Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros sapka napellenzővel - divatos, praktikus és a sportos stílust hangsúlyozva!

Ha már elkészített egy formát és egy járművet a kerékpáros szezonra, akkor itt az ideje, hogy egy kényelmes és funkcionális öltözéket készítsen. Rövidnadrág, kerékpáros cipő, sisak, pulóver és termofehérnemű nem minden, amire emlékeznie kell. Ahhoz, hogy minden időjárási körülményre fel tudjon készülni, szüksége lesz egy megbízható , napellenzővel ellátott kerékpáros sapkára . Az ilyen ruhaelem a vadonban síelő, versenyeken induló és hobbiként kerékpározást gyakorló kerékpáros attribútuma.

Ajánlatunk a két keréken való közlekedés szerelmeseinek széles körét szólítja meg. Itt pontosan azt a modellt találja, amit keres – élénk vagy visszafogott színekben, kellemes tapintású anyagokkal és gondosan elkészítve. Ismerje meg kínálatunkat, és válasszon olyan modellt, amely minden elvárásnak megfelel, stílusához illő!

Kerékpáros sapka napellenzővel - szükséges a kerékpáros felszerelésében

Az öltözék rendkívül fontos a sportolás közbeni kényelem szempontjából, ezért ügyeljen minden részletre, és válassza ki a megfelelő sapkát. Ha nem rajong a kendőért, válasszon kerékpáros sapkát . Egy ilyen ruhadarab az öltözéked jellegzetes akcentusa lesz, de nem csak.

  • a nyári napellenzővel ellátott kerékpársapka - szemüveggel együtt védelmet nyújt a nap vakító sugarai ellen. Ennek köszönhetően jobban megfigyelheti majd a helyzetet az útvonalon.

  • Az ilyen kalapok védenek a túlmelegedés és az intenzív napfény ellen.

  • A napellenzővel ellátott kerékpáros sapka is segít kordában tartani a hajat, amely zavarhatja az utazás során.

Mi a legjobb baseballsapka kerékpárhoz?

Egy ilyen fejfedő fontos eleme a kerékpáros öltözékének, ezért érdemes modellbe fektetni:

  • amely intenzív, szemet gyönyörködtető színnel vagy jellegzetes árnyalatú részletekkel rendelkezik - egy ilyen kalap láthatóbbá teszi az útvonalon, és ezáltal növeli biztonságát az úton,

  • amely úgy készült, hogy ne csípje be viseléskor - ilyenek a gumis szalaggal felszerelt kerékpárok napellenzős sapkái,

  • amely kiváló minőségű anyagokból készült - a sapka sok kerékpáros utazás során elkíséri Önt, ezért olyan modellt válasszon, amely rendkívül gondosan készült.

Üzletünkben olyan kalapokat talál, amelyek megfelelnek ezeknek a feltételeknek. Ez vonatkozik a biciklis kötszerre is, amely a fej kerületéhez igazítható.

Mitől tűnnek ki a kínálatunkban található baseballsapkák?

Termékeink minőségét és kivitelezését illetően kompromisszumok nélküli megközelítést alkalmazunk, ezért kerékpáros sapkákat csak a legfelső polcról talál. Ezek a praktikus fejfedők elférnek az útra vitt hátizsákodban, így bármikor felveheted a sapkát, ha változik az időjárás.

A baseballsapka nem csak akkor működik jól, ha kint süt a nap. Rossz időben is hasznos lesz, és megvédi a fejét a széllökésektől.

Kerékpáros sapkák a legjobb gyártóktól

Olyan márkák sapkáit kínáljuk, amelyek a kerékpárosok és a sportolók körében elismertségre tettek szert. Itt a Rogelli, Force, RockBros, Giro vagy Apis fejfedőit találja. Kialakításuk során a lehető legnagyobb közúti kényelem szem előtt tartásával készültek, ezen márkák modelljeit pedig minden részletében finomították. A legigényesebb kerékpárosok elvárásainak is megfelelnek!

Funkcionális kerékpáros sapkák napellenzővel

Aggódsz, hogy a választott huzat nem passzol a fejedhez? Kíváncsi vagy, hogy a kalap túl melegen tart-e? A sportfejfedők gyártói minderre gondoltak. Könnyű anyagokból készültek, amelyek optimális szellőzést biztosítanak és elvezetik a nedvességet. A sapkák előnye az is, hogy mosás után nagyon gyorsan száradnak. Ráadásul a nálunk kapható modellek univerzális méretűek, így szinte minden kerékpáros fejére passzolnak.

Divatos baseball sapkák kerékpárhoz

Nagyon színes, sötétkék árnyalatban és jellegzetes mintákkal - ilyen fejfedőket találhatsz üzletünk kínálatában. A különféle modellek széles választéka lehetővé teszi a sportstílushoz tökéletesen illeszkedő huzat kiválasztását. Kínálunk olyan sapkákat is, amelyek közvetlenül a versenyzés során viselt fejfedőre utalnak. Merevített karimájuk van, és olyan kényelmesek, mint amennyire hatékonyak. Minden kerékpáros öltözék dekoratív részlete.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon kerékpáros sapkát tapasztalt kerékpárosnak!

Nem lesz benne sem túl meleg, sem túl hideg, és remekül fogsz kinézni benne - ez a két kerék szerelmeseinek szánt sportkalap, amit üzletünkben találhatsz. Ez is egy alternatíva biciklikötők és kerékpársálak .

Ne habozzon, és készüljön a turnéra most! Válassz olyan sapkát, amely megvéd a nap néha nagyon irritáló sugaraitól!Olvass tovább összeomlás