Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros sapka

Bandánok, szalagok, sapkák, sálak és hurkok – milyen kerékpáros fejfedő a sisak alatt? A MikeSPORT Áruházban kapható modellek minden évszakban alkalmasak a pályára. Ismert márkák kerékpáros fejfedőit kínáljuk profik és amatőrök számára egyaránt.

Bicikli kendő

kerékpárpólya egész évben hatékony védelmet nyújt a fejnek a hőmérséklet-ingadozásokkal szemben. Főszezonon kívül védenek a széltől és a hidegtől, nyáron pedig az erős napsütéstől és az UV sugárzástól. A kiváló minőségű, hatékony bandánok olyan szövetből készülnek, amely biztosítja a megfelelő légáramlást és megakadályozza a túlmelegedést. A minták és színek széles választéka lehetővé teszi, hogy a kerékpáros kendőt az Ön igényei szerint szabja.

Könnyű kerékpáros sapkák

klasszikus nyári kerékpáros sapkák csúcsokkal biztosítják a jó levegőkeringést és a napvédelmet. Az oldalak szellős hálóból készültek, a hátulján lévő rugalmas szalag pedig növeli a kényelmet. A csúcsos kerékpáros sapkák tökéletesek a teljes napon történő kerékpározáshoz, még forró éghajlaton is. Olyan formát és színt válassz, amely jól passzol az öltözékedhez, és jól passzol például egy kerékpáros mezhez.

Kerékpárszalag napellenzővel és reflektorral

Egy másik megoldás, amely védi a fejet a melegben, egy légáteresztő anyagból készült, elöl szemellenzővel ellátott sport kerékpárszíj . A Rockbro nyári zenekarai érdekes színkombinációkkal készülnek: fekete és narancs, piros, fekete vagy kék. Belül szilikon applikációk vannak varrva, hogy ne csússzanak le a fejről. Kerékpáros sisak alatt is hordhatók – lélegeznek és elvezetik a felesleges nedvességet. A fényvisszaverő elem (hátul) növeli a biztonságot vezetés közben. A Rockbros modellek nyáron különféle sporttevékenységekre alkalmasak, kerékpárszalagnak is.

Szigetelt kerékpáros sisak

meleg kerékpáros sapka az egyik leghatékonyabb módja a fej védelmének télen. Az egyszerű kalap meleg és kényelmes viselet. Szinte mindenhez illik – ideális mindennapi viselethez és szabadtéri sportokhoz. Funkcionális Gore-Tex anyagból készült kerékpáros sapkákat és balaklavákat, valamint 100% merinó gyapjúból készült modelleket kínálunk.

Szélvédővel

A belső szélvédő réteggel ellátott kerékpáros sapkák védenek a hideg és a szél ellen. Légáteresztő és hőszabályozó tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a bőr lélegzését. A speciális szálak megtartják a hőt és megakadályozzák a túlmelegedést.

Balaclava a bringás sisak alatt

Hideg napokon előfordulhat, hogy a kerékpáros fejpánt vagy a könnyű kémény nem elegendő a szél és az alacsony hőmérséklet elleni védelemhez. Ilyen körülmények között működni fog. Többfunkciós szövetből készült téli kerékpáros balaklava A merinó gyapjúból készült, varratmentesen kötött balaklava bakteriosztatikus és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik . Könnyű kialakításának köszönhetően összecsukva kis helyet foglal, és a kabát zsebében is elfér.

Sok színben, fazonban és vonzó áron balaklava, sapka vagy fülpánt a bringához vár a MikeSPORT Áruházban!Olvass tovább összeomlás