Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Sífejpánt - fejmelegítő

A sífejpántok védik a füleket és hőkomfortot biztosítanak, ami minden lejtőn síelő számára fontos. A MikeSPORT szakosított webáruház bizonyítja, hogy nem kell sok pénzt költeni sí- és snowboard felszerelésre! Kis költségvetés mellett is lehetséges a megfelelő modellek kiválasztása, amelyek minden elvárásnak megfelelnek.

Megbízható és kényelmes síszalagokat vásárolhat vonzó áron a MikeSPORT üzletében. Akár kezdő, akár tapasztalt síelő vagy, böngésszen termékkatalógusunkban. A funkcionális öltözéknek köszönhetően nem fog meglepni semmilyen időjárás. A divatos modellek stílusos megjelenést biztosítanak, és növelik a kényelem szintjét síelés közben.

Síszalag membránnal

A Viking Everest sípántok nem feltűnő kiegészítői a sífelszerelésnek, amely hatékonyan védi a füleket és a füleket a széltől és a hidegtől. A mikroflíz szigetelés megfelelő szintű hőkomfortot biztosít. A fül körüli perforáció javítja a hallhatóságot. A lapos varrás a hátoldalon és a fényvisszaverő logó (elöl) a Viking termékek alapfelszereltsége.

A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a sportfejpánt nagyon jól védi a fejet. Könnyű, rugalmas és szélálló. Beépített Windlocker membránnal rendelkezik, amely tökéletes a hidegebb napokra. A sípánt többféle méretben kapható, így könnyedén a fej kerületéhez igazíthatod a méretét.

Nézze meg a síelők számára készült fejfedő további lehetőségeit.

Olvass tovább összeomlás