Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Nem
  • Szín
  • Kényelem
  • Vízálló
  • Értékcsökkenés
Egy tudni Szűrő

Nyári kerékpáros kesztyű (rövid ujjak) - maximális kényelem és szilárd kormányfogás

nyárra szüksége lesz kerékpáros kesztyűre (rövid ujjak) . Ezek a hasznos kerékpáros kütyük minden kerékpáros attribútumai, akik értékelik a vezetés kényelmét.

Kínálatunkban olyan kesztyűket talál, amelyek stílusosan összefüggő ruhát varázsolnak sportruházatának egyéb elemeivel. Kerékpáros rövidnadrág , póló és jó kesztyű pontosan az, amire szüksége van a motorozáshoz!

Kényelmes modelleket kínálunk nyitott ujjakkal, amelyek nem akadályozzák az okostelefon használatát. Ezek a nyári kerékpáros kesztyűk (rövid ujjak) úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen megfeleljenek a kerékpárosok igényeinek!

Kerékpáros kesztyű nyárra (rövid ujjak) - kötelező darab minden kerékpáros!

A kínálatunkban található modellek határozottan növelik a kerékpározás örömét. Ez azért van, mert:

biztos tapadást biztosít a kormányon - a legtöbb modell esetében a belső rész csúszásmentes anyagokból készült. Éppen ezért a kesztyű viselése megkönnyíti a jármű irányítását;

kényelmesek és védenek az esetleges horzsolásoktól. A kezek védettek a szilikon betétnek köszönhetően.

A nyitott ujjú kesztyűk kiváló szellőzést is biztosítanak, aminek nagy jelentősége van - különösen, ha kint kicsit melegebb van.

Miben különbözik a nyári kerékpáros kesztyűink (rövid ujjak)?

Praktikus tervezésű, gondosan elkészített modellek széles választékát kínáljuk. Mindketten női kerékpáros kesztyűk nyáron (rövid ujjak) , valamint modellek férfiaknak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, pl. poliuretánból, nejlonból, poliészterből, valamint szilikon elemekkel is varrva. Míg felső héjuk lélegző anyagokból készült.

Válasszon nagyon sportos, kerékpárosok számára készült kesztyűt. Legyen még szórakoztatóbb a két keréken való lovaglás!

Melyek a legjobb anyagok a kerékpáros kesztyűkhez ?

A kerékpáros kesztyűk legjobb anyagai azok, amelyek kényelmet, légáteresztőt és tartósságot biztosítanak. Néhány népszerű anyag:

Neoprén: kiváló a hidegebb napokon, jól szigetel

Bőr: tartós, légáteresztő, jó fogást biztosít

Szintetikus anyagok: könnyű, légáteresztő, gyakran gyorsan száradó

Milyen méretű kerékpáros kesztyűt válasszunk?

A megfelelő méretű kerékpáros kesztyű kiválasztásához mérje meg a kezének kerületét közvetlenül az ujjak alatt, a hüvelykujj kivételével. Ezután hasonlítsa össze a méreteket a gyártó mérettáblázatával. A jól megválasztott méret biztosítja a kényelmet és a teljes mozgásszabadságot.

A kerékpáros kesztyű segíthet megelőzni a kézzsibbadást?

Igen, a kerékpáros kesztyűk segíthetnek megelőzni a kézzsibbadást, mivel párnázott tenyerük csökkenti a vibrációt és az idegek megterhelését.

Melyek a legjobb kerékpáros kesztyűk a nők számára?

A legjobb női kerékpáros kesztyűk azok, amelyek a női kéz anatómiájához vannak szabva, megfelelő vastagságú párnázattal rendelkeznek, jó tapadást és légáteresztő képességet biztosítanak. A mikesport webáruházban különféle márkákat találhat, mint például: chiba, giro, ziener vagy speaky.

Melyek a legjobb kerékpáros kesztyűk férfiaknak?

Csakúgy, mint a nők számára, a legjobb kerékpáros kesztyű a férfiak számára is legyen kézzel formált, kényelmes, légáteresztő és tartós. Nézze meg az olyan márkákat, mint: 100%, rockbros, supacaz vagy rogelli.

Hogyan kell ápolni a kerékpáros kesztyűt ?

A kesztyű jó állapotban tartása érdekében:

A kesztyűt kézzel mossa le langyos vízben, enyhe tisztítószerrel

Szárítsa meg a kesztyűt laposan, távol a közvetlen hőtől

Kerülje a napon történő szárítást, mert ez színfakulást okozhat

Megéri drágább kerékpáros kesztyűkbe fektetni ?

