Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Welt
 • Anyag
 • Vízálló
 • Szélálló
 • Vágás
 • Kapucni
 • Ragasztott varratok
 • Bélés
 • A cipzár hossza
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros esőkabátok

A funkcionális kerékpáros ruházat minden utazás vagy edzés alapja. Az időjárás kiszámíthatatlan lehet, ezért minden kerékpárosnak szüksége lesz egy könnyű, esőálló kerékpáros kabátra, amely elrejthető egy táskában, táskában vagy hátizsákban. Választékunkban mindenki számára vonzó és funkcionális kerékpáros kabátokat talál. Kínálunk stílusos és a női női esőkabát alakjára szabott, valamint kényelmes és praktikus férfimodelleket. Nem csak vízállóak és alkalmasak fizikai megterhelésre, hanem vonzó megjelenést is szem előtt tartva tervezték, így itt biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő kabátot.

Esőkabát női és férfi kerékpárhoz

Különféle kerékpáros esőkabátokat is kínálunk nőknek és férfiaknak. Egyaránt ajánljuk a normál felsőruházatként hordott állandó kabátokat, valamint a felcsavart kabátokat, amelyek kellően kényelmesek ahhoz, hogy könnyen tárolhassuk, például egy kerékpáros mez zsebében.

Milyen kerékpáros esőkabát?

Minden kerékpáros esőkabátnak hatékonyan kell védenie az esőtől, nedvességtől és egyéb kedvezőtlen időjárási körülményektől, ezért a Mike SPORT-nál csak a legjobb minőségű megoldásokat gyűjtöttük össze a neves gyártóktól. Különféle méretű kerékpáros esőkabátokat találsz , melyek testalkatodhoz (XS-től 4XL-ig ajánljuk) és egyéni igényekhez igazíthatók. A méreten kívül mit kell figyelembe venni, ha ilyen típusú esőruházatot vásárol kerékpárjához?

Esőálló anyag

Az anyag, amelyből a kerékpáros esőkabát készül, a legnagyobb jelentőséggel bír. A legjobb, ha szintetikus anyagokat, például softshell-t vagy neoshellt választunk, amelyek a legmagasabb kényelmet nyújtják vezetés közben. Egyrészt lehetővé teszik az optimális hőkomfort elérését, másrészt védenek az esőtől és a széltől.

Ebben a kategóriában olyan kerékpáros esőkabátokat talál , amelyek hatékonyan védenek a legnehezebb időjárási viszonyokkal szemben. Légáteresztő modelleket is kínálunk, amelyek elvezetik a felesleges nedvességet, és így védenek a túlzott izzadástól. Ez lehetővé teszi, hogy hatékony edzést végezzen anélkül, hogy aggódnia kellene egészsége vagy kényelme miatt, miközben leküzdi a legnehezebb utakat.

A sport esőkabát szabása

A sport esőkabátok szabása eltérő lehet. Az Ön rendelkezésére állnak a professzionális kerékpárosok körében a legnépszerűbbek, ezért a test formájához is igazodtak, és ingyenesek, tökéletesek a hosszú távú kerékpáros kirándulásokhoz.

A legfontosabb, hogy olyan esőkabátot válasszunk, amely nem korlátozza a mozgást és teljes szabadságot ad lovaglás közben. Ez óriási hatással van az edzés nagy hatékonyságára, és lehetővé teszi, hogy maximálisan élvezze szenvedélyének gyakorlását. Tekintse meg a legjobb minőségű megoldásokat, és válassza ki a megfelelő szabásúakat az Ön igényei szerint!

További előnyök

Ha a tökéletes esőkabátot szeretné kiválasztani kerékpárjához, többféle kiegészítő megoldás közül választhat. Itt többek között a következőkről beszélünk:

 • heveder, aminek köszönhetően a kerékpár esőkabátja nem gurul fel a következő kilométereken;

 • motorháztető, amely további esővédelmet biztosít és növeli a vezetési kényelmet;

 • cipzár, aminek köszönhetően a sport esőkabátot teljes hosszában ki tudod majd nyitni.

Tűnjön ki az ösvényen ezzel a stílusos kerékpáros esőkabáttal!

férfi vagy női kerékpáros esőkabát érdekli , ebben a kategóriában minden igényt kielégítő stílusú ruhát talál. Eredeti, modern dizájnú kabátokat ajánlunk, melyek sokféle színben és mintázatban kaphatók. Vásárolhat vízálló, légáteresztő kabátokat, amelyek lehetővé teszik, hogy kitűnjön az útvonalon.

Csak a legjobb márkájú kerékpáros ruházat esőre

Ha biztos akar lenni abban, hogy a legjobb kerékpáros esőkabátba fektet be , válasszon egy bevált gyártót. Ebben a kategóriában a legjobb márkák felsőruházatát gyűjtöttük össze: Basil, Deko Sport, Fastrider, Giro, Rogelli és még sok más. Ennek köszönhetően a legjobb anyagokból készült kabátokat vásárol, ugyanakkor olyanokat, amelyek minden körülmények között maximális kényelmet és vezetési biztonságot nyújtanak Önnek.

Válaszd ki a legjobb sport esőkabátokat!

Érdekel egy könnyű kerékpáros esőkabát? Vagy esetleg esőkabát kerékpárhoz ? Egyéni preferenciáktól függetlenül üzletünkben biztosan talál majd magának valamit - nagyon széles választékot állítottunk össze, és gondoskodtunk a termékek gondos kiválasztásáról. Ügyfeleinknek csak a legjobb kerékpáros esőkabátokat tudjuk ajánlani, amelyeknek köszönhetően minden körülmények között élvezhetik a lovaglás kényelmét és biztonságát.

Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg a Mike SPORT kerékpáros ruházati és kerékpáros cipők ajánlatát. Hozzáférést biztosítunk a legjobb megoldásokhoz, amelyeket a kétkerekűek minden szerelmese értékel!Olvass tovább összeomlás