Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Kerékpáros kesztyű)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Anyag
 • Kényelem
 • Vízálló
 • Értékcsökkenés
 • Szélálló
 • Vágás
Egy tudni Szűrő

A legjobb kerékpáros kesztyű amatőröknek és profiknak MIKESPORT

A MikeSPORT webáruházban megtalálja a legjobb gyártóktól a legjobb minőségű kerékpáros kesztyűket amatőröknek és profiknak, mint pl.CHIBA, 100%, Rogelli, Giro, Force, Seer, Shimano és supacaz. Kínálatunkban kerékpáros kesztyűk, kerékpáros kesztyűk,női kerékpáros kesztyű, téli kerékpáros kesztyű, kerékpáros kesztyű gyerekeknek éskerékpáros kesztyű gyerekeknek, hogy minden kerékpáros megtalálja a számára tökéletes megoldást.

Kerékpáros kesztyűink a legjobb anyagokból készülnek, mint például természetes vagy szintetikus bőr, neoprén, háló és poliészter, ami nemcsak a maximális kényelmet biztosítja lovaglás közben, hanem a termék hosszú élettartamát is. Minden kesztyű ujjain megerősítések és speciális töltet található, amely csökkenti a rezgéseket vezetés közben, és megvédi a kezet a horzsolásoktól és vágásoktól.

Választékunkban megtaláljakerékpáros kesztyű fényvisszaverőkkel, amelyek javítják a kerékpáros láthatóságát az úton, valamint zselével töltött kerékpáros kesztyűkkel, amelyek optimális tartást biztosítanak a kéznek a hosszú túrák során. mi is kínálunktéli kesztyűt GORE-TEX membránnal, mely kiváló védelmet nyújt eső és szél ellen, ami különösen fontos nehéz időjárási körülmények között.

Ajánlatunk tartalmazzakerékpáros kesztyű nőknekamelyek kifejezetten a kéz női anatómiájához is igazodnakkerékpáros kesztyű gyerekeknekamelyek optimális védelmet nyújtanak a kis kezek számára. Termékeinknek köszönhetően minden kerékpáros biztonságos és kényelmes utazást élvezhet.

A MikeSPORT webáruházban a legjobb minőségű kerékpáros kesztyűket kínáljuk, amelyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. Gyors szállítást és professzionális kiszolgálást biztosítunk, ezért arra biztatjuk, hogy válassza termékeinket és élvezze a maximális kényelmet kerékpározás közben!

Milyen anyagokat kell használni a kerékpáros kesztyűk gyártása során

A MikeSPORT webáruházban mindig a termékek legmagasabb minőségére koncentrálunk, ezért kerékpáros kesztyűink a legjobb anyagokból készülnek, amelyek garantálják a termék maximális kényelmét és tartósságát.

A kerékpáros kesztyűk gyártása során elsősorban szintetikus bőrt használnak, nem természetes. A szintetikus bőrnek számos előnye van, mint például a nedvességállóság, a könnyű tisztíthatóság, valamint a nagy szilárdság és tartósság. Ezenkívül rugalmasabb és jobban alkalmazkodik a kéz formájához, mint a természetes bőr. Sok gyártó neoprént is használ, amely rugalmas és alkalmazkodik a kéz formájához, miközben védelmet nyújt a szél és a hideg ellen.

A háló egy másik anyag, amelyet kerékpáros kesztyűk gyártásához használnak. Ez egy nagyon lélegző anyag, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését, és megakadályozza, hogy a kezed túlmelegedjenek egy hosszú utazás során. A poliészter olyan anyag, amelyet nagy szilárdság és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemez.

Webáruházunkban eső- és szélvédelmet biztosító GORE-TEX membránnal ellátott kerékpáros kesztyűket, valamint gél töltetű kesztyűket kínálunk, amelyek csökkentik a lovaglás közbeni rezgéseket és megakadályozzák a kézzsibbadást.

A kerékpáros kesztyű használatának előnyei lovaglás közben

A kerékpáros kesztyű minden kerékpáros számára az egyik legfontosabb ruhadarab. Használatuk nemcsak kényelmet és kényelmet biztosít vezetés közben, hanem számos egyéb előnyt is.

