Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Mire használhatók a kerékpár utánfutók?

kerékpár-utánfutó praktikus kiegészítők, amelyek egyre népszerűbbek. Ez egy nagyszerű megoldás minden szülő számára, aki kényelmes utazást szeretne biztosítani gyermekének. Az ilyen típusú kütyük még élvezetesebbé teszik a több mérföld utazást gyermekével. A kerékpár utánfutók lehetővé teszik a kisgyermek számára, hogy fekvő vagy ülő pozíciót vegyen fel, így az utazás során szunyókálhat vagy akár játszhat kedvenc játékaival. További előny a biztonsági garancia. Ez annak köszönhető, hogy maga az utánfutó sokkal közelebb van a talajhoz, mint például a csomagtartóra erősített autósülés. Következésképpen, ha baleset vagy felborulás történt, a kisgyermek nem lesz kitéve semmilyen különösebb sérülésnek.

Milyen gyerekeknek szánt kerékpár utánfutók találhatók kínálatunkban?

Az általunk kínált gyermek kerékpár utánfutók a nehéz időjárási körülmények ellen is védelmet nyújtanak. Ha lovaglás közben elkezd esni az eső vagy hó, nem kell attól tartanod, hogy kisgyermeked ruhája elázik. Emellett hatékony védelemre számíthat a napsugárzás ellen. Ez különösen fontos a nyári túrák során, amelyek akár több óráig is eltarthatnak. A kínálatunkban kapható kerékpárkocsik speciális szövetből és hálóból készült huzattal rendelkeznek, ami jó légáramlást és légáteresztő képességet jelent még a legmelegebb napokon is. Egyes modellek UV-szűrővel védett oldalablakokkal is fel vannak szerelve. Mi különbözteti meg még a kínálatunkban megtalálható pótkocsikat?

Jó minőség

A kínálatunkban található termékek a legjobb megoldást jelentik az igényes szülők számára, akik kisgyermekük biztonságát és kényelmét helyezik előtérbe. Minden kerékpárutánfutót szilárd kidolgozás jellemzi, melynek köszönhetően kiválóan alkalmas különféle felületeken való közlekedésre. Nagy előnye az erős és strapabíró felépítés, a nagy teherbírás és a kiváló minőségű alumíniumból készült összekötő elemek (csövek és zsanérok). Egyes modellek párnázott felfüggesztéssel is rendelkeznek, aminek köszönhetően a gyermek még egyenetlen felületen is kényelmesen érzi magát. Minden gyermekkerékpár utánfutó tanúsítvánnyal és teszteléssel rendelkezik, hogy megfeleljen az ASTM F1975-09 követelményeinek.

A legmagasabb szintű biztonság

A kocsik biztonságát nem csak a felépítésük és a talajtól való kis távolságuk tükrözi, hanem a kiegészítő elemek is. Az általunk kínált modellek 5 pontos biztonsági övvel vannak felszerelve, aminek köszönhetően a gyerkőc vezetés közben a megfelelő módon van bekötve, és minimálisra csökken a leesés veszélye. A kerékpár-utánfutók az utasülés dőlésszögének nagyon pontos beállítását is lehetővé teszik. A teljes UV ablakok azt jelentik, hogy a kisgyermek biztonságosan megfigyelheti a környezetet még a legmelegebb napokon is. A berendezések egy része állítható napellenzővel és színezett ablakokkal rendelkezik.

Egyszerű használat

Minden szülő értékeli az összeszerelés funkcionalitását és gyorsaságát. A kínálatunkban megtalálható összes kerékpárutánfutó sokoldalú termék, amely szó szerint pillanatok alatt babakocsivá alakítható, ami a kiegészítő első kerékkel ellátott felszereltségnek köszönhető. Ezért ideális megoldás a kerékpározás, futás és hosszú séták szerelmeseinek. Egy másik fontos előny a gyors összeszerelés lehetősége. A kompakt méret azt jelenti, hogy az utánfutó használaton kívül nem foglal sok helyet, és lapos alakú. A kerekek húzórendszerrel vannak felszerelve. Ezért ezek eltávolításához elegendő egy gombot megnyomni. A kerékpár utánfutó egy könnyen eltávolítható vonórúddal is rendelkezik.

Mi különbözteti meg még a gyermek kerékpár utánfutókat kínálatunktól?

Az általunk kínált modellek másik előnye, hogy párnázott üléssel vannak felszerelve. Ennek köszönhetően az utazás során a gyerkőc úgy érezheti magát, mint egy igazi királyi ágyon. Mindemellett praktikus extrákra számíthatnak a szülők, mint például a sisaktartó rekesz, a csomagháló és a könnyű kampó, valamint a megnövelt kopásállóság, amikor az utánfutó eleje a talajon támaszkodik. A gyerekeknek szánt kerékpár-utánfutók különböző árváltozatokban, haladóbb és kevésbé fejlett változatban készülnek, hogy minden szülő megtalálja a számára megfelelő példányt.

Kerékpár utánfutó háziállatok és csomagok számára

A kerékpározás szerelmesei utánfutót is használnak négylábú kedvenceik szállítására. Az ilyen típusú modellek padlója kivehető, így könnyen tisztán tarthatja őket. A hálószerű anyagból készült ablakok biztosítják, hogy a kedvenc mindig friss levegőhöz jusson. Ezen kívül kerékpár utánfutók állnak rendelkezésre a kerékpározás szerelmesei számára, akiknek helyre van szükségük a szállított felszerelések számára. A burkolatnak köszönhetően minden szerszám hatékonyan védett a negatív időjárási viszonyokkal szemben. A babakocsi felépítése stabillá teszi az utazást és nem okoz komolyabb nehézségeket. Meghívjuk Önt is, hogy ismerkedjen meg a " pótkocsi tartozékok és alkatrészek " kategória termékeivel.Olvass tovább összeomlás