Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
  • Anyag
  • Vízálló
  • Szélálló
  • A sál hossza
Egy tudni Szűrő

Többfunkciós kerékpáros sálak

A szabadban való aktív tevékenységhez speciális ruházat szükséges, különösen, ha a külső hőmérséklet csökken. Az arckendő egy hőszövetből készült eszköz, amely optimális védelmet nyújt a fagy és a szél ellen. A multifunkcionális sál számos felhasználási lehetőséget kínál - használható nyakkendőként vagy védő sálként. A javasolt multifunkcionális sálak kiegészítő kerékpáros ruházatként használhatók, mert lovaglás közben az arc területét erős szél vagy változó hőmérséklet érheti. Az arc sálak sokféle kivitelben és érdekes motívumban kaphatók, így mindenki megtalálja a maga számára a tökéletes javaslatot.

Az arcsálak számos kivitelben és érdekes motívumban kaphatók, így mindenki megtalálja a számára tökéletes ajánlatot.

Kerékpáros sálak

A kerékpáros sálak nagyon népszerűek a kerékpárosok körében, mert egyrészt hatékonyan védik az arcot a hidegtől, széltől vagy esőtől, másrészt lehetővé teszik a szabad légzést. Nem okoznak túlzott izzadást és még extrém körülmények között is jól működnek.

Ráadásul a modern dizájnnak és a nagyon változatos színeknek és érdekes mintáknak köszönhetően a kerékpáros sálak nagyon elegáns elemei a kerékpáros felszerelésnek. Tekintse meg az ebben a kategóriában elérhető kerékpáros kéményeket, és válasszon valami megfelelőt!

Kerékpáros sál - mit keress

A legkülönfélébb emberek elvárásainak és a legigényesebb vásárlók ízlésének kielégítése érdekében nagyon széles termékpalettát állítottunk össze, melyben a legjobb kerékpár-tartozékokat találod. Mit kell figyelembe venni, ha többfunkciós sálat választunk kerékpárhoz?

Kerékpársál márkája

Ha minőségi kerékpáros sálat, kendőt vagy kerékpáros sálat szeretne felvenni, használja valamelyik elismert gyártó megoldását. Ha például Chiba, Cairn, Force, Kaymaq vagy Rogelli sportsálakba fektet be, akkor biztos lehet benne, hogy tartós, elegáns terméket vásárol. Hatékonyan védi arcát a legnehezebb időjárási viszonyokkal szemben is.

Ebben a kategóriában megtalálja a fent említett és más értékes márkák kerékpáros hevedereit. Ezért javasoljuk, hogy tekintse meg a teljes ajánlatot, és eredményes vásárlást kívánunk!

A kerékpáros sál felhasznált anyaga Kerékpáros

sál kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy rugalmas, varratmentes, gyorsan száradó, megfelelő vastagságú-e. Kifejezetten olyan poliészter termékeket ajánlunk, amelyek maximális kényelmet biztosítanak, ugyanakkor tökéletesen illeszkednek az arcra és nem akadályozzák a légzést vezetés közben.

Javasoljuk továbbá a párnázott arckendőket, amelyek késő ősszel és télen is beváltak – maximális hőkomfortot biztosítanak még a legalacsonyabb hőmérsékleten is.

Kerékpársál

hossza Különféle hosszúságú multifunkcionális sálakat kínálunk - 24 cm-től 67 cm-ig és univerzális méretben. Ennek köszönhetően beruházhat egy kis pólóba és egy hosszú kerékpárkéménybe is – egyéni igényeitől és stílusától függően.

A kerékpársálak funkciói A kerékpársálak

nemcsak hosszukban, kialakításukban vagy típusukban különböznek egymástól, hanem funkciójukban is. Ebben a kategóriában különösen ajánljuk a szél- és vízálló modelleket, amelyek a legjobb védelmet nyújtják a fejnek és az arcnak a zord környezeti feltételekkel szemben.

Javasoljuk továbbá, hogy fektessen be többfunkciós sálakba, amelyeket többféleképpen is fel lehet tenni, így védve a fej egyes részeit. Ezek a legnépszerűbbek a Mike SPORT vásárlói körében.

A sportsál stílusa Nemtől

és életkortól függetlenül biztosan találsz magadnak megfelelőt. Sokféle színben és kivitelben ajánljuk a sportsálakat, amelyek minden ízlésnek megfelelnek. Nekik köszönhetően nem csak vezetés közben fogod jól érezni magad, hanem az útvonalon is kitűnhetsz!

Bicikli sálak és sporthurkok széles választéka a Mike SPORT-nál!

A kerékpáros sálak és kémények széles választékát is elkészítettük, amelyek között biztosan talál magának valót. A termékek nagy választéka, magas minősége és vonzó árai rendkívül népszerűvé teszik vásárlóink ​​körében.

A Mike SPORT kínálatában a legjobb gyártók kerékpáros ruházata és kerékpáros cipője is megtalálható. Tekintse meg, mit készítettünk Önnek, és összpontosítson a vezetés legmagasabb kényelmére és biztonságára!

Olvass tovább összeomlás