Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Nem
  • Szín
  • MIPS rendszer
Egy tudni Szűrő

Biztonság és stílus: Gyermek kerékpáros sisak

Első a biztonság: Sisak minden korosztály számára

Kerékpározás közben elengedhetetlen a biztonság, és ebből a szempontból kulcsfontosságú a fej védelme. Éppen ezért kínálatunkban a sisakok széles választékát állítottuk össze a különböző életkorú gyermekek igényeire szabva. Kezdve a csecsemősisakkal, a 2 éves, 3 éves, 4 éves, 5 éves és 7 éves gyermek sisakjával, itt minden szülő megtalálja a megfelelő védelmet kicsijének. Gyermeksisakjaink gondosan kiválasztottak, és olyan neves gyártóktól származnak, mint a GIRO, BELL, UVEX, ALPINA, CAIRN, FORCE és LAZER.

Kényelem és illeszkedés: Gyermek kerékpáros sisak

Ha gyereksisakról van szó, a kényelem és az illeszkedés ugyanolyan fontos, mint a biztonság. Állítható sisakokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a sisak tökéletes illeszkedését a gyermek fejéhez. Ez különösen fontos a gyorsan növő gyerekek esetében, akiknek gyakran sisakra van szükségük egy 2 évesnek, hamarosan pedig egy 3 évesnek. Életkortól függetlenül ügyelünk arra, hogy a gyermek kerékpáros bukósisakja biztonságos és kényelmes legyen.

Sisak lányoknak és fiúknak: Változatos minták és színek

Divat és funkció: sisak lányoknak

Ha lánynak keres sisakot, ajánlatunkat sokféle ízlés és preferencia figyelembevételével hozzuk létre. Gondoskodtunk arról, hogy a lányoknak szánt kerékpáros sisakok ne csak megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, hanem esztétikusak és vonzóak is legyenek a fiatal felhasználók számára. A minták és színek sokfélesége arra késztet minden lányt, hogy találjon magának valamit.

Sisakok fiúknak: Biztonság és stílus egyben

Nem feledkeztünk meg a fiúkról sem. Kínálatunkban olyan sisakok szerepelnek, amelyek nemcsak a legmagasabb biztonsági előírásokat, hanem a vonzó dizájnt is ötvözik. Fiatal ügyfeleink különböző preferenciáira gondolva sokféle kivitelben és színben kínálunk sisakokat. Így minden fiú, akár kerékpáros bukósisakot keres gyereknek, akár 4 évesnek sisakot, megtalálja azt, ami érdekli és megfelel neki.

Gyereksisak: Átfogó védelem

Minden egy helyen: Többet kínálunk, mint egy kerékpáros sisak

Nem korlátozzuk magunkat arra, hogy kerékpáros bukósisakot kínáljunk gyermeknek. Nálunk gyermeksisakok széles választékát találja, melyeket különféle tevékenységi formákhoz és igényekhez terveztek. Ebbe beletartozik a gyerekeknek szánt sisak és védőfelszerelés is, amely tökéletes készlet kezdő kerékpárosoknak és azoknak, akik már megtették első lépéseiket az extrém sportok izgalmas világában.

Védősisak gyerekeknek: Nem csak kerékpárosoknak

Felismerjük, hogy a gyerekek különböző módon aktívak. Éppen ezért kínálatunkban megtalálhatóak a gyerekeknek szánt védősisakok is, melyek tökéletesek a kerékpárúton messze túl aktív életmódot kedvelő kis felfedezőknek.

Egyéves sisakok: Biztonság a kezdetektől fogva

Ha gyermeke még csecsemőkorban van, nálunk is van valami az Ön számára. Kínálunk egy éves sisakokat, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy maximális biztonságot és kényelmet biztosítsanak a legkisebbek számára.

Melyik kerékpáros bukósisakot válasszam? Rangsor és tippek

Kerékpáros sisakok rangsorolása: Megbízható márkák egy helyen

Ha arra kíváncsi, melyik kerékpáros sisak a legjobb gyermeke számára, kerékpáros sisak-rangsorunk remek kiindulópont. A listán olyan megbízható gyártók sisakjait találja, mint a GIRO kerékpáros sisak, a BELL kerékpáros sisak, valamint az UVEX gyereksisakok. Ez a rangsor gondosan készült, hogy segítsen kiválasztani a legbiztonságosabb és legkényelmesebb sisakot.

A megfelelő sisakméret kiválasztása: Hasznos tanácsok

A megfelelő sisak kiválasztása nem ér véget a márka és a stílus kiválasztásával. Az is fontos, hogy a sisak jól illeszkedjen. Útmutatónkból megtudhatja, hogyan kell megmérni a sisak fejének kerületét, és hogyan kell kiválasztani a megfelelő sisakméretet a maximális biztonság és kényelem érdekében lovaglás közben.

