Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Kerékpáros kesztyű)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Anyag
 • Kényelem
 • Vízálló
 • Kapacitás
 • Értékcsökkenés
 • Szélálló
 • Vágás
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros kesztyű és kesztyű

A kerékpározáshoz nem csak kiváló minőségű kerékpáros ruházatra van szükség. A kiegészítők és kiegészítők, például a kerékpáros kesztyűk szintén nagy jelentőséggel bírnak. Ez nemcsak egy tervezőeszköz, hanem mindenekelőtt a kerékpáros ruha eleme, amely hasznos értékeket tartalmaz. A kerékpáros kesztyűnek számos feladatot kell teljesítenie. Alapkivitelben védik a kezeket a fájdalmas tyúkszem ellen. Mi más? A kerékpáros kesztyű segít fenntartani az optimális testhőmérsékletet, és emellett felszívja az izzadságot. Ezért a száraz kezek nem csúsznak a kormánykerékre, így magabiztosan tudja tartani és irányítani kerékpárját.

Kerékpáros kesztyű - ajánlatunk

A Mike Sport kínálatában klasszikus egész éves kerékpáros kesztyű található, hosszú vagy rövid, valamint kiegészítő szigetelt téli kerékpáros kesztyű. Edzés közben a kezek melegek maradnak, és nincsenek kitéve kellemetlen fagyásoknak.

Javasoljuk, hogy böngésszen a férfiak és nők kategóriáiban. A férfi modellek női kerékpáros kesztyűje nemcsak színében, hanem méretében is különbözik egymástól. És bár minden modellnél lehetőség van a csukló magasságában történő beállításra, a férfi kerékpáros kesztyű nagyobb és szélesebb. Meghívjuk Önt, hogy vásároljon kerékpáros ruházatot, kiegészítőket és kütyüket amatőröknek és szakembereknek.

Kerékpáros kesztyű, elengedhetetlen kerékpáros kütyü

A kerékpáros kesztyűt nemcsak a tapasztalt kerékpárosok, hanem a „vasárnapi” kerékpárosok is szívesen választják. Miből származik? A kétkerekű járművek szerelmesei nagyra értékelik őket számos funkciójuk miatt:

 • maximális hőkomfortot biztosítanak és védik a testet a hipotermia ellen, ezért az őszi és téli kirándulásokhoz ajánlottak;

 • szilárd fogást tesz lehetővé a kormányon, és ezáltal biztonságosabb és teljesen ellenőrzött utazást tesz lehetővé;

 • védi a kezét a fájdalomtól és a hólyagoktól, lehetővé téve a hosszú órákig tartó lovaglást minden körülmények között;

 • Tökéletesen kiegészítik a stílust, lehetővé téve a nők és a férfiak számára, hogy bármely útvonalon kitűnjenek.

minden évszakban megtalálja a legjobb kerékpáros kesztyűt . Nekik köszönhetően még jobban élvezheti kerékpáros szenvedélyét!

Kerékpáros kesztyű nyárra és télre

A Mike SPORT kínálatában megtalálja a klasszikus, egész évszakos kerékpáros kesztyűket , hosszú vagy rövid, melyek tökéletesek a nyárra. A felhasznált anyag kiváló minősége azt jelenti, hogy elkerülheti a túlzott izzadást és maximális kényelmet érhet el vezetés közben. Javasoljuk továbbá a szigetelt téli kerékpáros kesztyűt is - a kezek melegek maradnak edzés közben, és nincsenek kitéve kellemetlen fagyásnak.

A kínált kerékpáros kesztyűk könnyű, vékony és nem korlátozó anyagokból készülnek. Hatékonyan távolítják el a nedvességet, miközben védenek a széltől és az esőtől. Rendkívül tartósak is, így hosszú évekig szolgálják majd!

Fogadjon modern kerékpáros kesztyűre

A Mike SPORT egy hatalmas választék és gondosan válogatott termékek. Ezért ajánljuk Önnek a legmodernebb kerékpáros kesztyűket, melyek ütéscsillapító funkcióval (gél, hab, EVA betét formájában vagy D30 technológiával) lettek ellátva. Ennek köszönhetően elkerüli a túlzott vibrációt, és kényelmes és biztonságos utazást élvezhet a legnagyobb egyenetlen felületeken is.

Kínálatunkban talál még zsebes kerékpáros kesztyűt , valamint víz- és szélállót. Válassz olyan megoldást, amely 100%-ban az Ön igényeihez és az Ön által preferált vezetési stílushoz igazodik!

Férfi és női kerékpáros kesztyű

Javasoljuk, hogy böngésszen a férfiak és nők kategóriái között. A női kerékpáros kesztyűk nemcsak színben, hanem méretben is különböznek a férfi modellektől. Bár minden modellnél van lehetőség a csukló magasságában állítani, a férfi kerékpáros kesztyűk nagyobbak és szélesebbek.

Az egyéni preferenciáktól függetlenül a Mike SPORT stílusos kerékpáros kesztyűket kínál nőknek és férfiaknak . A legújabb trendek alapján megalkotott, színekben és mintákban nagyon változatosak, megfelelnek a legigényesebb kerékpárosok elvárásainak és remekül néznek ki lovaglás közben!

Kínálatunkban gyerekeknek kerékpáros kesztyűk is szerepelnek , amelyek védik a kényes kezüket nehéz időjárási viszonyok között.

A legjobb kerékpáros kesztyűmárkák egy helyen

Függetlenül attól, hogy férfi vagy női kerékpáros kesztyűk iránt érdeklődik, azoknak a legjobb minőségűeknek kell lenniük. Ha a Mike SPORT-nál vásárol, biztos lehet benne, hogy a legjobbat fekteti be. Csak a legjobb márkák termékeit kínáljuk, mint például a Chiba, Deko Sport, Giro, Kaymaq, Rogelli és Shimano. Amikor ezt a márkás kerékpáros kesztyűt választja, egyszerre választja a tartósságot, a kényelmet és az esztétikát.

Meghívjuk Önt kerékpáros kesztyű vásárlására!

A Mike SPORT-nál különféle méretben, színben és funkcióban talál kerékpáros kesztyűket. A modern kesztyűk ilyen nagy választéka lehetővé teszi, hogy az év minden évszakához tökéletes és a különböző lovaglási stílusokhoz igazodó megoldásokat használja ki.

Meghívjuk Önt, hogy vásároljon kerékpáros ruházatot, kiegészítőket és kütyüket amatőrök és profik számára. Üzletünk más kategóriáiban is összegyűjtöttük azokat a legjobb megoldásokat, amelyek segítenek teljessé tenni álmai kerékpáros készletét. Ennek köszönhetően mindig jól érzi magát vezetés közben, és bármilyen útvonalon kitűnik!Olvass tovább összeomlás