Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Vonócsarnokok)
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Mire valók a kerékpárutak?

A családi kerékpáros kirándulások remek alkalmat nyújtanak arra, hogy aktívan töltsük el szeretteivel az időt. Ugyanakkor nagyon jó módszer, hogy megfertőzze gyermekét a kétkerekűek iránti szeretettel, ami a jövőben hobbivá is válhat. Kisebb gyermekek számára remek választás autóülések ill pótkocsik , melyek szintén megtalálhatók a választékunkban. Ha azonban gyermeke jól tud pedálos biciklizni, választhat egy másik megoldást is, ez a kerékpárcsarnok . Az ilyen típusú elemek lehetővé teszik a szülő járműjének összekapcsolását a gyermek járművével. Ennek köszönhetően a gyerkőc sokkal hosszabb utat tehet meg segítségünkkel, mint egyedül autózva. Sőt, a gyám teljes ellenőrzése alatt áll. Ezért nem kell attól tartania, hogy gyermeke hirtelen mozgásirányt vált, vagy nem tud megbirkózni egy bizonyos helyre való belépéssel.

Mi különbözteti meg kínálatunktól a gyermek kerékpártermeket?

Az ajánlatban szerepel pl. horgok formájában lévő lyukak, amelyek lehetővé teszik a gyermekkerékpárok minden méretű csatlakoztatását a 12-től 20-ig terjedő tartományban. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 3 és 9 éves kor közötti gyerekekkel történő túrák során használhatók. Ezenkívül kompatibilisek a 26"-tól 29"-ig terjedő kerékméretű vontatókerékpárokkal. Ha más modelljei vannak, adapterek használhatók. Az ilyen típusú gyermekek kerékpártermeit a gyors össze- és szétszerelési lehetőség jellemzi – szerszámok nélkül. Következésképpen, ha a helyzet az útvonalon hirtelen veszélyessé válik, pillanatok alatt egymáshoz rögzítheti mindkét kerékpárt. Amikor viszont úgy érezzük, hogy a gyerek önállóan tudja vezetni a kétkerekűt, elég leszerelni a vonóhorogot. Az egész tartós, porszórt acélból készült.

Az üzletben kapható alkatrészek

Kínálatunkban olyan alkatrészek széles választékát is találhatja, amelyek lehetővé teszik két kerékpár felszerelését. Vannak pl. tengelyadapterek különböző gyártóktól, köztük Shimano, SRAM, Syntace, DT-Swiss, gyorskioldók, amelyek tartalékként használhatók, pl. a másik szülő kerékpárjához, teljes tengely adapterek és agyváltó adapterek. Ezenkívül olyan elemeket találhat, mint például: szalagok a vonóhorog felfüggesztésére, például a csomagtartóra vagy a nyeregre, stabilizáló gombok csappal, biztosítócsap zsinórral, amely véd a kiakadás ellen, műanyag gomb hurokkal a rögzítéshez. állító fogantyú, acél hevederek gyermek kerékpártartóhoz, tengelyhosszabbító anyák és kiegészítő rögzítő készletek. Minden alkatrész a legjobb minőségű anyagokból készül - a tartósság miatt. A neves FOLLOWME márka termékeit is kínáljuk.

Biztonságosak a kerékpárutak?

Azok a szülők, akik korábban nem foglalkoztak ilyen típusú megoldásokkal, minden bizonnyal kíváncsiak lesznek, mennyire vannak biztonságban. A gyakorlat azt mutatja, hogy a gyerekeknek szánt kerékpártermek nagyon jó véleménnyel vannak, köszönhetően annak, hogy a gyerkőc mindig lépést tart a vontatókerékpárral, és nem kell egyedül közlekednie. A gyámok a gyermek tartózkodási helyét is teljes mértékben ellenőrizhetik. Kiváló választás mindenkinek, aki szereti a hosszú túrákat, és nem akarja feladni hobbiját a gyerek kedvéért. A lyukakat leginkább akkor ajánljuk, amikor a gyermek már idősebb.Olvass tovább összeomlás