A gyermeksisakok témakörének átfogó megközelítésének köszönhetően olyan termékeket kínálunk, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a legfiatalabb felhasználók ízlését is kielégítik. Ezért akár 2 évesnek, 3 évesnek sisakot vagy 5 évesnek kerékpáros sisakot keres, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van.


Kérdések és válaszok: Gyakran ismételt kérdések a kerékpáros gyermeksisakokkal kapcsolatban

Hány éves korig ajánlott sisakot viselni?

Lengyelországban nincs törvényi kötelezettség, hogy a gyerekek kerékpáros bukósisakot viseljenek. A nagyobb biztonság érdekében azonban javasoljuk a sisak használatát korai életkortól.

Hány éves kortól ajánlott gyereksisak?

Gyereksisakot kínálunk minden fejlődési szakaszban, kezdve az egyéves gyermek sisakjával. Javasoljuk a sisak használatát korai életkortól az optimális védelem érdekében.

Milyen kerékpáros bukósisak egy 5 évesnek?

5 éveseknek ajánljuk a gyermek kerékpáros bukósisakot olyan kiegészítő funkciókkal, mint a beállítás és a szellőzés. A GIRO kerékpáros sisak vagy a BELL kerékpáros sisak kiváló választás. Egy 5 éves gyerek mérete valószínűleg 50-55 cm közötti lehet.

Mekkora kerékpáros bukósisak 3 évesnek?

A sisak megfelelő méretének kiválasztásához érdemes megmérni a gyermek fejének kerületét. 3 éveseknek 48-52 cm fejkörfogatú sisak javasolt.

Milyen sisak egy 4 éves gyereknek?

4 évesek számára olyan kiegészítő funkciókkal rendelkező sisakokat ajánlunk, mint a szellőzés és az állítható cipzár. Az olyan márkák, mint az UVEX és az ALPINA kínálják ezeket a funkciókat gyermeksisakjaikban, a fej kerülete hasonló lesz, mint egy 3 éveseké, és 48-52 cm lesz.

Mekkora sisak 2 évesnek?

A 2 éveseknek ajánlott méretek körülbelül 46-50 cm fejkörfogatú sisakok. A 2 éves gyerekeknek szánt kerékpáros sisaknak állíthatónak kell lennie a jobb illeszkedés érdekében.

Lovagolhat egy gyerek sisak nélkül?

Igen, a lengyel törvények értelmében a gyerekek bukósisak nélkül biciklizhetnek. Ennek ellenére a biztonságuk érdekében javasoljuk a használatát.

2023-ban kötelező a kerékpáros bukósisak a gyerekeknek?

Nem, Lengyelországban 2023-ban nem kötelező kerékpáros bukósisak viselése a gyermekek számára.

Mennyi a bírság, ha nem visel sisakot?

Lengyelországban nem szabnak ki bírságot, ha kerékpározás közben nem visel bukósisakot, kivéve, ha a gyerek motorkerékpáron, négykerekűn vagy segédmotoros kerékpáron közlekedik.

Hogyan válasszunk jó sisakot egy gyereknek?

Ahhoz, hogy jó sisakot válasszon egy gyermek számára, érdemes odafigyelni az olyan funkciókra, mint a beállítás, a szellőzés és a kiegészítő védelem. Tekintse meg a gyerekeknek szóló kerékpáros sisakok rangsorát is.

A gyereknek kötelező sisakot viselnie?

Bár Lengyelországban törvény nem írja elő, javasoljuk a sisak használatát az optimális védelem érdekében.

Hogyan válasszunk kerékpáros sisakot egy gyereknek?

A jó sisaknak jól illeszkednie kell, állíthatónak és szellőzőnek kell lennie. Különféle márkákat kínálunk, mint például a GIRO kerékpáros sisak és a BELL kerékpáros sisak, amelyek ezeket a funkciókat kínálják.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sisakméretet?

A megfelelő sisakméret kiválasztásához meg kell mérni a fej kerületét. A pontos méréshez mérőszalag használatát javasoljuk.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sisakméretet?

Az optimális sisakméret a fej kerületének mérésével és a gyártó által kínált méretekkel való összehasonlításával választható ki.

Hogyan mérjük meg a gyermek fejkörfogatát a kerékpáros sisakhoz?

A legjobb, ha szabó mérőszalagot használunk a fej kerületének mérésére. A mérést körülbelül 1 cm-rel a szemöldök és a fül felett kell elvégezni, a fej legszélesebb részén.

Olvass tovább összeomlás