd fogást biztosít és elnyeli a rezgéseket vezetés közben.
 5. Kerékpáros napszemüveg – védi a szemét a naptól, a széltől, a rovaroktól és a portól.
 6. Esőálló kerékpáros kabát - hirtelen változó időjárás esetén szárazon tartja a testet és véd a szél ellen.

A kerékpáros ruházatnak ezekkel az alapelemeivel érdemes kezdeni, és ahogy fejlődnek képességeid, igényeid, több kerékpáros ruházati elemet is választhatsz, például kerékpáros cipőt, kerékpáros zoknit. A kerékpáros szezon változásával együtt minden őszi-téli kerékpáros ruházatot is le kell cserélnünk.Milyen kerékpáros ruhát vegyek fel tavasszal?

A tavasz egy átmeneti időszak, amikor a levegő hőmérséklete napközben erősen változhat. Éppen ezért érdemes olyan kerékpáros ruházatot választani, amely lehetővé teszi a változó időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodást. Íme néhány tipp a tavaszi kerékpározáshoz:

 1. Kerékpáros sisak – ne mozdulj nélküle, csak egy fejünk van
 2. Réteges ruházat - érdemes olyan ruhát választani, amely lehetővé teszi a testhőmérséklet szabályozását. Például egy vastag kerékpáros kabát helyett több réteg melegebb kerékpáros ruhát is felvehet, mint például termomezt, biciklis kabátot és vékony széldzseki kerékpáros kabátot, ami szükség szerint levehető vagy felvehető.
 3. Érdemes kényelmes kerékpáros ruházatot választani, amely megfelelő szellőzést biztosít, hogy elkerülje a test túlmelegedését intenzív kerékpározás során. Példa erre a nyári kerékpáros ing, amely légáteresztő anyagokból készült, széldzsekivel vagy kerékpáros mellénnyel kombinálva
 4. Szigetelt kerékpáros kesztyű és sapka a kerékpáros bukósisak alá - reggel még hűvös lehet, ezért érdemes meleg kesztyűt és napközben levehető sapkát választani, és a kerékpáros kabát hátsó zsebébe tenni.
 5. Megfelelő kerékpáros cipőhuzatok - érdemes a vastag neoprén változat helyett a vízálló, könnyű szigetelésű kerékpáros cipőhuzatokat választani, hogy elkerüljük a láb túlmelegedését, ugyanakkor védjük a nedvességtől.
 6. Kerékpáros napszemüveg - tavasszal erősen süthet a nap, ezért érdemes védeni a szemünket a napsugaraktól. A változó fényviszonyok miatt a legjobb megoldás a fotokróm kerékpáros szemüveg lesz, melynek lencséi a fény intenzitásától függően maguktól világosodnak vagy sötétednek.
 7. Esőálló kerékpáros kabát és vízálló kerékpáros nadrág – a tavasz az az évszak, amikor gyakran esik az eső. Jó ötlet, ha van nálad nadrág és kabát, hogy megvédje magát a nedvességtől.

Fontos megjegyezni, hogy a ruhákat az aktuális időjárási viszonyokhoz kell igazítani, és védeni kell a széltől és az esőtől.Hogyan öltözzünk kerékpározáshoz a forró nyári napokon?

Nyáron kerékpározáskor viseljen könnyű és szellős ruhát, amely lehetővé teszi a levegő szabad áramlását. A lovaglás kényelméért rövid ujjú póló és bő mtb rövidnadrág vagy lycra rövidnadrág ajánlott. Fontos, hogy a kerékpáros ruházat nedvességelvezető anyagokból készüljön, hogy elkerülje a test túlmelegedését. Ne felejtse el kerékpáros napszemüvegét és fényvédőjét sem, hogy megvédje bőrét a káros UV-sugaraktól.

A hűvösebb nyári napokon, vagy amikor az esti hőmérséklet 20 C alá süllyed, érdemes kerékpáros nadrágot, kerékpáros ujjat vagy térdvédőt tartani a kerékpáros ruhatárunkban. Kis helyet foglalnak, de kényelmes utazást biztosítanak alacsonyabb hőmérsékleten.Őszi kerékpáros ruha mit vegyek fel?

