Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Kerékpáros kabátok)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Welt
 • Anyag
 • Vízálló
 • Szélálló
 • Vágás
 • Kapucni
 • Ragasztott varratok
 • Bélés
 • A cipzár hossza
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros kabátok

Online áruházunkban 3 féle biciklis dzsekit találsz:

Ha a hideg télben sem szeretne lemondani a kerékpározásról, jó döntés a kerékpáros kabát vásárlása – ezt jól tudják a profi kerékpárosok, akik az időjárási körülményektől függetlenül betartják az edzéstervet. Hosszabb útvonalra indulva fel kell készülniük az esetleges csapadékra vagy szélre – olyan tényezőkre, amelyek jelentősen csökkentik a vezetési kényelmet és negatívan befolyásolják a közérzetet. Felelősségteljes sportolóként ne feledje, hogy a kerékpáros kabát a kerékpáros stílus egyik alapvető eleme. Jó minőségű anyagokból készülnek, szellőzőpanelekkel kell ellátni, és jól elvezetik a nedvességet a külső rétegekbe.

Ezért üzletünk ebbe a kategóriájába a legjobb minőségű kerékpáros kabátokat gyűjtöttük össze. Lehetővé teszik a vezetés maximális kényelmét és biztonságát, az uralkodó körülményektől függetlenül. Tekintse meg a rendelkezésre álló kerékpáros kabátokat, és válasszon olyat, amely nemcsak a hatékony edzést szolgálja, hanem a jó közérzetét is.

A legjobb anyagokból készült kerékpáros kabátok

A kerékpáros kabátnak jó minőségű anyagokból kell készülnie, és szellőzőpanellel kell ellátnia, amely lehetővé teszi a nedvesség tökéletes elszállítását a külső rétegekbe. Ezért kínálunk kerékpáros ruházatot a legjobb szintetikus anyagokból, mint például poliészter, nylon és elasztán. Nemcsak megfelelő hőkomfortot biztosítanak Önnek, hanem védelmet nyújtanak az időjárási viszonyok negatív hatásai ellen is.

Téli napokra szigetelt, pl. mikropolárú kerékpáros kabátokat ajánlunk, amelyek hatékonyan felmelegítenek a legalacsonyabb hőmérsékleten való lovaglás közben, ugyanakkor elkerülik a túlzott izzadást, így növelik az edzések vagy kirándulások kényelmét és biztonságát.

Kerékpáros esőkabátok, téli kabátok és széldzsekik

Az elérhető modellek között találsz kerékpáros széldzsekit, melynek fő feladata a széllökések elleni védekezés, illetve kerékpáros esőkabátot. Az utóbbiak membránnal rendelkeznek - egy réteg, amely vízálló. Az alacsony hőmérsékleten is edzők számára szigetelt, de könnyű téli kerékpáros kabátokat ajánlunk, melyek a harmadik ruharéteg.

Kötelező termék, amivel minden kerékpárosnak rendelkeznie kell, a szélálló kerékpáros kabát, közismert nevén széldzseki. Egy ilyen kerékpáros kabátot mindig vihetünk magunkkal, mert kis helyet foglal, és összehajtva is elfér a kézben, így egy kerékpáros mez vagy pulóver gyakorlatilag minden zsebébe könnyedén beletehetjük.

Kerékpárhoz fényvisszaverő kabátot is ajánlunk. Nekik köszönhetően sötétedés után is edzhet, és így maximális biztonságot nyújthat vezetés közben.

Állítsa be a kerékpáros kabát funkcióit és paramétereit igényeinek megfelelően

Minden kerékpárosnak más-más igényei vannak, ezért gondoskodtunk arról, hogy kerékpáros kabátok széles választékával rendelkezzen. A rendelkezésre álló modellek között megtalálható többek között:

kerékpáros dzsekik különböző számú zsebbel, beleértve a cipzárosakat is, amelyekben biztonságosan tárolhatja kulcsait, pénztárcáját és egyéb értékeit;
különböző szabású kerékpáros dzsekik - testhez illeszkedően és lazábban (egyik sem korlátozza a mozgást, és mindegyik maximális kényelmet biztosít);
Kerékpáros dzsekik kapucnival vagy anélkül;
kerékpáros kabátok teljes hosszúságú cipzárral vagy anélkül.

Ebben a kategóriában különféle méretű kerékpáros kabátokat is talál. XS-től 7XL-ig terjedő modelleket ajánlunk. Nemre, korra és súlyra való tekintet nélkül mindenki megtalálja a megfelelő felsőruházatot. Gyerekeknek is ajánljuk a kerékpáros kabátot. Dedikált megoldások a legfiatalabb kerékpárosok számára, akiknek maximális kényelemre van szükségük kerékpározás közben.

Női és férfi kerékpáros kabát modern dizájnnal

A kényelem és a biztonság azonban nem minden. A legtöbb kerékpáros és kerékpáros számára a stílus is fontos, ami lehetővé teszi számukra, hogy kitűnjenek az útvonalon és jól érezzék magukat vezetés közben. Éppen ezért a Mike SPORT kínálatában csak a legmodernebb férfi és női kerékpáros kabátokat találja meg elegáns dizájnnal és különböző stílusokkal.

Az eredeti megoldások kedvelőinek ajánljuk az egyszínű, valamint a többszínű kerékpáros kabátokat. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a különböző mintákat és dekorációkat, amelyek vonzóak az igényes vásárlók számára. Klasszikus és nem szabványos kerékpáros kabátokat ajánlunk, divatos és kevésbé népszerű. Egyéni preferenciáitól függetlenül mindenkinek lehetősége lesz itt megtalálni a számára megfelelőt.

Kerékpáros kabátok a legjobb gyártóktól

A kerékpáros ruházatot az edzés intenzitása és jellege szerint kell kiválasztani. Itt fontosak a személyes preferenciák - aerodinamikai szempontból fontos a kabát szabása és illeszkedésének mértéke, ezért az igényes felhasználók elvárásainak kielégítése érdekében neves gyártók márkás kerékpáros kabátjait kínáljuk. Ajánljuk a Rogelli, Kaymaq, Force, 100% és más neves gyártókat. Ennek köszönhetően tudja, hogy a legjobb minőségű k-be fektet sporttáskák. Rendkívül kedvező áron kaphatók - kérjük, tekintse meg a teljes kínálatot, és eredményes vásárlást kívánunk!

A széles termékválaszték gondoskodik arról, hogy üzletünkben mindenki találjon kedvére valót. Javasoljuk továbbá, hogy ismerkedjen meg kerékpár-tartozékainkkal is, amelyek jelentősen növelik a kerékpározás kényelmét és biztonságát!

  Olvass tovább összeomlás