A drágább kerékpáros kesztyűkbe való befektetés a jobb minőségű anyagok, a nagyobb kényelem, a jobb illeszkedés és a hosszabb élettartam miatt megérheti. A kiváló minőségű kerékpáros kesztyűk jobb védelmet és támasztást is nyújthatnak a kezeknek, ami jobb vezetési teljesítményt eredményezhet. Érdemes odafigyelni az olyan márkákra, mint: force, deko vagy shimano kerékpáros kesztyűk , amelyek tartósságukról és kényelmükről ismertek.

További kérdések

Milyen kerékpáros kesztyűt válasszunk?

A kerékpáros kesztyű kiválasztása az Ön igényeitől és preferenciáitól függ. Érdemes odafigyelni:

Anyagválasztás: légáteresztő, tartós, vízálló

Bélés: csökkenti a vibrációt, megakadályozza a kéz zsibbadását

Illeszkedés: anatómiai, kényelmes, állítható

Milyen kerékpáros kesztyű a nyárra?

Nyárra érdemes rövid, könnyű, légáteresztő anyagú kerékpáros kesztyűt választani , amely biztosítja a kényelmet a forró napokon. A jobb szellőzést biztosító hálós kézháttal ellátott modellek jó választás.

Miért kerékpáros kesztyű ?

A kerékpáros kesztyűnek számos fontos funkciója van:

Kézvédelem horzsolások és sérülések ellen

Jobb kormányfogást biztosít

A kéz vibrációjának és terhelésének csökkentése

Kényelem és támogatás hosszú utakon

kerékpáros kesztyű méretét ?

A kéz kerületét közvetlenül az ujjak alatt mérve , hüvelykujj nélkül, kiválaszthatjuk a megfelelő méretű kerékpáros kesztyűt. Ezután összehasonlítjuk a méreteket a gyártó mérettáblázatával, hogy megtaláljuk a tökéletes illeszkedést.

Megéri kerékpáros kesztyűt venni ?

Igen, érdemes kerékpáros kesztyűt vásárolni, mert javítja a vezetési kényelmet, jobb fogást biztosít a kormánynak, védi a kezét a horzsolásoktól és sérülésektől, valamint csökkenti a kézre nehezedő rezgéseket és stresszt.

Chiba kesztyű és BioXCell technológia

a kerékpáros kesztyűk egyik vezető gyártója . Termékeik kiváló minőségű kidolgozásukról, kényelmükről és innovatív technológiájukról ismertek. Az egyik ilyen technológia a BioXCell, amely kiemelkedik a piacon, és hozzájárul a kivételes kényelemhez vezetés közben.

Miért olyan jó a BioXCell technológia?

A BioXCell technológia egy speciálisan tervezett, ergonomikus gélt használ, amelyet a kéz kulcsfontosságú területein helyeznek el az optimális párnázás és támogatás érdekében. Íme néhány ok, amiért a BioXCell technológia olyan jó:

Rezgéscsökkentés : A BioXCell zselés párnázás hatékonyan csillapítja a rezgéseket, minimálisra csökkentve a kéz fáradását egyenetlen terepen való lovaglás során.

Ergonómikus támogatás : A BioXCell technológia úgy támogatja a kezet, hogy csökkenti az idegekre nehezedő nyomást, és segít megelőzni a kézzsibbadást.

Továbbfejlesztett tapadás : A BioXCell zselés párnázás kiváló tapadást biztosít, ami szilárdabb fogást tesz lehetővé a kormányon, és nagyobb irányítást tesz lehetővé a kerékpár felett.

Légáteresztő : A BioXCell technológiával ellátott Chiba kesztyűk gyakran további szellőzőpanellel rendelkeznek, amelyek jobb levegőáramlást tesznek lehetővé, szárazon és hűvösen tartva a kezet.

Tartósság : A BioXCell technológiával ellátott Chiba kesztyűk kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a termék hosszú élettartamát.

Ha olyan kerékpáros kesztyűt keres, amely kivételes kényelmet és támogatást biztosít, fontolja meg a Chiba BioXCell technológiás modelljét. A párnázás és az ergonómia innovatív megközelítésének köszönhetően kezei védettek és ellazultak még a hosszú és megerőltető kerékpározások során is.

Olvass tovább összeomlás