Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
  • Anyag
  • Vízálló
  • Szélálló
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros kémények és balaklavák 

A biciklikémény vagy a kerékpáros balaklava tökéletes megoldás azoknak, akik biciklivel töltik a hideg napokat. Télen szilárd fej-, nyak- és tarkótakaróra van szükségünk a szél és az alacsony hőmérséklet ellen. kerékpáros balaklavák tökéletesen illeszkednek a fej és a nyak formájához, jól illeszkednek. A többfunkciós anyagokból, például Merino fonalból, Gore-Tex szövetből vagy ultrakönnyű DRYARN szálakból készült férfi, női és gyermekkémények a legjobb védelmet nyújtják a széllökések és a fagy ellen.

Kerékpáros balaklavák: 100% Merinó gyapjú

A merinó gyapjúból készült kötött anyag hőkomfortot biztosít viselés közben. Meleg fehérnemű készítésére és a fej hideg elleni védelmére szolgál. termoaktív balaklava kerékpárhoz melegít és kellemesen érintkezik a bőrrel. A kényelmes használatot a nagyon vékony természetes gyapjúszálak garantálják, amelyek rugalmasak, puhák és finomak. Lehetővé teszik a bőr lélegzését és elvezetik a nedvességet.

További előny a merinó gyapjú ruhák kivételes könnyedsége és kompaktsága. balaklava a kerékpáros sisak alatt Lehűlés esetére mindig a zsebében vagy a hátizsákjábanJó, ha felkészülünk az időjárás hirtelen változására, és nem érünk meglepetést az úton.

Női sportsál

Nagyon jó védelmet nyújt a nők számára a hideg ellen női sál. A sportos balaklava sál hideg időben nyakvédőként vagy arcmaszkként is használható. A száj szintjén található speciális szellőzőnyílás (szopóka) megkönnyíti a légzést, ha maszkként használják. A női sportbalaklavák belseje gyapjú, kívül geometrikus mintás szövet.

Többfunkciós kerékpáros balaklava A kerékpáros

balaklava az egész arcot védi. Igényeitől függően használhatunk kivágásos modellt csak a szemhez, vagy a szemhez és az orrhoz. Egyes modellek tetővel és hatékony rendszerekkel vannak felszerelve a vízgőz eltávolítására a száj területéről.

Rockbros kerékpáros balaklava 

A többfunkciós Rockbros kerékpáros balaklava univerzális és minden körülmények között működik, maszkként, snoodként és sapkaként, valamint fülvédőként is. A meleg belső gyapjúréteg kiváló védelmet nyújt a szél, a hideg és az UV sugárzás ellen. A könnyű, rugalmas, légáteresztő és gyorsan száradó balaklava optimális hőkomfortot biztosít alacsony hőmérsékleten. Tökéletes fejfedő kerékpáros sisakhoz (lapos varratok).

Szélálló maszk - kerékpáros fejkendő Viking

A szigetelt férfi sportsál (maszk) Viking nagyon jó hővédelmet nyújt az orrnak, szájnak, állnak, arcnak és nyaknak. Szélálló és lélegző WIND LOCKER membránból készült. Ezenkívül mikroflízzel szigetelték a belsejét. A viking fejkendők szájmagasságig perforált nyílásokkal és kivágott orrnyílással rendelkeznek. Hátul tépőzár található. Kialakítása és anyaga nagyon jó védelmet nyújt a hideg ellen. A Viking téli kollekcióban kesztyűk, sapkák, bandanák és termikus fehérneműk, valamint számos nyári kiegészítő található.
Olvass tovább összeomlás