Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Kerékpáros számítógépek, GPS, pulzusmérők)
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Vezeték nélküli kerékpáros számítógépek GPS-szel

A kerékpáros számítógépek hasznos eszközök a kétkerekű szakemberek és rajongók számára. A modern technológiák alkalmazásának köszönhetően nemcsak a megtett távolságot és az edzés idejét mérik, hanem megszámolhatják az elégetett kalóriákat és szabályozhatják a kerékpáros pulzusát, sőt saját edzésterveiket is javasolhatják. Ezenkívül a GPS-szel ellátott kerékpáros számítógép ellenőrzi tartózkodási helyét és biztosítja, hogy soha ne tévedjen el az úton vagy a terepen.

A mérőknek két alapvető típusa van. Vezeték nélküli és vezetékes kerékpáros számítógépek. A vezeték nélküli mérő rádióhullámokon keresztül kommunikál az érzékelőkkel, ami lehetővé teszi a kényelmesebb használatot és a könnyebb telepítést. Gyakran az ilyen típusú modellek is fejlettebbek, ha az elérhető funkciók számáról van szó.

Üzletünkben vezeték nélküli és vezetékes kerékpáros számítógépeket egyaránt talál. Kínálunk egyszerű, kevés funkcióval rendelkező számlálókat, valamint kiterjedt kütyüket, amelyek a legigényesebb és legambiciózusabb kerékpárosok számára is vonzóak. Kizárólag kiváló minőségű, bevált márkák felszerelését kínáljuk, beleértve a népszerű, multifunkcionális Sigma Sport kerékpár számítógépeket. Ezek olyan kerékpáros kiegészítők, amelyek szórakozást nyújtanak minden menethez vagy edzéshez, ezért érdemes egy ilyen kütyüt tartani a készletben.

Kerékpáros számítógépek pulzusmérővel

A pulzusmérő rendkívül hasznos szolgáltatás minden kerékpáros számára. Hogyan működik a pulzusmérő kerékpáros komputerrel ? Vezetés közben a kütyü figyeli a pulzusszám változásait a szervezetben, és folyamatosan bemutatja az eredményeket. A túl magas tempó edzés közben izomégést okozhat, az ilyen problémák egy ideig megakadályozhatják a sportolást. Ezért a súlyos sérülések elkerülése érdekében érdemes használni a készüléket. Döntse el, hogy kerékpáros pulzusmérőt vásárol, és figyelje testét edzés közben.

Kerékpárkomputerek magasságmérővel

A kerékpáros komputer második hasznos funkciója a magasságmérő. Ideális választás azoknak, akik a hegyekbe mennek egy kört. Hasznos lesz azoknak is, akik napi rendszerességgel utaznak hegyvidéki terepen. A magasságmérővel ellátott kerékpáros komputer meghatározza azt a magasságot, amelyen Ön éppen tartózkodik. A készülék két paramétert hasonlít össze - az Ön aktuális nyomását és az ismert magassági ponton lévő nyomást. Ennek köszönhetően azt is nyomon követheti, hogy mennyi van még hátra a hegycsúcs eléréséig.

Kerékpáros számítógépek ritmussal

Számos tényező befolyásolja a kerékpározás megfelelő technikáját. Az egyik a pedálozási frekvencia. Szeretnéd megnézni, de nincs kedve folyamatosan számolni a lábmozdulatokat? Ennek a változónak a mérésére ritmusú kerékpáros komputereket használnak . Meghatározzák a pedálozási sebességet, azaz a hajtókar percenkénti fordulatszámát. A pedálfordulatmérésnek köszönhetően ki tudja dolgozni kedvenc lovaglási tempóját. Rendszeres használatával optimalizálja technikáját és kényelmesebbé teszi utazásait.

Kerékpáros számítógépek GPS-szel

A kerékpáros GPS olyan funkció, amely mellett feltétlenül döntenie kell. Nemcsak profik, hanem kezdők számára is hasznos. Ez a kis eszköz javítja a kerékpáros utazások hatékonyságát. Megmutatja a leggyorsabb és legjobb útvonalat az Ön által választott helyre. A GPS-es számláló nem csak leolvassa a tervezett útvonalat, hanem maga is javaslatot tesz rá. Ennek az opciónak köszönhetően jobban megszervezi edzését, könnyen eléri a kitűzött célt és megoszthatja az útvonalat másokkal. GPS-szel ellátott kerékpáros számítógép ellenőrzi tartózkodási helyét, és soha nem téved el az úton vagy a mezőn.

Kerékpáros számítógépek kalóriaszámlálással

Körülbelül 200 kcal-t égetsz el egy 10 kilométeres kerékpározással, lassú tempóban. Ezt a számot azonban nehéz megbecsülni. Ha nagy jelentőséget tulajdonít a napi testsúlykontrollnak, egy kalóriaszámlálós kerékpáros komputer megfelelő lesz az Ön számára. Egy ilyen funkció használata nagyon motiváló a további fizikai tevékenységek elvégzésére. Biztosan nem szeretné befejezni az utazást, amikor a vezeték nélküli számítógép túl kevés elégetett kalóriát mutat.

Klasszikus pult és kerékpárkomputer

Ha azonban olyan eszközre van szüksége, amely a fenti funkciók mindegyikével rendelkezik, válasszon egy GPS-es kerékpáros számítógépet . Egyesíti a pulzusmérőt, a sebességmérőt és a magasságmérőt. Az elégetett kalóriákat is ellenőrizheti rajta. Ez egy megoldás azoknak, akik szeretik, ha minden hasznos lehetőség egy helyen elérhető. Ügyeljen a Sigma vezeték nélküli kerékpáros számítógépre. A kiváló minőségű berendezések különösen népszerűek.

Kerékpárkomputer - szükséges tartozékok

Minden kerékpárkomputernek szüksége van a megfelelő tartozékokra. Nekik köszönhetően változatosabbá teszi a felszerelés használatának kényelmét, és jelentősen diverzifikálja a kerékpározást vagy az edzést. A dokkoló állomás minden bizonnyal megkönnyíti a mérő töltését. A pulzusmérő és a pedálfordulat-érzékelő lehetővé teszi a benne rejlő lehetőségek teljes kihasználását. Ezenkívül hasznos lehet egy tartó is, amely stabilan tartja a kerékpárkomputert. Ha nem tudja, melyik kiegészítőt válassza, válassza a teljes készletet, amely biztosan megkönnyíti utazásait.Olvass tovább összeomlás