Az ősz egy olyan évszak, amikor az időjárás nagyon változékony, és gyakoriak az esők és a szél. Éppen ezért érdemes olyan kerékpáros ruházatot választani, amely megfelelő meleget és védelmet nyújt az eső ellen, ugyanakkor szellős és szabad levegőt enged. Íme néhány javaslat, hogy milyen kerékpáros ruházatot válasszunk őszre:

 1. Kerékpáros sisak - fejvédő az alaphoz
 2. Esőkabát légáteresztő anyaggal - szárazon tartja a testet esőben és védelmet nyújt a szél ellen.
 3. Vízálló kerékpáros nadrág - kerékpáros rövidnadrág vagy kerékpáros nadrág fölé is hordható, hatékony védelmet nyújt a nedvesség ellen. Ráadásul szélállóak.
 4. Réteges ruházat - érdemes olyan ruházatot választani, amely lehetővé teszi a testhőmérséklet szabályozását, például termoaktív fehérneműt póló formájában, amelyet hűvösebb napokon kabát alatt, melegebb napokon egyedül is viselhetünk.
 5. Hőszigetelt kerékpáros nadrág - meleget és védelmet nyújt a széllel szemben a szárrészen.
 6. Szigetelt kesztyű és sapka a kerékpáros bukósisak alatt - megvédik távolabbi részeinket a hidegtől.
 7. Kerékpáros cipő - érdemes vízálló membrános cipőt választani, vagy az olcsóbb változat a kerékpáros cipők vízálló huzatai, amelyek védenek az esőtől és a nedvességtől.

Fontos, hogy olyan anyagokból készült ruhát válasszunk, amelyek elvezetik a nedvességet és hagyják a bőrt lélegezni, hogy elkerüljük a test túlmelegedését az intenzívebb lovaglás során.Téli kerékpáros ruha mi a fontos, hogy ne fázzon és hogyan öltözzünk?

A téli kerékpározás megköveteli a megfelelő felkészülést és a megfelelő ruházat kiválasztását, amely meleget, védelmet nyújt a szél és a nedvesség ellen. Íme néhány elem, amelyeket érdemes beilleszteni a téli kerékpáros ruhatárba:

 1. Sisak - rendkívül fontos védelmi elem a kerékpározás során, amely biztosítja a biztonságot egy esetleges esés során.
 2. A termoaktív fehérnemű - egy hosszú ujjú póló - meleget és nedvességet szállít a testfelületről.
 3. Téli kerékpáros kabát szélálló membránnal - véd az eső, hó és szél ellen, szigetelt anyagai pedig megfelelő hőkomfortot biztosítanak.
 4. A téli szigetelt kerékpáros nadrág kantárbetéttel vagy anélkül védelmet nyújt a hideg és a szél ellen.
 5. Téli kerékpáros kesztyű - védi a kezét a hidegtől és a széltől, ugyanakkor lehetővé teszi a fékek és a váltók szabad használatát.
 6. A fej és a fül körül egy szigetelt kerékpáros sapka, lehetőleg szélálló panellel kiegészítve, megvédi a hidegtől és a széltől.
 7. Téli kerékpáros cipők lehetőleg vízálló membránnal és téli talppal - védelmet nyújtanak esővel, hóval és széllel szemben, és lehetővé teszik a megfelelő hőmérséklet fenntartását a lábban. Cipő hiányában választhat egy olcsóbb változatot és vásárolhat neoprén vízálló huzatokat kerékpáros cipőkhöz.

Érdemes megjegyezni, hogy a téli kerékpározás során a test gyorsabban túlmelegszik, ezért érdemes olyan réteges ruházatot választani, amely lehetővé teszi a testhőmérséklet szabályozását. Szintén nem árt, ha van nálad kerékpártáska vagy táska, amiben plusz ruhákat, pl. kesztyű, sapka, esőkabát, ha hirtelen megváltozna az időjárás.
Olvass tovább összeomlás