Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros sisakok

A biztonság nem kötelező, és a fejvédelem az egyik legfontosabb dolog a kerékpározás során, függetlenül attól, hogy melyik stílus a kedvenced. Baleset bármikor, bárhol megtörténhet, és egy feltűnő baleset következményei is nagyon súlyosak lehetnek. A kerékpáros sisak tehát a felszerelés kötelező eleme, amelynek köszönhetően elkerülheti a kétkerekű járműből történő leesés veszélyes következményeit.

A modern kerékpáros sisakok könnyűek és kényelmesek, és a biztonság biztosítása mellett javítják az aerodinamikát és a menetkényelmet is. A gyártók megpróbálnak gondoskodni az esztétikáról is, sok vonzó, érdekes megjelenésű formatervezést mutatnak be a piacon. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a személyiségének megfelelő arcvédős sisakot. Különösen a gyermek és női kerékpáros sisakok sok esztétikai változattal rendelkeznek. Érdemes odafigyelni a Bell kerékpáros sisakokra is, amelyeket érdekes dizájn és gazdag színek jellemeznek.

A Mikesport.hu áruházban kiváló minőségű férfi, gyermek vagy női kerékpáros sisakot vásárolhat. Csak bizonyított, elismert márkáktól származó kerékpárfelszereléseket és tartozékokat forgalmazunk. Az általunk kínált Giro kerékpáros sisakok vagy Uvex kerékpáros sisakok kiváló minőségű termékek, amelyeket többek között használnak szakemberek és a világ legjobb kerékpárosai. Csatlakozzon hozzájuk és Önhöz!

Férfi és női kerékpáros sisakok

női, férfi vagy gyerek kerékpáros bukósisakot vásárolhat . Kizárólag bevált, elismert márkák kerékpárfelszereléseit és kiegészítőit forgalmazzuk. Az általunk kínált Giro vagy Uvex kerékpáros sisakok első osztályú termékek, amelyeket profik és a világ legjobb kerékpárosai használnak. Csatlakozz hozzájuk!

Biztonságos és kényelmes kerékpáros sisakok

A számos kerékpáros tartozék között a kerékpáros bukósisak az első helyen áll a szükséges kiegészítők listáján. Főleg a verseny- és profi kerékpározáshoz köthető, sőt, minden kerékpáros számára hasznos, bármilyen útvonalon. A kerékpáros sisakok nem feltűnő kiegészítők, amelyek azonban szükség esetén megmentik a kerékpárosok egészségét és életét.

Még ha lassú sebességgel közlekedik a városban, akkor is előfordulhat ütközés, amely egészségre vagy életre veszélyt jelenthet. Ezért minden kerékpárosnak emlékeznie kell a megfelelő fejvédelemre!

kerékpáros sisakokat talál , amelyek garantálják a teljes vezetési biztonságot. Erős szerkezetüknek köszönhetően hatékonyan védik a fejet. Sőt, puha talpbetétük további ütéscsillapítást biztosít baleset esetén, vezetés közben pedig magas szintű kényelmet. A kínálatunkban szereplő kerékpáros sisakok minősített modellek, többek között hivatalos CE minősítéssel, valamint egyéb európai minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal.

A 100%-os biztonság érdekében a kerékpáros sisakok gyártói mindent megtesznek annak érdekében, hogy az általuk készített termékek a legjobb minőségűek legyenek. A kiváló minőségű anyagokból készült kerékpáros sisakok rendkívül tartósak és ellenállnak az ütéseknek és ütéseknek. Ennek köszönhetően hatékonyan védik a fejet és a nyaki gerincet ütközés és esés esetén.

Országúti, városi és MTB kerékpáros sisakok

Üzletünkben kerékpáros sisakok széles választékát találja. Felnőtteknek szánt modelleket kínálunk - országúti kerékpáros sisakokat , városi kerékpáros és MTB sisakokat, valamint kerékpáros sisakokat gyerekeknek.

A kínálatunkban megtalálható kerékpáros sisakok többé-kevésbé felépített modellek. Kínálunk kerékpáros sisakokat, amelyek csak a fej felső részét takarják, félig épített modelleket kiegészítő szemvédővel, valamint teljesen zárt sisakokat keresztben vagy DownHillben.

Biztonságos kerékpáros sisak gyerekeknek

Az útvonal biztonsága rendkívül fontos – különösen a legfiatalabb közlekedők számára. Kínálatunkban kerékpáros sisakok széles választékát találja gyerekeknek, garantálva a legkisebbek biztonságát. A gyermeksisakok között lányok és fiúk számára készült modellek, valamint univerzális sisakok is megtalálhatók. Fiatal sisakokat is kínálunk praktikus beállítási funkcióval.

Érdemes megjegyezni, hogy a kerékpáros sisaknak védenie kell a gyermek fejét akkor is, ha kerékpárülésben utazik.

Kényelmes és stílusos kerékpáros sisak a mikesport.hu oldalon

Kiváló minőségű biztonsági kerékpáros sisakjaink nem csak a fej és a nyak hatékony védelmét szolgálják. Az általunk kínált modelleket is magas esztétika és érdekes stílus jellemzi. A kerékpáros bukósisakok dizájn- és színválasztékának széles választéka megkönnyíti a legigényesebb kerékpáros számára is, hogy megtalálja a megfelelő modellt, amely nem csak az elvárásainak és műszaki igényeinek, hanem az ízlésének is megfelel.

Tekintse meg kínálatunkat, és találjon olyan kerékpáros sisakot, amely megvédi Önt az úton, és tökéletesen passzol kétkerekű vagy kerékpáros ruhájához. Választhat klasszikus, visszafogott modelleket vagy szokatlan, eredeti színekkel és dizájnnal rendelkező sisakokat – a döntés az Öné!Olvass tovább összeomlás