Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
Egy tudni Szűrő

Milyenek a jó kerékpárcsengők?

A városban való mozgás során a kerékpárosok gyakran kénytelenek jelezni jelenlétüket a többi közlekedő felé. Erre a célra kerékpárcsengőt használnak . Ez is a kétkerekű felszerelés egyik kötelező kelléke, csakúgy világítás , amely szintén megtalálható kínálatunkban. A megfelelő hangjelzés biztosítja a járművezető és a gyalogosok biztonságát. A csengőt a kormányra kell felszerelni, hogy a kerékpáros könnyen hozzáférhessen, és bármikor használni tudja, amikor arra szükség van. Egy adott modell kiválasztásakor többek között a következőket kell követnie mely helyeken használunk leggyakrabban kétkerekűt és mekkora ott a forgalom intenzitása. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a kerékpárcsengő is divatos kiegészítő, amely nagyban befolyásolja esztétikai értékét.

Milyen csengőhangokat talál kínálatunkban?

Ennek a tartozéknak a vásárlásakor néhány dolgot szem előtt kell tartani. Az egyik legfontosabb maga a hang. A hatályos szabályozás szerint nem lehet túl hangos vagy ijesztő, mert a figyelmeztetni kívánt személy túl heves reakcióját eredményezheti. Ez a funkció bizonyos mértékig átfedésben van az autókürt funkciójával. A kerékpárcsengőt leggyakrabban akkor használják, ha gyalogosok vagy más kerékpárosok vannak úton, és azt szeretnénk, hogy félreálljanak. A jelzést arra is használják, hogy tájékoztassák a többi kerékpárost az előzési szándékról. Ne felejtse el azonban érzékenyen és mérsékelten használni a csengőt, különösen, ha olyan járdán halad, ahol a gyalogosok elsőbbséget élveznek. Milyen modellek érhetők el kínálatunkban?

Csengő típusú csengő

Ez messze a legnépszerűbb változat, amely évek óta népszerű. Ez kétségtelenül a csengő kis méretének, az egyszerű összeszerelésnek, valamint a minták és színek változatosságának köszönhető. Beszerelés után más elemek, például tükör vagy pulzusmérő is könnyedén elférnek a kormányon. A legolcsóbb modellek ára 10 PLN - egy ilyen kerékpárcsengő a kormányon nem terheli túl az otthoni költségvetést. Kínálatunkban szerepel többek között strapabíró acélból készült változatok, melyeket szilárdság és tartósság jellemez. Ami magát a hangzást illeti, egységes és meglehetősen halk, így előfordulhat, hogy nem talál elég figyelmet magára - különösen zsúfolt és zajos helyeken.

Csengő kopogtatóval

Az ilyen típusú kiegészítők is nagyon népszerűek, és a fent leírt gong modellekkel ellentétben jobb hangminőséggel rendelkeznek. A jelzés kettős, amivel hatékonyabban jelezheti jelenlétét. Ezért kiváló választás, ha gyakran autózunk, például egy zsúfolt városi parkban. Érdemes megjegyezni, hogy a hang hangos, de nem éles, ennek köszönhetően a leírt kerékpárcsengők megfelelnek a vonatkozó törvényi előírásoknak. Arra viszont fel kell készülni, hogy ez a kiegészítő valamivel több helyet foglal majd el a kormányon, ami a nagyobb méreteknek köszönhető - a gonghoz képest. Megfizethető, a leírt változatok enyhén élesztőek, de még mindig nem nagy kiadás.

Elektromos kerékpár csengő

Az ilyen modelleket olyan emberek számára hozták létre, akik a modern szerkentyűket részesítik előnyben. Ilyenkor például egy dallam szólal meg a klasszikus jel helyett. Kínálatunkban 90 decibeles elektromos kerékpárcsengő található. Hang kibocsátásához csak nyomja meg a gombot. A harangok elemekkel vannak felszerelve, és univerzális szilikontartóval vannak felszerelve. Az egész vízálló műanyagból készült, amely a tartósságával tűnik ki. Az általunk kínált termékek kicsik, így minden kormányon biztosan elférnek.

További információk a csengőhangokról

Színek és minták széles választékát kínáljuk, melynek köszönhetően férfiak és nők egyaránt biztosan találnak maguknak megfelelő modellt. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak az időtlen, minimalista harangok fekete, szürke és fémes árnyalatokban. Azok, akik szeretnék egy kicsit felpezsdíteni kétkerekűjük megjelenését, választhatják a növényi, állati és geometrikus motívumokkal díszített változatokat. Emellett kínálunk vicces szimbólumokkal és művészi kiadású példányokat is.

Bicikli csengő

kerékpárcsengő olyan tartozék, amelynek mindenképp előkelő helyen kell lennie a szükséges kerékpártartozékok listáján – lehetővé teszi, hogy hatékonyan tájékoztasd vagy figyelmeztesd a többi közlekedőt jelenlétedről. Kínálatunkban minőségi kerékpárcsengők széles választéka található!

Kerékpár csengő = biztonság az első

A kerékpárcsengő olyan termék, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen növelje a biztonságot az útvonalon - mind a kerékpáros, mind a többi ember számára. Érdemes tudni, hogy nem csak egy hasznos kiegészítőt érdemes birtokolni, hanem olyan terméket is, amiért pénzbírsággal sújtjuk. Városi térben szükség van egy csengőre, amely értesíti és figyelmezteti a többi járművezetőt vagy gyalogost a közeledő kerékpárról.

Kerékpárcsengők széles választéka

Szerencsére nem nehéz megtalálni az Önnek legmegfelelőbb kerékpárcsengőt. Kínálatunkban modellek egész sorát találja, mind megjelenésében, mind működési módjában változatos. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a klasszikus, mind a manuális kerékpárcsengők , mind a modern elektromos kerékpárcsengők .

Termékeinket sokféle szín és minta jellemzi, amelyek könnyen adaptálhatók az Ön ízléséhez. Klasszikus, fekete bicikliharangokat és modelleket találsz más, kicsit eredetibb színekben is.

Üzletünkben megtalálhatóak egyedi, stílusos mintákkal díszített bicikliharangok, valamint színes harangok gyermekbiciklihez állatokkal vagy mesefigurákkal.

A legjobb kerékpárcsengők a mikesport.hu oldalon

Színtől és mintától függetlenül kerékpárharangjainkat kiváló kidolgozás és nagy teljesítmény jellemzi - megbirkózik az utca nyüzsgésével, hatékonyan tájékoztatva a többi közlekedőt jelenlétünkről. A kerékpárcsengők erős, ütésálló és sérülésálló anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően tökéletesen tudják és hosszú ideig betöltik funkciójukat.

A kerékpárcsengő a szükséges kerékpáros bukósisakkal együtt egy olyan kombináció, amely nem csak a kellemes, de a teljesen biztonságos közlekedést is garantálja!

Olvass tovább összeomlás