Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Szín
  • Anyag
  • Vízálló
  • Szélálló
  • A cipő típusa
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros cipőhuzatok

Fektetett a csúcskategóriás kerékpáros cipőkbe? Győződjön meg arról, hogy több évszakon át jó állapotban vannak. A tisztítás és a megfelelő cipőápolás elengedhetetlen, de a cipőhuzatok is hasznosak. Legfontosabb feladata mindenekelőtt a cipő belsejének védelme a kellemetlen kavicsok, iszap, homok vagy szennyeződések talajba kerülése ellen. Tudjuk, hogy a cipőben még enyhe nyomás is jelentősen csökkentheti az edzés kényelmét, valamint teljesítményt is jelenthet. Ezért jó ötlet a kerékpárvédő, tökéletes minden körülmények között történő vezetésre.

A megfelelően felszerelt kerékpáros ruházat fontos eleme az új szezon kezdetének. Ha azonban kétkerekűvel jár, függetlenül az időjárástól és az évszaktól, válasszon esőcsizmát olyan cipőhöz, amely jó védelmet nyújt a nedvesség és a szél ellen. A száraz láb és a zokni nemcsak kényelmes, de jól is érzi magát edzés közben. Télen vezetni? Ne hagyjon fel hobbival csak az alacsony hőmérséklet miatt. A hőaktív kerékpáros ruházat és cipőmelegítő akkor is elvégzi a munkát, ha a higany nulla alá csökken.

Minden időjárási védelem

A kerékpározás szerelmeseinek gyakran szembe kell nézniük azokkal a viszontagságokkal, amelyek az útvonalon rájuk várnak. Leggyakrabban változó, igényes és kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt alakulnak ki. Az erős szél, eső vagy hó gyakorlatilag megnehezítheti vagy akár kényelmetlenné is teheti a tervezett útvonal teljesítését. Ha azonban megfelelően felkészülünk a túrára, még az alacsony hőmérséklet, szitálás vagy sár sem befolyásolja hátrányosan a kerékpáros edzéssel való elégedettséget. A cipőhuzatok speciális védő kerékpártartozékok - a víz, nedvesség, hideg és sár hatásának leginkább kitett kerékpáros felszerelés részét képezik. A kerékpáros cipők kiváló minőségű huzatainak köszönhetően esőben vagy télen túrázhat, valamint hegyikerékpáros kirándulásra indulhat patakokon keresztül.

A cipőhuzat típusai

Kínálatunkban minőségi kerékpáros cipőhuzatokat talál. A modellek széles választéka megkönnyíti, hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő terméket. Kínálatunkban megtalálhatóak mind az országúti, mind az MTB cipőhuzatok, valamint a túracipőkhöz való kerékpárhuzatok. Az ilyen típusú csizmák mindegyikét sajátos tulajdonságok és konstrukciós részletek jellemzik. Ennek köszönhetően tökéletesen passzolnak az adott típusú kerékpáros lábbelihez.

Az üzletünkben kapható modellek cipők esővédőre és cipő melegítőkre oszthatók, tökéletesek a hidegebb napokra. A tépőzáras párnák csak a cipők felső részét fedik le, a modellek pedig a teljes felületet a bokáig.

Kiváló minőségű és megbízható védelem

Az üzletünkben kapható protektorok magas funkcionalitását és hatékonyságát elsősorban a kiváló kidolgozásuk garantálja. MTB, országúti vagy túracipők huzatai precízen és körültekintően készülnek, hogy a legfontosabb funkciójukat száz százalékban betölthessék, miközben a használat teljes kényelmét biztosítják. A kerékpáros cipőhuzatok vízálló, szélálló és légáteresztő anyagból készülnek. Ennek köszönhetően hőkomfortot és nedvesség elleni védelmet, valamint megfelelő légáramlást biztosítanak a lábnak. Az általunk kínált modellek a lábujjak és a sarok területén további megerősítésekkel és praktikus állítható tépőzárral vagy hengerrel vannak felszerelve.

Sokféle védekezési mód

Üzletünkben egyedi kategóriájú kerékpáros cipő huzatokat talál, amelyek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek. Férfi és női kerékpáros cipőhöz egyaránt kínálunk modelleket, többféle méretben és színben; fényvisszaverő elemekkel ellátva, ezzel is növelve az Ön biztonságát az útvonalon!

Olvass tovább összeomlás