Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Párnák és védők)
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Szín
  • Korcsoport
Egy tudni Szűrő

Kerékpárvédők – miért éri meg a felszerelésén?

Az extrém sportok gyakorlása eredendően összefügg a súlyos sérülések és bizonyos testrészek károsodásának kockázatával. Emiatt az ilyen típusú tevékenységek kedvelőinek jó minőségű kerékpárvédőket kell felszerelniük . Biztonsági szintünk közvetlenül attól függ, hogyan védjük magunkat. Kétkerekűvel nagyon dinamikusan változhat a helyzet, a megfelelően kiválasztott védőelemek sokszor életünket, egészségünket menthetik meg. Az ízületek különösen érzékenyek a sérülésekre, különösen a könyök-, boka-, csípő- és vállízületek. Ezenkívül figyeljen a csuklójára és a térdére. Egy jó kerékpárvédő kiküszöböli vagy legalábbis korlátozza az esés hatásait.

Milyen kerékpárvédők találhatók kínálatunkban?

A választékban különböző típusú védők találhatók, amelyeket felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt terveztek, akik gyakran utaznak szüleikkel. Az ilyen típusú termékek többsége rugalmas és puha anyagokból készül, amelyek az ősz során a felülettel érintkezve megkeményednek. Ennek köszönhetően a kerékpárvédők kényelmesen használhatók, és semmilyen módon nem befolyásolják magát az utazást. Ennek eredményeként tökéletesek rövid és hosszabb túrákhoz is. Egy másik fontos előny a jó légáteresztő képesség. Ez különösen fontos, ha páncélba, azaz testvédőbe szeretne beruházni. A belső védőelemek szilárdan a helyükön maradnak, ami teljes mozgásszabadságot jelent. Milyen MTB védők találhatók ebben a kategóriában?

Térdvédelem

Az ilyen típusú termékek védenek az 1. szintű hatásoktól. Nagy előnyük a könnyű felhelyezés és a sima csúszás. A külső réteg fokozott kopásállóságot mutat, a rugalmas szilikon szalaggal ellátott berendezés pedig a védőelemeket a helyén tartja. Előnyük a kis súly és a rugalmasság is. A hűtési minőség javítása érdekében egy speciális háló található a hátulján. Ezen kívül vannak kerékpárvédők második szintű védelemmel. Terepen és lejtőn is bizonyítani fognak.

Könyökvédelem

A könyök a térdéhez hasonló, vagy akár valamivel nagyobb mértékű sérülésnek van kitéve, mert átveszi a terhelések egy részét a kormányról. Kínálatunkban a védők rövidebb és hosszabb változatait is megtalálja, hogy mindenki saját ízlése szerint alakíthassa azokat. A speciális rugalmas hab használata azt jelenti, hogy semmilyen módon nem korlátozzák a mozgást. Előnyük a nagy szilárdság és a fokozott repedésállóság, még gyakori ütközések esetén is. A könnyű, de masszív konstrukció azt jelenti, hogy a könyökvédők viselése semmilyen módon nem rontja a lovaglás kényelmét. Olyan modelleket kínálunk, amelyek 1. és 2. szintű védelmet biztosítanak.

Testvédelem

A hát, különösen a gerinc hatékony védelme kulcsfontosságú a gyors vezetés szerelmesei számára. A klasszikus páncél ing formájú, amely védi a hátat, a vállat és a mellkast is. A hosszú ujjú modellek emellett védik a könyököket. Különböző évszakokhoz tervezett MTB védőket kínálunk . Mindegyikük jó légáteresztő képességgel és puha felülettel rendelkezik. Szuperkönnyű változatok is elérhetők a teljes mozgásszabadság érdekében. Az anyag, amelyből a védők készültek, alkalmazkodik a testhez, megkeményedik az ütközéskor és a lovaglás közbeni hajlításkor.

Csuklóvédelem

Azok az emberek, akiknek fontos a még nagyobb biztonság az extrém tevékenységek során, szintén beruházhatnak csuklóvédőbe. A gyakorlatban ezek a testrészek erősen ki vannak téve a sérüléseknek a borulás során. Az általunk kínált termékeket karcsú és jól illeszkedő kialakítás jellemzi, melynek köszönhetően kesztyű alatt és önállóan is viselhetők. Az ilyen típusú kerékpárvédők speciális panelekkel rendelkeznek, amelyek garantálják a jó levegőkeringést. Az erős ABS műanyagból készült hajlítható merevítő lemezek jelenléte további tartást biztosít. Meghívjuk Önt is, hogy ismerkedjen meg a kerékpáros sisakok választékával , amelyek a kerékpárosok biztonságát befolyásoló egyik legfontosabb elem.Olvass tovább összeomlás