A kerékpáros kesztyű mindenekelőtt védelmet nyújt a horzsolások, vágások és a kézbőr sérülései ellen kerékpározás közben. Képesek minimalizálni a remegést és a rezgéseket is, amelyek a kezek zsibbadását okozhatják, különösen durva utakon való vezetéskor.

A kerékpáros kesztyűk a kormányon is jobb tapadást biztosítanak, ami növeli a kerékpár irányíthatóságát és javítja a közlekedésbiztonságot. Ezenkívül a fényvisszaverővel ellátott kerékpáros kesztyűk javítják a kerékpáros láthatóságát az úton, ami növeli biztonságát, különösen éjszakai vagy nehéz időjárási körülmények között.

A GORE-TEX membránnal ellátott kerékpáros kesztyűk esetében eső, szél és hideg elleni védelemre számíthat, ha nehéz időjárási körülmények között közlekedik. Másrészt a zselés töltetű kerékpáros kesztyűk optimális tartást biztosítanak a kéznek, és megakadályozzák a zsibbadást a hosszú túrák során.

Kerékpáros kesztyű hidegebb napokra: melyiket válasszam?

A hőmérséklet csökkenésekor érdemes a megfelelő kerékpáros kesztyűre vigyázni, amely meleget és védelmet nyújt kerékpározás közben. A MikeSPORT webáruházban számos fajta kerékpáros kesztyűt kínálunk a hidegebb napokra, melyek elérhetőek kínálatunkban.

A hidegebb napokra megfelelő kerékpáros kesztyű kiválasztásához több tényezőre is érdemes odafigyelni. Először is, a kesztyűknek olyan anyagokból kell készülniük, amelyek optimális védelmet nyújtanak a hideg és a szél ellen. Kínálatunkban neoprén, polár, softshell vagy GORE-TEX membránból készült téli kerékpáros kesztyűk találhatók, amelyek képesek melegen tartani és védeni a szél és a nedvesség ellen.

Egy másik fontos tényező a kesztyű megfelelő kitöltése. A MikeSPORT webáruházban zselés töltetű kerékpáros kesztyűket kínálunk, amelyek optimális tartást biztosítanak a kéznek, és megakadályozzák a zsibbadást a hosszú túrák során hideg időben. Kínálatunkban további hőszigetelést biztosító habszivacs vagy hőtöltésű kesztyűk is megtalálhatóak.

Miért érdemes kerékpáros kesztyűt venni a Mikesport üzletben?

 

Ha olyan kerékpáros kesztyűt keres, amely maximális kényelmet és védelmet biztosít lovaglás közben, a MikeSPORT webáruház a tökéletes hely az Ön számára.Gazdag kínálatunk, melyben több mint 600 kerékpáros kesztyű modellt talál, a legjobb választást kínálja a legjobb minőségű termékek közül.

Kínálatunkban megtalálja a megfelelő kerékpáros kesztyűt mindenfajta vezetés: szabadidőstől az MTB-n keresztül az országúti kerékpározásig. Sok márkájú kerékpáros kesztyűnk van, mint például a CHIBA, 100%, Rogelli, Giro, Force, Ziener, Shimano és Supacaz. Ez lehetővé teszi, hogy számos különböző modell közül válasszon igényeinek és preferenciáinak megfelelően.

A MikeSPORT webáruházban a minőségre és a kényelemre helyezzük a hangsúlyt. Kerékpáros kesztyűink a legjobb anyagokból készültek, amelyek védelmet nyújtanak a kopás, rezgés, hideg és nedvesség ellen. Ezen kívül kínálatunkban talál fényvisszaverővel ellátott kesztyűt is, amely növeli biztonságát az úton.

Webáruházként kényelmes és biztonságos online vásárlást is kínálunk otthonról való távozás nélkül. Garantáljuk a megrendelt termékek gyors kiszállítását, valamint az egyszerű és biztonságos visszaküldési folyamatot.

Látogasson el webáruházunkba és válassza ki magának a tökéletes kerékpáros kesztyűt. Bízzon az iparág szakértőiben, és élvezze a kényelmet és a védelmet kerékpározás közben. Meghívjuk Önt!

Olvass tovább összeomlás