Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
  • Anyag
  • Vízálló
  • Szélálló
  • A sál hossza
Egy tudni Szűrő

Többfunkciós síkémények 

A síkémények tökéletes megoldást jelentenek a lejtőn. Minden síelőnek szilárd fej-, nyak- és nyakvédelemre van szüksége a széllökések és az alacsony hőmérséklet ellen. A varrott gyapjúval ellátott síkémény melegen tart. A rugalmas anyag követi a fej formáját és nagyon jól tapad. A sí- és snowboard sisak a legjobb védelem a széllökések és a hideg ellen.   

A geometrikus mintázatú kémények és sísálak tökéletes kiegészítői a különféle sportok gyakorlásához szükséges öltözéknek. Síeléshez, kocogáshoz, kerékpározáshoz, görkorcsolyázáshoz, valamint hegyi kirándulásokhoz vagy sétákhoz jól jöhet.

Síkémény gyapjú elemmel

A praktikus gyapjúbetét fűtő funkcióval rendelkezik és megtöri a geometriai mintát. A jó minőségű gyapjú nem foltosodik, megtartja formáját és kellemes tapintású. A gyapjú elemnek köszönhetően a síkémények melegebbek, puhábbak és finomabbak. Lehetővé teszik a bőr lélegzését és hatékonyan elvezetik a nedvességet. Jó ötlet, ha a kémény a közelben van – a zsebében vagy a hátizsákjában, hogy hűvös legyen. A hegyekben mindig fel kell készülni a hirtelen időjárás-változásra, és nem kell meglepődni a lejtőn.  

Viking női síkémény

Viking női sípánt kiváló légáteresztő képességet és nedvességkezelést biztosít. Gyártásához modern Coolmax szálat használnak, amely hatékonyabb a többi természetes anyaghoz képest. A kollekció érdekes színkombinációkkal és geometrikus mintákkal hívja fel magára a figyelmet.

merész és intenzív színekben pompázó síkémények azok ízlésének is megfelelnek, akik nem szeretik az unalmat a sí stílusban. A sokszínű háttér és az egymásba olvadó tónusok, a kontúrvonalak mintázata kielégíti a túrázást, túrázást és a sípályák bejárását kedvelőket. Anyaga és kialakítása jó védelmet nyújt a hideg ellen és stílusos megjelenést biztosít. Az üzletünkben található teljes Viking kollekció a síelők számára készült kiegészítők nagy katalógusa: kesztyűk , sapkák , bandanák és termofehérneműk.  

Férfi síkémény

Férfi síkémény rugalmas, légáteresztő anyagból a sokoldalú használatra. A sima vagy mintás nyakmelegítő hatékony és funkcionális kiegészítője sífelszerelésének. Az oldalsó kémény márkájú SPAIO sikeres vizsgát tesz a hűvösebb napokon minden sportágban. A mindennapi viselethez is hasznos lesz. A kémény rugalmas és teljesen varratmentes. Ez egy tökéletes megoldás a bukósisak, valamint egy sapkát és egy sál. Gyorsan szárad, nagyon jól eltávolítja a nedvességet, univerzális mérete és érdekes színei vannak.   

Hegyi körülmények között is jól működik a kendőként, nyaksálként, fejfedőként és csuklópántként használható sícipő . A MikeSPORT üzletben találhat Cairn multifunkcionális sálakat nyomatokkal, amelyek kiemelik egyéniségét. A zöld terepmintás cső, a fekete koponyával vagy a szürke gyapjú farkassal minden férfistílushoz karmot ad.

Olvass tovább összeomlás